Lego, o acıya çare buldu!

etkin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
1.590
1.070
333
Lego, o acıya çare buldu!
Dünyada çok az oyuncak Lego'nun sahip olduğu gibi bir itibarı üstünde taşır. Lego ile hayallerini inşa eden çocukların en büyük handikapı ortalıkta bir parça Lego bırakmış olmalarıdır. Çıplak ayakla basılan bir Lego parçasının acısı nice koç yiğitleri yere serer. Ama bu derdin devasını yine Lego buldu

Lego dünyada bir ilki geliştirerek oyuncakların yanında çocukların anne ve babaları için de bir ürün sunmaya karar verdi. Müşterilerden gelen şikayetleri değerlendirmeye alan Lego, neredeyse yarım asırdır kanayan bir yaraya parmak basarak, "Yeter artık bu annelerin taban çilesi" diyerek bir terlik geliştirdi!

Lego parçacıkları sağlam ve sert olmaları itibariyle üzerine bastığınızda korkunç acılar yaşatabiliyor. Öyle böyle değil, hele kestin bir köşesi denk geldiği zaman yerinden sıçratıp da insanı sakat bırakabiliyor. Çocukların genelde ayakları küçük olduğu için bir şekilde kurtulduğu bu zulümden ayakları nispeten daha büyük olan ebeveynler yıllardır çok çekiyordu.

Lego, müşterilerini düşünerek, batmaları ve kayıp düşmeleri engelleyen özel bir tabana sahip terlikleri üretti. Fransız bir firmayla ortaklaşa üretilen terlikler, kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni gördü ve sipariş patlaması yaşandı. Lego yılbaşında satılacak ürünlerin yanında bu terlikleri hediye olarak dağıtacak. Bu uygulama Türkiye'de olacak mı henüz net bir bilgi yok.
http://www.posta.com.tr/yasam/HaberDetay/Lego--o-aciya-care-buldu-.htm?ArticleID=311966

ne icat akıllara zarar bu arada ben bastım kimseler basmasın ayak parmaklarınızı kapı köşelerine çok pis çarpmak gibi mi desem

Ayağına lego batmayan anne varsa çok şanslı

Yeğenlerimin legoları ayağıma çok battı o yüzden kızımı bu hayal dünyası ve zeka geliştirici oyuncaktan mahrum etmede sakınca görmedim

Şaka tabi, şu an iki yaşında ve heryere saçmaktan başka birşey yapmıyor ve biraz aklı erince her dünyalı anne gibi ben de lego alacağım ve ayaklarımı kızım için feda edeceğim

Çocukken en çok sevdiğim oyuncağımdı. Şimdi de yeğenimle oynuyorum bol bol. Hala vazgeçemedim.

Ufak masa örtüsü kadar bir örtüm vardı, legolar çıkacağı zaman onun üzerinde oynanırdı, sonra toplayıp yerine. Terlik yerine puzzle matı gibi lego matı yapsalar daha mantıklı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…