Merhaba bayanlar..Bana 26 Aralikta Leep işlemi yapıldı.Kanamam nerdeyse 1 aydir devam ediyor..Miktarı fazla degil her gün bir bed tamamen dolmuyor bile..ama tamamen bitmedi..Bir tuhaflik varmi acaba ? sizlerin ne kadar sürdü kanamanız bana bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba çok tesekkür ederim.Vallahi benim kanamam nerdeyse 1 aydir az az devam ediyor yogun değil yani günde bir ped tamamen dolmuyor bile ..Şimdi normal regl oldum onunla birleşti .dua ediyorum regl sonrası inşallah normale döner artik.Leep HPV 16 ve 53 var CIN1 çiktı patolojide Çocuk düşunmedigim için hemen leep yapildi..Bakalim 6 Şubatta randevum var..Neden bu kadar uzun sürdü anlamadim.Sizin 1 hafta sonra normale dönmüş .Doktorumu aradim 18.günü idi Leepten sonra.1 hafta 10 gün daha böyle sürebilir dedi.Yoğun değilse korkma dedi ama inşallah normale döner.Zaten HPV yeterince tedirgin ediyor insanı birde bu geçmeyen kanama çiktı..
merhaba, bende de aynı sorun var. 26 ocakta oldum ameliyatı. halen kanamam devam ediyor. 1 ped gündüz, 1 ped gece olacak şekilde kullanıyorum. azalma yok kanamam da. ama öksürsem bile bi kanama oluyor hissediyorum. hastaneden aradılar kanamam var dedim bende yarın sabahtan gidicem. damar ucu açılmıştır yakalım dediler bana