Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta hcg 2 güne bir baktırıyor musunuz nasıl gidiyor artış durumuMerhaba hsnimlar doktora gttim 1 haftalik hamileyim ama 3 4 gündür koyu lekelerim devam.ediyo endiselenmilimiyim
Yarin gidip baktiricagim ilk kan verdiğimde 34duBeta hcg 2 güne bir baktırıyor musunuz nasıl gidiyor artış durumu
Yine de Dr a danışın madem yarın gidecekseniz. Sonuçla da beraber az çok belli olur. Rengi kırmızıya döner ve artarsa, ağrı olursa sıkıntı diye biliyorumYarin gidip baktiricagim ilk kan verdiğimde 34du
Ay.insalhh bisey olmz ysYine de Dr a danışın madem yarın gidecekseniz. Sonuçla da beraber az çok belli olur. Rengi kırmızıya döner ve artarsa, ağrı olursa sıkıntı diye biliyorum
İnşallahAy.insalhh bisey olmz ys
Ultrason da gorunmuyo çok çok asri yeni dedi doktor hsftays belki görünür dedi kan vercmİnşallahkendinizi strese sokmayın yerlesme nedeniyle de olabilir ama yarın gittiğinizde Bi kontrol de ettirin ultrasonla muhakkak
Ya doğru afedersiniz en son 34 müş daha 1 haftalık yazmışsınız görünmez tabiUltrason da gorunmuyo çok çok asri yeni dedi doktor hsftays belki görünür dedi kan vercm
Insakhh çok teşekkür ediyorum yaYa doğru afedersiniz en son 34 müş daha 1 haftalık yazmışsınız görünmez tabiinşallah beta değeri güzel artmış olur diyelim
Aslında kanama yok ablm sadece koyu kahve lekesi varKorkma cok yenı dahaa yerlesme kanamasıdır balım ben suan 8+2 deyım 7+6 da lekelnmm bıttı hatta parcakar knamalr gecrdmm bıse olmaz korkma ınsallhh yogun knama olursa acıle gıt hmn tabı dusuk tehlkn olmasn bn haka yatyrm evde tehlkm var dye dkkt et
Yerlesme kanaması askımm onlar hıc korkmaa oluyorr rahım buyudukce kılcal damarlar catlıyor oyuzden ıcerdekı kanı dısarı atyor leke seklı kırmızı kan olursaaa gıt ama doktorunda sole devam ederse progestana baslar buyuk ıhtımalAslında kanama yok ablm sadece koyu kahve lekesi var
Bide folik asit kullan dedi ams gereklimiYerlesme kanaması askımm onlar hıc korkmaa oluyorr rahım buyudukce kılcal damarlar catlıyor oyuzden ıcerdekı kanı dısarı atyor leke seklı kırmızı kan olursaaa gıt ama doktorunda sole devam ederse progestana baslar buyuk ıhtımal
OylrmiLekelenmelerın devam ederse ıcerdede bı kanama alanı varsa tabıkı gereklı dusuk rıskı olusurr
Bolll su ıc en az 2 lıtreBide folik asit kullan dedi ams gereklimi
tabıkı ole senı korkutmak ıcın demıyorum yerkesme kanamaları olablyır ama onune geckmzse kabamaya dönmesın dye dyorum ıhmal etme hafıf kırmızı kan gorursen hemn gıtt ıhmal etme bn hergun progestan vuruyırumOylrmi
Çok teşekkür ederim ya bilgileriniz için mutlaka giderim oylr olursaBolll su ıc en az 2 lıtre
tabıkı ole senı korkutmak ıcın demıyorum yerkesme kanamaları olablyır ama onune geckmzse kabamaya dönmesın dye dyorum ıhmal etme hafıf kırmızı kan gorursen hemn gıtt ıhmal etme bn hergun progestan vuruyırum
Rıca ederım farklı bıse olursa ozeldende yazablrsn ıcını ferah tut hersey guzel olcak bnde cok kotu gunler gecryorum ama dua etcez ve bebıslermıze saglıcakla kavuscazFolik asit cok onermiyolar neden sizce
Çok teşekkür ederim ya bilgileriniz için mutlaka giderim oylr olursa
Insakhh amin ablm evet anne olduğumuz için herseyi takıyoruz malesef bi kizim var çok şükür onda boykr biseyker olmadı bunu çok çok erken fark ettin adetim henüz 5 gün geçti belki ondandirRıca ederım farklı bıse olursa ozeldende yazablrsn ıcını ferah tut hersey guzel olcak bnde cok kotu gunler gecryorum ama dua etcez ve bebıslermıze saglıcakla kavuscaz![]()