Şuan bende aynı durumu yaşıyorum 5 haftalık hamileyim benim kahverengi akıntım oldu beklenen adetten 3 4 gün önce 2 gün geçti sonra tekrardan akıntılarım başladı hastanede yattım 2 gün kesede bir sıkıntı yok dedi doktor kanamada yokmuş eşimle kan uyuşmazlıgım var 3 defa düşük yaptım çok şükür 5 yaşında kızım varArkadaşlar merhaba
Daha önce kimyasal ve boş gebeliğim oldu… henüz anneliği tadamadım malesef..
Şuan gecikmenin 4. Günü yarın tam 4 haftalık oluyor dün beta 349 çıktı. Ama dün çamaşırıma parmak boyutunda kahverengi leke geldi ve bugün gün boyunca akıntılı ve iplikli şekilde yine akıntı içinde kahverengi lekelenmelerim oluyor ve sol tarafımda hiç geçmeyen rahatsız edici bir ağrı vardaha önce düşüklerim olduğu için çok üzülüyorum çok korkuyorum
Düşük önleyici iğne vurulucam bugün itibari ile ve evden çalışacağım bu hafta
Sizce bu normal mi ben ne yaşıyorum fikri bilgisi tecrübesi yorumu olan nolur birşey söylesin
Kan uyuşmazlığını nasıl tespit ettiniz buna evlenmeden önce bakılmıyor mu bir deŞuan bende aynı durumu yaşıyorum 5 haftalık hamileyim benim kahverengi akıntım oldu beklenen adetten 3 4 gün önce 2 gün geçti sonra tekrardan akıntılarım başladı hastanede yattım 2 gün kesede bir sıkıntı yok dedi doktor kanamada yokmuş eşimle kan uyuşmazlıgım var 3 defa düşük yaptım çok şükür 5 yaşında kızım var
Şuan bende aynı durumu yaşıyorum 5 haftalık hamileyim benim kahverengi akıntım oldu beklenen adetten 3 4 gün önce 2 gün geçti sonra tekrardan akıntılarım başladı hastanede yattım 2 gün kesede bir sıkıntı yok dedi doktor kanamada yok eşimle kan uyuşmazlıgım var 3 defa düşük yaptım çok şükür 5 yaşında kızım varArkadaşlar merhaba
Daha önce kimyasal ve boş gebeliğim oldu… henüz anneliği tadamadım malesef..
Şuan gecikmenin 4. Günü yarın tam 4 haftalık oluyor dün beta 349 çıktı. Ama dün çamaşırıma parmak boyutunda kahverengi leke geldi ve bugün gün boyunca akıntılı ve iplikli şekilde yine akıntı içinde kahverengi lekelenmelerim oluyor ve sol tarafımda hiç geçmeyen rahatsız edici bir ağrı vardaha önce düşüklerim olduğu için çok üzülüyorum çok korkuyorum
Düşük önleyici iğne vurulucam bugün itibari ile ve evden çalışacağım bu hafta
Sizce bu normal mi ben ne yaşıyorum fikri bilgisi tecrübesi yorumu olan nolur birşey söylesin
Kan uyuşmazlığını nasıl tespit ettiniz buna evlenmeden önce bakılmıyor mu bir de