Lea f cilt beyazlatıcı süt ,gündüz< ve gece kremi kullananlar varmı?

S

sedans

Ziyaretçi
mrb kızlar... LEA F CİLT BEYAZLATICI SÜT GECE KREMİ GÜNDÜZ KREMİ olarak satılıyor kullanan varmı?? memnun kalan yada memnun olmayanlar??

ewet arkadaşlar hiç kullanan yokmu bende bunu araştırayım derken açılmış bu konuyu buldum kullanan varsa lütfen yazsın arkadaşlar :nazar:

ayyy arkadaşlar beyazlatıyorsa süper olurdu.

:Kızlar yha alcam bukremden kullanan varmı bide vücut için kullanılıomu acaba bilen varsa yazsn ltfn ...:Saruboceq:

internette çok övülüyor. deneyen var mı?

arkadaşlar ben kullanıyorum 20 gün oldu sivilce izlerim için aldım ama malesef hiç bir degişiklik yok o kadarda para verdim :KK43:(

Merhaba ben lea f kremini üç ay kullandım ve cildimde hiç bir değişiklik olmadı ne beyazlık nede ciltteki lekelerim gitti hala borcunu ödüyorum ve hakkımı helal etmiyorum.İnsanlar sahtekar olmuşlar.Satana kadar her şeyde mükemmeller ama sattıktan sonra da alanın elinde kalıyor.Yazık bu insanlara benden size tavsiye sakın almayın paranıza yazık kimse yoldan toplamıyor parayı.Benden söylemesi karar sizin.

bahsettiginiz için tesekkurler almayiz bzde :)) zaten artik nette kendi sitesinde ovulen hiç bir seyi almayacagim genelde sahte oluyo çunku

kullanan ykmu başka arkadaşlar
benim bildiğim tanıdğım arkadaşlar var memnun olan lekeleri giden be beyazlayan

kızlar ben 3 aydır bu kremi kullanıyorum set olarak aldım 114 liraydı indirimdeydi.
şuana kadar hiç bi değişiklik olmadı.ne bi beyazlama ne de lekelerin kaybolması söz konusu değil.
bu konuyu siteye bildirdim ama vicdanımız çok rahat diye cevap yollamışlar sadece.
sitedeki yorumlar hep olumlu ama dikkat ederseniz bir yorum yazmak isteseniz yazamıyorsunuz.
bu kremi almayın ,paranıza yazık!

kızlar ben 3 aydır bu kremi kullanıyorum set olarak aldım 114 liraydı indirimdeydi.
şuana kadar hiç bi değişiklik olmadı.ne bi beyazlama ne de lekelerin kaybolması söz konusu değil.
bu konuyu siteye bildirdim ama vicdanımız çok rahat diye cevap yollamışlar sadece.
sitedeki yorumlar hep olumlu ama dikkat ederseniz bir yorum yazmak isteseniz yazamıyorsunuz.
bu kremi almayın ,paranıza yazık!

kesinlikle katılıyorum arkadaşa bende kullandım ve hiç bi değişiklik olmadı ayrca siteye yorum yazmak içn girdim fakat yazılmıyor

alırken memnun kalmazsanız paranız geri iade diyor ama yok ole birşey kızlar insanlar sahtekar

X