Gebeliğe Hazırlık Lekelendikten sonra ne zaman

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Derya Leia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
934
907
arkadaşlar lekelendik ne kadar süre sonra ultrasonda ve kan testinde görünür bebek
Nolur yardımcı olun

Lekelenme oldu bende 3 gün oluyor bugün bitti lekelenme kahvemsi bi renk doktora gittim bana haftaya gel dedi kan negatif idrarda negatif çıktı ultrasonda da bisey yok

belki ilişki sırasında zorlamadan olmuştur ama bilemiyorum, geç döllenme olsa lekelenme daha mı geç olur?

arkadaşlar lekelendik ne kadar süre sonra ultrasonda ve kan testinde görünür bebek
Nolur yardımcı olun
Yerleşme kanamasından 3-4 gün sonra kanda 6-7 gün sonra idrarda çıkar. Kanda çıktığında yaklaşık 10-20 civarlarında oluyor bhcg. Yaklaşık bi hafta 10 gün sonra da kese görülür. Kese için tam bi zaman söylemem. Kiminde bhcg 2 kat artar kiminde 4-5 kat artar. Bhcg 1500ü geçince vajinadan, 5000i geçince karından ultrasonla kese görülür.

Canım ben lekelenmeden önce test yaptım 2 pozitif çıktı idrar 3 tane de negatif çıktı sonra kan testi yaptırdım onlarda negatif çıktı
Aradan 4 gün geçti lekelenme oldu bugün de tamamen bitmiş ara ara oluyordu
Doktora gittim hiç bşsey göremedi kan da da cıkmadı
Haftaya gel bi daha bakıcam ama kesinlikle ilaç içme sana ilaçta vermicem şimdi dedi sizce
Bende hamile olurmuyum haftaya kesinleşir mi çok üzülüyorum çok umutlandım

Canım ben lekelenmeden önce test yaptım 2 pozitif çıktı idrar 3 tane de negatif çıktı sonra kan testi yaptırdım onlarda negatif çıktı
Haftaya gel bi daha bakıcam ama kesinlikle ilaç içme sana ilaçta vermicem şimdi dedi sizce
önceden pozitif çıkması çok garip cnm, hem de iki tane. markaları farklı mıydı pozitif ve negatiflerin?

Benim yaşadıklarıma çok benziyor. Yerleşme kanamasından 1-2 gün önce test yaptım silik çıktı ne hikmetse. Ama güvenmedim bekledim. Normal aylardan farklı belirtiler oldu. Kasıklarımda şiddetli nefesimi kesen cinsten batmalar gibi. Sonra yerleşme oldu. Hatta tamam hamileyim deyip test falan yapmadan mutluluktan ağladım o derece inandım. Eşime bile söyledim hamileyim dedim. Düşün yani :)
Ertesi gün kan verelim dedi eşim hastaneye götürdü. Negatif çıktı. Ben çok üzüldüm ama inanmadı hata vardır yanlış bu ya da erken mi yaptık hamilesin sen biliyorum dedi. Orda da üzüntüden ağladım :) neyse 3-4 gün geçti sabah uyanır uyanmaz test yapmak geldi aklıma. İlk idrarla test yaptım ve bingo:) ikinci çizgi çıktı. Bu sefer kesin tamam dedim. Acile gittim akşam kanamam devam ediyordu hafif hafif korktum birazda. Doktor 3-4 gün önce kan vermişsin negatif besbelli kan vermeye gerek yok deyip kovdu resmen:) gönlün olsun alalım kan dedi kanda pozitif çıktı. Yine de gebelik var demedi kimyasal dedi. Ondan sonra 3-4 doktora gittim hepsi kimyasal dedi. Velhasıl kelam 8-9 gün sonrasında keseyi gördüm. 10 gün sonra da kalp atışlarını dinliycez Allah'ın izniyle:)

Benim yaşadıklarıma çok benziyor. Yerleşme kanamasından 1-2 gün önce test yaptım silik çıktı ne hikmetse. Ama güvenmedim bekledim. Normal aylardan farklı belirtiler oldu. Kasıklarımda şiddetli nefesimi kesen cinsten batmalar gibi. Sonra yerleşme oldu. Hatta tamam hamileyim deyip test falan yapmadan mutluluktan ağladım o derece inandım. Eşime bile söyledim hamileyim dedim. Düşün yani :)
Ertesi gün kan verelim dedi eşim hastaneye götürdü. Negatif çıktı. Ben çok üzüldüm ama inanmadı hata vardır yanlış bu ya da erken mi yaptık hamilesin sen biliyorum dedi. Orda da üzüntüden ağladım :) neyse 3-4 gün geçti sabah uyanır uyanmaz test yapmak geldi aklıma. İlk idrarla test yaptım ve bingo:) ikinci çizgi çıktı. Bu sefer kesin tamam dedim. Acile gittim akşam kanamam devam ediyordu hafif hafif korktum birazda. Doktor 3-4 gün önce kan vermişsin negatif besbelli kan vermeye gerek yok deyip kovdu resmen:) gönlün olsun alalım kan dedi kanda pozitif çıktı. Yine de gebelik var demedi kimyasal dedi. Ondan sonra 3-4 doktora gittim hepsi kimyasal dedi. Velhasıl kelam 8-9 gün sonrasında keseyi gördüm. 10 gün sonra da kalp atışlarını dinliycez Allah'ın izniyle:)
Bu doktorları sopayla dövmek lazım

Aynısıııııı şaka gibi aynı seyleri yasıyorum benim şimdi lekelenme bugün bitti persembe gidicem sabah doktora sence çıkar mı o gün kanda usg de

Adetim de 3 gün var daha anlayamadım bende normalde kanda çıkar mı hemen böyle durumda
merhaba gebelik olsaydı kanda cıkardı. ben de gecen ay yum. olmamıs herzamnkı tarıhte. adet gunumden bır gun sonra basladı ve ucgun kahverengı leke geldı ben de yerlesme sandım ama malesef yum. olgunlasıp kıste donusmus 7gun sonra dıgerı catladı olgunlasıp kistten olma ıhtımalı de olabılır. yerlesme olsaydı kanda cıkardı dıye dusunuyrm

Bu doktorları sopayla dövmek lazım
Aynen. Çok ağlattılar beni yaa. Bhcg 4-5 kat artıyor kimyasal diyorlar. Tabi o zamanlar bilmiyordum kimyasalda bhcg nasıl artıyor diye. Arkadaşlar dedi hem 2 kattan fazla artış olup hem nasıl kimyasal diyorlar diye. Özele git dediler. Gittim gayet normal dedi doktor çok şükür.

Aynen. Çok ağlattılar beni yaa. Bhcg 4-5 kat artıyor kimyasal diyorlar. Tabi o zamanlar bilmiyordum kimyasalda bhcg nasıl artıyor diye. Arkadaşlar dedi hem 2 kattan fazla artış olup hem nasıl kimyasal diyorlar diye. Özele git dediler. Gittim gayet normal dedi doktor çok şükür.
Bazıları hiçbir şey bilmiyor gerçekten boşuna üzmüşler seni hamile hamile.

X