Lekelenme

Korkma cok yenı dahaa yerlesme kanamasıdır balım ben suan 8+2 deyım 7+6 da lekelnmm bıttı hatta parcakar knamalr gecrdmm bıse olmaz korkma ınsallhh yogun knama olursa acıle gıt hmn tabı dusuk tehlkn olmasn bn haka yatyrm evde tehlkm var dye dkkt et
Kanamalarınız yogunmuydu benımde öyle suanda oyuzden soruyorum

Bolll su ıc en az 2 lıtre

tabıkı ole senı korkutmak ıcın demıyorum yerkesme kanamaları olablyır ama onune geckmzse kabamaya dönmesın dye dyorum ıhmal etme hafıf kırmızı kan gorursen hemn gıtt ıhmal etme bn hergun progestan vuruyırum
Kanamanızmı vardı sizin de

Kanamalarınız yogunmuydu benımde öyle suanda oyuzden soruyorum
Gebelık varmı yokmu adetmısın canım gebeysen kanamasan varsa muayene olsaydın keske bı tam yazsana anlamdm ne ogrenmek ıstedgını

Gebelık varmı yokmu adetmısın canım gebeysen kanamasan varsa muayene olsaydın keske bı tam yazsana anlamdm ne ogrenmek ıstedgını
Adetim iki üç gün gecikdi gebelık testı yapdm belkı 5tane silik çizgi cıkdı dün gece cok sıddetlı sol kasım agrımla uyandım bıde belim agrıdı lavoba ıhtıyacımı gıdermeden once test yapdım silik cizgi cıkdı yine sonra kanamam oldu dün geceden beri adet kanı gibi kanamam oluyo bugun devletın aciline gittim beta hcg ye bakdırdım ama sonuclar hala e nabızda gozukmuyo kanamam devam edıyor

Adetim iki üç gün gecikdi gebelık testı yapdm belkı 5tane silik çizgi cıkdı dün gece cok sıddetlı sol kasım agrımla uyandım bıde belim agrıdı lavoba ıhtıyacımı gıdermeden once test yapdım silik cizgi cıkdı yine sonra kanamam oldu dün geceden beri adet kanı gibi kanamam oluyo bugun devletın aciline gittim beta hcg ye bakdırdım ama sonuclar hala e nabızda gozukmuyo kanamam devam edıyor
Ya silik çizgi normalde gebelik oluyo

Ya bnmde 4 hsftslik karında görünmedi kese Altan muane etti orda gorunmustu zaten senin gebelikse Altan bakar büyük ihtimal
Erkek doktora aldım bide kadın doktor bulamadımda ya iptalmi etsem

Erkek doktora aldım bide kadın doktor bulamadımda ya iptalmi etsem
Normal adet goruyosaniz zaten kam degeriniz normal çıkarsa Altan bakmaz ama eger yuksek çıkarsa Altan baksbilir gebelik varmi diye

Evde gecıkmeden dolayı test yapdıgımda silik cızhıler gordum dun kanamm oldu hamılemıyım degılmıyim bilemiyorum🙂

Back
X