- 4 Aralık 2020
- 32
- 25
- 31
- Konu Sahibi lolabunny489
Allah rızası için endoservikal glanduler tutulum ne demek bilen birileri cevap yazsın haftaya randevum var uyuyamıyorum leep sonucunda çıktı ne demek lütfen söyleyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba öğrenebildiniz mi benim de az önce patoloji sonucum çıktı endoservikal gland tutulumu görüldü, cerrahi sınırda lezyon yoktur yaziyoAllah rızası için endoservikal glanduler tutulum ne demek bilen birileri cevap yazsın haftaya randevum var uyuyamıyorum leep sonucunda çıktı ne demek lütfen söyleyin
Patoloji sonucunuzu atarsanız yardımcı olabilirimAllah rızası için endoservikal glanduler tutulum ne demek bilen birileri cevap yazsın haftaya randevum var uyuyamıyorum leep sonucunda çıktı ne demek lütfen söyleyin
Merhaba biri banada yardımcı olabilirmi rica etsemMerhaba öğrenebildiniz mi benim de az önce patoloji sonucum çıktı endoservikal gland tutulumu görüldü, cerrahi sınırda lezyon yoktur yaziyo
Sonucunuz nedirCin 3 sonrası leep oldum patoloji sonuçlarımda bir gariplik var sanırım
Sonucunuz yokAtıyorum simdi
Cın3 sonucunuz ama cerrahi sınır negatif değil doktorunuza sonucu gösterin ya size tekrar leep önerir yaşınıza ve çocuk isteğinize göre yada sıkı takip önerebilir geçmiş olsun
Saat 4 hizasında cın3 olarak devam eden lezyon var çocuk isteğiniz yoksa tekrar leep
Cin 3 sonrası leep oldum patoloji sonuçlarımda bir gariplik var sanırım
Merhaba yeni gördüm mesajınızı. Patoloji sonucunuz da gördüm. Patoloji sonucunda cin 3 çıkmış. Doktorunuz zaten sizi yonlendirecektir. Muhtemelen tekrar leep önerebilir ama doktor daha iyi bilir tabi. Cerrahi sinir pozitif çıktığı için sürecin devamlılığını anladım. Umarım kısa sürede hallolur çok çok geçmiş olsun.Merhaba biri banada yardımcı olabilirmi rica etsem