- 24 Ağustos 2018
- 486
- 668
- 53
varsa da çıkmıyor malesef. Ben gebeliğimi 57. gün öğrendim siz düşünün nasıl geç döllenmeler oluyorİyi de ben size kötü bir şey yazmadım ki 6 gün gecikmeye geç dollenme de olsa çıkardı dedim aklınızda şüphe varsa içiniz rahat etsin diye söyledim kan tahlilini
ilk mesajda yazmıştım aslında 10. gün gördüm pozitifi, 11. gün kan değerim 37ydiRegl gunu gecikmismiydi peki geciktyse kac gun
Anladim bayaa gecmisvarsa da çıkmıyor malesef. Ben gebeliğimi 57. gün öğrendim siz düşünün nasıl geç döllenmeler oluyor
Kötü bir şey mi söylemis gibi tepki vermenize gerek yok kan verin netlestirin demek yanlismi
Ben de aynı şeyi söyledim ama ters anladıKan verin o zaman
HaydaBen de aynı şeyi söyledim ama ters anladı
hiç düşünmediğimiz yok ya olur mu diyeceğimiz şeyler olabiliyor bu hayatta.Alayli derken
Kizlar reglm 6gun gecikti ve testlerde negatif cikiyo bugun ikk defa farkettim acik renkki bi lekelenme oldu acaba yerlesme olabilirmii yerkesme durumu yasayanlar ve beliritisi olanlar yazabilirmi
Benimde ilk defa bir gün gecikti ve sadece 2gun oldum şuan leke bile diyemem bişey yok bel ağrısı çok bende senin gibiyim cesaret edemiyorum test yapmayaKizlar reglm 6gun gecikti ve testlerde negatif cikiyo bugun ikk defa farkettim acik renkki bi lekelenme oldu acaba yerlesme olabilirmii yerkesme durumu yasayanlar ve beliritisi olanlar yazabilirmi
Benim lekem damla seklindeydi . Ama ben malesef regl oldum bu ay ovulasyon deniycem bakalmBendede aynı durum şuan ama benim gecikmem 3 gün filan oluyor inşallah öyledir umarım kahverengi filan gelmismiydi senin peki lekelenme tarzında dediğin benim peceteye sildikce gelen akıntı
Benim lekem damla seklindeydi . Ama ben malesef regl oldum bu ayBendede aynı durum şuan ama benim gecikmem 3 gün filan oluyor inşallah öyledir umarım kahverengi filan gelmismiydi senin peki lekelenme tarzında dediğin benim peceteye sildikce gelen akıntı
Aynn bicok sebeplerden dolayi degisebiliyo. Insan ister istemez stres yapiyo benjm suan ilk tecrubelerim oldugu icin acikcasi aklimdadansoru kalsin istemiyorum hem ogrenmis oluyorum :))Sizi birçok başlıkta yeni yeni konular açtığınızı görüyorum sanırım en ufak detayları buraya soruyorsunuz ki tabi sorun burası fikir bilgi ve tecrübe alışverişi için var ama 6 gün geciktiğinde genelde testlerde çıkar geç döllenme olayı mevcutsa erken gebelik testinde yine çıkar. Bazen reglimiz hava şartı mevsim değişimi ya da kullandığımız ilaçlar nedeniyle bile gecikebiliyor. Ben anitbiyotik kullandığım için 15 gün geciken ya da ağrı kesici ve nurofen içtiğim için 5 gün geciken reglilerimi biliyorum. Örneğin ablam geçen ay hiç adet olmadı 1 ay gecikti hamile değildi ama bazen stres bile bunu etkiliyor. İnşallah hamilesinizdir sağlıklı bir gebeliğiniz olur ama daha sakin olun kendinizi yıpratmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?