Çok sevdiğim bir elbisem vardı iki gün önce maalesef oje döküldü üzerine. Elbise yüzde yüz pamuk anlık aseton denedim ertesi gün tiner ama cikmadi. Yapabileceğim başka bisey var mı bu süreçte? Lutfen olsun lutfen.
Çok sevdiğim bir elbisem vardı iki gün önce maalesef oje döküldü üzerine. Elbise yüzde yüz pamuk anlık aseton denedim ertesi gün tiner ama cikmadi. Yapabileceğim başka bisey var mı bu süreçte? Lutfen olsun lutfen.
Ya uzmek istemem ama uzun zaman once benim de kiyafetime oje bulasti. Cok arastirdim ama cikaracak bir yontem bulamadim. Kuru temizlenme de olmadi. Belki simdi bulunmustur cozumu.
Çam balını, kan lekesini çıkarmada yardımcı oldu. Axperox diye yazılıyor sanırım. Sarı güç diye geçiyor. Lekeli bölgenin üzerine sıkın bekletin. Sonra narince temizleyin ancak kumaşa zarar verebilir kefil olamam. Kumaşın cinsi de önemli tabii.