- 8 Mayıs 2024
- 152
- 61
- 13
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun çok güzel pozitif 2 gün sonra kan verin artışa bakın inşallahKızlar çift çizgiyi görür görmez aklıma ilk önce siz geldiniz. gördüm çift çizgiyi çok şükür. Arkadaşım bendeydi hemen hastaneye gidelim dedi. Gittiik özel hastane acilde kan verdim beta 25.65 yazıyor sizce nasıl? Korktum biraz tam sevinemedim de
Yaa çok sevindim hayırlı olsun canım korkma daha çok yeni demek ki takip et sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar çift çizgiyi görür görmez aklıma ilk önce siz geldiniz. gördüm çift çizgiyi çok şükür. Arkadaşım bendeydi hemen hastaneye gidelim dedi. Gittiik özel hastane acilde kan verdim beta 25.65 yazıyor sizce nasıl? Korktum biraz tam sevinemedim de
Darısı isteyen herkese inşallah allah razı olsun canımçok çok çok mutlu oldummmmmmmm. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah.
İnşallah canım çok teşekkür ederimYaa çok sevindim hayırlı olsun canım korkma daha çok yeni demek ki takip et sağlıkla ilerlesin inşallah
Hayırlı olsun 48 saatte bir ay i yer de kan vrerek betaya bakabilirsiniz ben 2000 den sonra gitmemiştim bir kaç gün sonra kese göründüKızlar çift çizgiyi görür görmez aklıma ilk önce siz geldiniz. gördüm çift çizgiyi çok şükür. Arkadaşım bendeydi hemen hastaneye gidelim dedi. Gittiik özel hastane acilde kan verdim beta 25.65 yazıyor sizce nasıl? Korktum biraz tam sevinemedim de
Dün 780 tl verdim kana bugün devlete gitsem olmaz mı acabaHayırlı olsun 48 saatte bir ay i yer de kan vrerek betaya bakabilirsiniz ben 2000 den sonra gitmemiştim bir kaç gün sonra kese göründü
Genelde beta takibi için aynı yerde yaptırın diyorlar sağlık ocağı yakınsa orda takip yapinDün 780 tl verdim kana bugün devlete gitsem olmaz mı acaba
1 gün arayla vermeniz lazım 48 saatte birDün 780 tl verdim kana bugün devlete gitsem olmaz mı acaba
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar çift çizgiyi görür görmez aklıma ilk önce siz geldiniz. gördüm çift çizgiyi çok şükür. Arkadaşım bendeydi hemen hastaneye gidelim dedi. Gittiik özel hastane acilde kan verdim beta 25.65 yazıyor sizce nasıl? Korktum biraz tam sevinemedim de