• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Leeepten sonra hamileyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

matmazelce33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
169
83
48
32
Arkadaşlar merhaba burada hpv oluşumu anlatmıştım cin -3 çıkmıştı ve leep olmuştum 17 aralıkda operasyon oldum ve 6 ay korunmamı istemişti doktor sonrasında temiz gelirse bebek düşünebilirsin dedi mayıs ayında kontroller hamd olsun temiz geldi korunmayı bıraktık bugün 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim ve rahim duvarım hiç kısalmamış yani leep işlemini yapan doktorum gayet başarılı yapmış.Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim burda çok görüyorum bekar olup hpv cin1–2-3 olanlar çocuğum olmazmı diye endişeye kapılıyorlar hiç telaş yapmayın bağışıklığınızı yüksek tutun 30 yaşındayım bir oğlum var şimdide ikinciye gebeyim umut bebek hepinize umut olsun💖

Merhaba, öncelikle gözünüz aydın🌸 rahim ağzı yetmezliği sorunu yaşadınız mı?
Merhaba malesef kürtaj oldum boş gebelikti leeple bi alakası yoktu rahim boyunda bir sıkıntım yok bu leepi yapan doktorla çok alakalı bir durum bence onkolji cerrahının yapması lazım

Back