Lekelenme

Kizlar hamilelikte 7. Haftada kahverengi lekelenme yasiyan varmi başına gelen korkuyorumda acaba normalmi
Hamileliğin başlarında ki az miktarda lekelenmeler genelde normal karşılanıyor ama yine de zaman kaybetmeden doktora görünün.

Adetime 10 gün kala ilk başta hafif pembe sonra çamur gibi koyu lekeler oldu bugünde dahil 6 gündür böyle yaşayan var mı lütfen yardımcı olun

Ben 12. haftam biteseye kadar kahverengi lekelenmeleri yaşadım,doktorum kırmızıya dönerse anında haber ver demişti, bir gün kırmızı geldi anında doktoruma haber verdim,200 mg lık Progestan diye bir ilaç verdi. 3-4 gün kullandıktan sonra lekelenmelerim ve kanamam bitti. Şu an 21. Haftadayım çok şükür aksi bir durum yok.
İhmal edilecek bir durum değil ve bünyeden bünyeye fark gösterebilir,doktorunla iletişime geç bence.

Ben 12. haftam biteseye kadar kahverengi lekelenmeleri yaşadım,doktorum kırmızıya dönerse anında haber ver demişti, bir gün kırmızı geldi anında doktoruma haber verdim,200 mg lık Progestan diye bir ilaç verdi. 3-4 gün kullandıktan sonra lekelenmelerim ve kanamam bitti. Şu an 21. Haftadayım çok şükür aksi bir durum yok.
İhmal edilecek bir durum değil ve bünyeden bünyeye fark gösterebilir,doktorunla iletişime geç bence.
Bende 5 haftalığım şuan tahmini benimde bugün lekelenme ve çok az kan oldu hemen acile gittim Protestan başladı inşallah fayda eder sağlıkla ilerler gebeliğim 🥺🤲🏻

X