• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme

• Konu Sahibi Konu Sahibi fh18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fh18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
25
8
1
28
Merhaba hsnimlar doktora gttim 1 haftalik hamileyim ama 3 4 gündür koyu lekelerim devam.ediyo endiselenmilimiyim

Yarin gidip baktiricagim ilk kan verdiğimde 34du
Yine de Dr a danışın madem yarın gidecekseniz. Sonuçla da beraber az çok belli olur. Rengi kırmızıya döner ve artarsa, ağrı olursa sıkıntı diye biliyorum

İnşallah 🤲 kendinizi strese sokmayın yerlesme nedeniyle de olabilir ama yarın gittiğinizde Bi kontrol de ettirin ultrasonla muhakkak
Ultrason da gorunmuyo çok çok asri yeni dedi doktor hsftays belki görünür dedi kan vercm

Ultrason da gorunmuyo çok çok asri yeni dedi doktor hsftays belki görünür dedi kan vercm
Ya doğru afedersiniz en son 34 müş daha 1 haftalık yazmışsınız görünmez tabi 🙈 inşallah beta değeri güzel artmış olur diyelim

Korkma cok yenı dahaa yerlesme kanamasıdır balım ben suan 8+2 deyım 7+6 da lekelnmm bıttı hatta parcakar knamalr gecrdmm bıse olmaz korkma ınsallhh yogun knama olursa acıle gıt hmn tabı dusuk tehlkn olmasn bn haka yatyrm evde tehlkm var dye dkkt et

Korkma cok yenı dahaa yerlesme kanamasıdır balım ben suan 8+2 deyım 7+6 da lekelnmm bıttı hatta parcakar knamalr gecrdmm bıse olmaz korkma ınsallhh yogun knama olursa acıle gıt hmn tabı dusuk tehlkn olmasn bn haka yatyrm evde tehlkm var dye dkkt et
Aslında kanama yok ablm sadece koyu kahve lekesi var

Aslında kanama yok ablm sadece koyu kahve lekesi var
Yerlesme kanaması askımm onlar hıc korkmaa oluyorr rahım buyudukce kılcal damarlar catlıyor oyuzden ıcerdekı kanı dısarı atyor leke seklı kırmızı kan olursaaa gıt ama doktorunda sole devam ederse progestana baslar buyuk ıhtımal

Yerlesme kanaması askımm onlar hıc korkmaa oluyorr rahım buyudukce kılcal damarlar catlıyor oyuzden ıcerdekı kanı dısarı atyor leke seklı kırmızı kan olursaaa gıt ama doktorunda sole devam ederse progestana baslar buyuk ıhtımal
Bide folik asit kullan dedi ams gereklimi

Lekelenmelerın devam ederse ıcerdede bı kanama alanı varsa tabıkı gereklı dusuk rıskı olusurr

Folik asit cok onermiyolar neden sizce
Bolll su ıc en az 2 lıtre

tabıkı ole senı korkutmak ıcın demıyorum yerkesme kanamaları olablyır ama onune geckmzse kabamaya dönmesın dye dyorum ıhmal etme hafıf kırmızı kan gorursen hemn gıtt ıhmal etme bn hergun progestan vuruyırum
Çok teşekkür ederim ya bilgileriniz için mutlaka giderim oylr olursa

Folik asit cok onermiyolar neden sizce

Çok teşekkür ederim ya bilgileriniz için mutlaka giderim oylr olursa
Rıca ederım farklı bıse olursa ozeldende yazablrsn ıcını ferah tut hersey guzel olcak bnde cok kotu gunler gecryorum ama dua etcez ve bebıslermıze saglıcakla kavuscaz❤️

Rıca ederım farklı bıse olursa ozeldende yazablrsn ıcını ferah tut hersey guzel olcak bnde cok kotu gunler gecryorum ama dua etcez ve bebıslermıze saglıcakla kavuscaz❤️
Insakhh amin ablm evet anne olduğumuz için herseyi takıyoruz malesef bi kizim var çok şükür onda boykr biseyker olmadı bunu çok çok erken fark ettin adetim henüz 5 gün geçti belki ondandir

Back