Lekelenme yaşıyorum tecrübe eden varsa nolur bakabilir mi

birumitt

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
554
276
Arkadaşlar merhaba

Daha önce kimyasal ve boş gebeliğim oldu… henüz anneliği tadamadım malesef..

Şuan gecikmenin 4. Günü yarın tam 4 haftalık oluyor dün beta 349 çıktı. Ama dün çamaşırıma parmak boyutunda kahverengi leke geldi ve bugün gün boyunca akıntılı ve iplikli şekilde yine akıntı içinde kahverengi lekelenmelerim oluyor ve sol tarafımda hiç geçmeyen rahatsız edici bir ağrı var :KK43: daha önce düşüklerim olduğu için çok üzülüyorum çok korkuyorum:KK43:
Düşük önleyici iğne vurulucam bugün itibari ile ve evden çalışacağım bu hafta

Sizce bu normal mi ben ne yaşıyorum fikri bilgisi tecrübesi yorumu olan nolur birşey söylesin :KK43:

Öncelikle hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Burada pekçok kadın lekelenmeler yaşıyor. Hatta 2-3 gün süren lekelenmeler yaşayanlar var. Ben 1 kez yaşadım ve çok azdı ama herkes aynı olacak diye bir şey yok elbette. Stres yapmayın ve bol bol dinlenmeye çalışın

Arkadaşlar merhaba

Şuan gecikmenin 4. Günü yarın tam 4 haftalık oluyor dün beta 349 çıktı. Ama dün çamaşırıma parmak boyutunda kahverengi leke geldi ve bugün gün boyunca akıntılı ve iplikli şekilde yine akıntı içinde kahverengi lekelenmelerim oluyor ve sol tarafımda hiç geçmeyen rahatsız edici bir ağrı var :KK43: daha önce düşüklerim olduğu için çok üzülüyorum çok korkuyorum:KK43:

Sizce bu normal mi ben ne yaşıyorum fikri bilgisi tecrübesi yorumu olan nolur birşey söylesin :KK43:
Şuan bende aynı durumu yaşıyorum 5 haftalık hamileyim benim kahverengi akıntım oldu beklenen adetten 3 4 gün önce 2 gün geçti sonra tekrardan akıntılarım başladı hastanede yattım 2 gün kesede bir sıkıntı yok dedi doktor kanamada yokmuş eşimle kan uyuşmazlıgım var 3 defa düşük yaptım çok şükür 5 yaşında kızım var

Şuan bende aynı durumu yaşıyorum 5 haftalık hamileyim benim kahverengi akıntım oldu beklenen adetten 3 4 gün önce 2 gün geçti sonra tekrardan akıntılarım başladı hastanede yattım 2 gün kesede bir sıkıntı yok dedi doktor kanamada yokmuş eşimle kan uyuşmazlıgım var 3 defa düşük yaptım çok şükür 5 yaşında kızım var
Kan uyuşmazlığını nasıl tespit ettiniz buna evlenmeden önce bakılmıyor mu bir de

Arkadaşlar merhaba

Şuan bende aynı durumu yaşıyorum 5 haftalık hamileyim benim kahverengi akıntım oldu beklenen adetten 3 4 gün önce 2 gün geçti sonra tekrardan akıntılarım başladı hastanede yattım 2 gün kesede bir sıkıntı yok dedi doktor kanamada yok eşimle kan uyuşmazlıgım var 3 defa düşük yaptım çok şükür 5 yaşında kızım var
Kan uyuşmazlığını nasıl tespit ettiniz buna evlenmeden önce bakılmıyor mu bir de

Nikah için kan verdiğimizde öğrendik hamile olduğumda vurundum iğnemi bir sıkıntı olmadı ama riskli gebe olarak bakıyorlar bana

X