Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lea f cilt beyazlatıcı süt ,gündüz< ve gece kremi kullananlar varmı?
Merhaba ben lea f kremini üç ay kullandım ve cildimde hiç bir değişiklik olmadı ne beyazlık nede ciltteki lekelerim gitti hala borcunu ödüyorum ve hakkımı helal etmiyorum.İnsanlar sahtekar olmuşlar.Satana kadar her şeyde mükemmeller ama sattıktan sonra da alanın elinde kalıyor.Yazık bu insanlara benden size tavsiye sakın almayın paranıza yazık kimse yoldan toplamıyor parayı.Benden söylemesi karar sizin.
kızlar ben 3 aydır bu kremi kullanıyorum set olarak aldım 114 liraydı indirimdeydi.
şuana kadar hiç bi değişiklik olmadı.ne bi beyazlama ne de lekelerin kaybolması söz konusu değil.
bu konuyu siteye bildirdim ama vicdanımız çok rahat diye cevap yollamışlar sadece.
sitedeki yorumlar hep olumlu ama dikkat ederseniz bir yorum yazmak isteseniz yazamıyorsunuz.
bu kremi almayın ,paranıza yazık!
kızlar ben 3 aydır bu kremi kullanıyorum set olarak aldım 114 liraydı indirimdeydi.
şuana kadar hiç bi değişiklik olmadı.ne bi beyazlama ne de lekelerin kaybolması söz konusu değil.
bu konuyu siteye bildirdim ama vicdanımız çok rahat diye cevap yollamışlar sadece.
sitedeki yorumlar hep olumlu ama dikkat ederseniz bir yorum yazmak isteseniz yazamıyorsunuz.
bu kremi almayın ,paranıza yazık!