2 -3 gün demek istemiştim. Bu akıntıyı hissettiğim için onlardan ayrı tuttum. Kalın akıntı gelmiş gibi bi his oldu açıklayabildim mi bilmiyorumSelam kızlarr iç çamaşırım siyah olduğu için anlayamadım ama sanırım lekelenme oldu. Yani tv izliyordum adetime 3 gün var birden akıntı hissettim ama tuvalete geldiğimde göremedim gibi. Lekelenme dediğimiz sey kokulu mu oluyor oluyorsa ne gibi? Bir de 2 - 3 akıntım var yumurta beyazı seklinde ama çok az. Belirti olarak bütün vücudum da ağrıyor özellikle bacaklarım. TECRÜBELİ KİSİLER CEVAP VERİRSE COK SEVİNİRİM
durumundan haber verir misin umarım istediğin şekilde sonuçlanır. dualarım seninle2 -3 gün demek istemiştim. Bu akıntıyı hissettiğim için onlardan ayrı tuttum. Kalın akıntı gelmiş gibi bi his oldu açıklayabildim mi bilmiyorum
Bende de adet olacakmış gibi bi his var çok ağrı yok ama benzer bi ağrı. Mide bulantım da başladı. Bugün test yapıcam haber veririm. Akıntıyı bi ben fark eddemiyorumdurumundan haber verir misin umarım istediğin şekilde sonuçlanır. dualarım seninle
bekliyorum benim de mide bulantım var ama çok erken daha ve belim çok ağrıyor. inşallah artık inşallahBende de adet olacakmış gibi bi his var çok ağrı yok ama benzer bi ağrı. Mide bulantım da başladı. Bugün test yapıcam haber veririm. Akıntıyı bi ben fark eddemiyorum♀
İnşallah ikimizde hamileyizdir canım sen ne kadardır deniyorsunbekliyorum benim de mide bulantım var ama çok erken daha ve belim çok ağrıyor. inşallah artık inşallah
İNŞALLAH,İNŞALLAH ikimizde bu alıntıda bunu paylaşabiliriz amin. 17 ay olduİnşallah ikimizde hamileyizdir canım sen ne kadardır deniyorsun
Benim daha yeni.. allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasımİNŞALLAH,İNŞALLAH ikimizde bu alıntıda bunu paylaşabiliriz amin. 17 ay oldu
Merhaba, gebelik lekelenmesi ya da yerleşme kanaması olarak bilinen akıntı pembe / kahverengi renklerde oluyor genelde. Peçeteye gelirdi mesela baktıysanız. Kan kırmızısı değil ama renksiz de değil. Koku da olmaz hayır. Süt beyaz akıntı da gebelikte günden güne artıyor, azalma olmuyor ama tabi herkeste aynı seyirde olacak diye bir şey yok. Bir de mesela benim adet olmaya yakın tüm vücudum ağrırdı ama hamile olduğum ay hiç ağrım yoktu ama bunun da herkeste aynı olması gibi bir durum söz konusu olamaz. Hayırlısı olsun, inşallah vardır gebelik yoksa da en kısa zamanda olur inşallahSelam kızlarr iç çamaşırım siyah olduğu için anlayamadım ama sanırım lekelenme oldu. Yani tv izliyordum adetime 3 gün var birden akıntı hissettim ama tuvalete geldiğimde göremedim gibi. Lekelenme dediğimiz sey kokulu mu oluyor oluyorsa ne gibi? Bir de 2 - 3 akıntım var yumurta beyazı seklinde ama çok az. Belirti olarak bütün vücudum da ağrıyor özellikle bacaklarım. TECRÜBELİ KİSİLER CEVAP VERİRSE COK SEVİNİRİM
Çok teşekkür ederim cevap için. Peçeteyle kontrol etmedim sadece bakıp çıktım. Aslında sonucun negatif olmasından korktuğum için üstüne düşmek de istemiyorum ama ister istemez kendimi burda buluyorum. Benim bacak ağrısıyla başladı sonra göğüslerim şişti(normalde şişmez) damarlarım belli oluyor. Bunu da belirti olarak görmüştüm. Ama bugün kollarım bacaklarım özellikle iç bacaklarım dizlerim çok ağrıyor. İnşallah aminnMerhaba, gebelik lekelenmesi ya da yerleşme kanaması olarak bilinen akıntı pembe / kahverengi renklerde oluyor genelde. Peçeteye gelirdi mesela baktıysanız. Kan kırmızısı değil ama renksiz de değil. Koku da olmaz hayır. Süt beyaz akıntı da gebelikte günden güne artıyor, azalma olmuyor ama tabi herkeste aynı seyirde olacak diye bir şey yok. Bir de mesela benim adet olmaya yakın tüm vücudum ağrırdı ama hamile olduğum ay hiç ağrım yoktu ama bunun da herkeste aynı olması gibi bir durum söz konusu olamaz. Hayırlısı olsun, inşallah vardır gebelik yoksa da en kısa zamanda olur inşallah
O beklentiyi çok iyi biliyorum ve seni de üzmek asla istemem canım ama bu saydıkların bana hep adet olma hissini anımsatıyor. Bu arada artık test yaparsan çıkar. Ben 6 gün önceki testle öğrenmiştim gebeliğimi.Çok teşekkür ederim cevap için. Peçeteyle kontrol etmedim sadece bakıp çıktım. Aslında sonucun negatif olmasından korktuğum için üstüne düşmek de istemiyorum ama ister istemez kendimi burda buluyorum. Benim bacak ağrısıyla başladı sonra göğüslerim şişti(normalde şişmez) damarlarım belli oluyor. Bunu da belirti olarak görmüştüm. Ama bugün kollarım bacaklarım özellikle iç bacaklarım dizlerim çok ağrıyor. İnşallah aminn
Amin amin çok zor. Kafana takma diyorlar öyle dediklerinde daha çok takar hale geldim. Çalışıyorum işim de çok zorlayıcı Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahBenim daha yeni.. allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasım
Testi bugün yapsam da olur galiba cünkü sabahı bekleyemicemO beklentiyi çok iyi biliyorum ve seni de üzmek asla istemem canım ama bu saydıkların bana hep adet olma hissini anımsatıyor. Bu arada artık test yaparsan çıkar. Ben 6 gün önceki testle öğrenmiştim gebeliğimi.
Hadi inşallah çift çizgi ile sevinçli haberler al canımTesti bugün yapsam da olur galiba cünkü sabahı bekleyemicem
Bende bekliyorum sonucunuTesti bugün yapsam da olur galiba cünkü sabahı bekleyemicem
Bence olur canım. Ben bir gün sabah bir gün akşam yapıyordum bazen erken test bazen kaset test hepsinde çıkıyordu adetimden önce bile.Testi bugün yapsam da olur galiba cünkü sabahı bekleyemicem
Yaptın mı canım güzel haberler verirsin inşallahTesti bugün yapsam da olur galiba cünkü sabahı bekleyemicem
Umarım çift çizgidir mutluluktan buraya girip yazmak aklına bile gelmiyordur inşallahYaptın mı canım güzel haberler verirsin inşallah
İnşallah ne güzel olurUmarım çift çizgidir mutluluktan buraya girip yazmak aklına bile gelmiyordur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?