LEEP Sonrasi pembe akınti

Sevune77

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
24
1
28
Merhaba hər kese 5 hafta önce LEEP oldum her şey çok normaldir 2 haftaya kadar kanamam oldu lekelenme şeklinde sonra geçti ve sadece akıntı gelmeye başladı adet oldum ve adet bitiminden 2hafta sonra benden kahverengi akıntı geldi iki gün sonra Pembe akıntı gelmeye devam etti en sonda kanli akıntı geliyordu ama çok değil doktoruma sordum normal dedi ama ben çok tedirgin oldum yani kanama kesilmişdi yoktu iki hafta sonra neden tekrar oldu ki? LEEP sonrasi böyle durum yaşayanlar var mı aranızda? Kaç ay devam etti kanlı akıntız?

Merhaba bende leep oldum. Benden hiç kanama gelmedi. Lekelenme oldu doktorum normal dedi. Bide ben deflagyn kullandım bunu kullandığım zaman pembe akıntım çok oldu.
Korkmayın korkulacak bir durum değil doktorunuz dediği gibi normal korkulacak bir durum değil.
Çok geçmiş olsun

Merhaba bende leep oldum. Benden hiç kanama gelmedi. Lekelenme oldu doktorum normal dedi. Bide ben deflagyn kullandım bunu kullandığım zaman pembe akıntım çok oldu.
Korkmayın korkulacak bir durum değil doktorunuz dediği gibi normal korkulacak bir durum değil.
Çok geçmiş olsun
Merhaba ben de leep oldum. İkinci doz aşımizi oluyoruz. Dktor önemli olan 6., aydaki smear sonucu dedi ona göre gebelik planı yapılacak ama hiçbir takviye ve ilaç vermedi. Sizlere verdi mi acaba

Merhaba ben de leep oldum. İkinci doz aşımizi oluyoruz. Dktor önemli olan 6., aydaki smear sonucu dedi ona göre gebelik planı yapılacak ama hiçbir takviye ve ilaç vermedi. Sizlere verdi mi acaba
Merhaba bana verdi doktorum takviye ilaçlar sonrasında ben burada bu virüsten kurtulanların yazdıklarını okuyarak kendimce bir sürü şeyler yaptım çok şükür 7.ayda her ikisini de negatif gördüm inşallah sizden negatif sonuçları alırsınız ama leep olup çok pozitif sonuç olan kimseyi okumadım ama ben bu sayfada genelde herkes negatif sonuçları almış çok şükür

Merhaba bana verdi doktorum takviye ilaçlar sonrasında ben burada bu virüsten kurtulanların yazdıklarını okuyarak kendimce bir sürü şeyler yaptım çok şükür 7.ayda her ikisini de negatif gördüm inşallah sizden negatif sonuçları alırsınız ama leep olup çok pozitif sonuç olan kimseyi okumadım ama ben bu sayfada genelde herkes negatif sonuçları almış çok şükür
Evet ben de baya araştırdım okudum. Sonucu pozitif çıkanlari da gördüm ama insan hep kötüyü düşünüyor ilk başta yıpratıcı süreçler. İnşallah leep sonrası kontrollerim temiz çıkar da kurtulurum. ikinci doz aşımızi bu ay olacağız ikimizde. Korunmadan ilişkiye de girmiyoruz bu süreçte.bir de sağlığıma iyi bakabilirsem halledeceğim umarım ♥️

X