Leke

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar reglm 6gun gecikti ve testlerde negatif cikiyo bugun ikk defa farkettim acik renkki bi lekelenme oldu acaba yerlesme olabilirmii yerkesme durumu yasayanlar ve beliritisi olanlar yazabilirmi

Kizlar reglm 6gun gecikti ve testlerde negatif cikiyo bugun ikk defa farkettim acik renkki bi lekelenme oldu acaba yerlesme olabilirmii yerkesme durumu yasayanlar ve beliritisi olanlar yazabilirmi
Geciktiyseniz cikan sonuc dogrudur. Lekelenme adet baslangicidir.

Ustune gormede adetle karistiriabikiyomus ama yerkesme kanamasnda kahve yada acik pembeyms benmkide suan acik acaba yerlesme durumu olablrmi her lekede adet sayilmazki

6 gün gecikmeye testte çıkardı cnm üstüne görme ben yaşadım ama adet günün den 5 gün önce olmuştu.

geç döllenme olmuşsa hemen çıkmayabilir benim 10. gün çıktı. Biraz daha bekleyin ama kist olmuşta olabilir ihmal etmeyin 10 günden sonra gelmezse önce kan testi yaparsınız duruma göre doktora gidersiniz

geç döllenme olmuşsa hemen çıkmayabilir benim 10. gün çıktı. Biraz daha bekleyin ama kist olmuşta olabilir ihmal etmeyin 10 günden sonra gelmezse önce kan testi yaparsınız duruma göre doktora gidersiniz
Peki belirtileriniz olmusmuydu baska

Yerleşme kanaması herkesde olmuyor gebelik belirtileri de kişiden kişiye değişir cnm bu kadar stres yapıyorsan yarın kan verin sonucu öğrenin
Kan zaten vericem sadece fikir alisverisi yapiyorum sohbet amacli oyle olsa herkes gtsin kan versin ozaman kimse yazmazdi yani buraya bisey

Kan zaten vericem sadece fikir alisverisi yapiyorum sohbet amacli oyle olsa herkes gtsin kan versin ozaman kimse yazmazdi yani buraya bisey
İyi de ben size kötü bir şey yazmadım ki 6 gün gecikmeye geç dollenme de olsa çıkardı dedim aklınızda şüphe varsa içiniz rahat etsin diye söyledim kan tahlilini

Herkes sizin gbi demiyo ama ister istemez insanin akli karisiyo bende bu durumu buraya yazmak istedim yanls anlamayin bende kotu amacka yazmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…