• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ldrtt sonunda

bu mübarek günlerde allah onu ıslah etsin daha ne denir ki ne kadar kolay iftira atıyor herkese ayy cok rezil kadınmıs

Neden dayandın ki o kadar sözee
Sigortan da yokmuş zaten...
Onunda ayrı bir suçu var aslında şikayet edilirseCADIARZU

Ne insanlar var dünya'da ya amacı ne ki seni gönderip başkasını mı alacak
O na nasıl davranacak sankii
Ayrıca öyle bir insana nasıl dayandın bu kadar zaman :delphin:

Son düzenleme:
git şikayet et sonuçta iki sene çalıştığını bir türlü kanıtlayabilirsin. ımzalı kağıt var diyorsun ama ssk yok git sskya şikayet et edebileceğin heryere şikayet et ben olsam bir saniye beklemem bunun için. Emeğinin karşılığını al bence mecbur verecek paranı ne yapabileceğini görsün bilsin bence. Zaten paranı alana kadar nasıl hala daha yüz yüze bakacaksınız bana göre deil açıkça kapıyı çarpıp çıkardım ben. Kimse kimsenin parasının üzerine yatamaz şikayet et mutlaka hakkını savun. Seni suçladığını kanıtlayabilirsen birde bi dava daha var aklıma gelmiyo şimdi onu aç. Sonuçta iftira atmış sana.
Rezil şey... böylelerinden korkacaksın ama tedbirinide alacaksın.

bir an önce cikmaya bak bu ne yaa ..iyi yapmisin canim ....az bile insanin hakkini yiyenlere ....

Çok iyi yapmışsınız benden koca bir aferin size. Patronunuzu bence bu kadar sevmeyin. Eğer kendi işine saygılı olsaydı karısını karıştırmaz çalışanlarını korurdu.

Ben de sahipleri musevi asıllı bir yerde çalıştım. Dile kolay 3.5 sene. Neler vermedim ki, kendi işyerim gibi düşündüm hep. Mesai saatleri dışında bile müşterilerle hep iletişimde oldum. Ama maalesef aynı karşılığı göremedim. Bu kriz zamanında en olmadık bir müşteriye 80 bin YTL'lik bir satış gerçekleştirdim ve bana zarfta prim verdi yüce patronum Albert. Tamı tamına eksiksiz 150 YTL güler misin ağlar mısın? Kriz dolayısı ile böyle dediler bir de. Ne krizmiş arkadaş sadece çalışanı vuruyor. 1 yıl önce kriz yokken satışlar zirvede iken kimse çıkıp da arkadaşlar satışlar çok iyi bu ay çift maaş demedi. Bu son davranışlarından dolayı artık iyice enayi yerine konulduğumu anladım ve ben bırakıyorum dedim. Şirkette de aşırı derecede sevilirim ayrıca. Tamam dedi istifanı yaz 15 gün sonra da ayrıl. Ben böyle yapınca artık bir kıvılcım mı bekliyorlardı nedir benimle birlikte şirket için olmazsa olmaz 5 kişi daha ayrılma kararı aldı. Burnundan kıl aldırmayan patron bir anda neye uğradığını şaşırdı. Önce beni çağırdı şartları iyileştirelim falan feşmekan ama dönmedim tabi kararımdan. Bu sefer de çirkinleşti. Şirkete ilk girdiğimden bu güne kadar çalışma saatlerimi (geç kalmalar filan) hesaplayıp alacağım kalırsa verecekmiş. Gülüp geçtim. Yerime birini aldılar devir-teslim yap işlerini dediler. Ben de üstün körü devrettim. Şimdi arayıp mailler atıyor eski müşteriler hakkında. Ben de saatim peşin 150 YTL eğer kabul ediyorsanız dışarıdan size destek verip yardımcı olabilirim dedim. Şimdi cevap bekliyorum :) Eminim ne küfürler ediyordur. Çalışma ortamındaki arkadaş çevresinin iyiliğine de aldanmayın. Ben ortam iyi diyerek bırakmak istemedim. Sonuç olarak patronunuz istediği kadar dünya tatlısı, süper bir insan olsun emeğinizin karşılığının verilmediğini düşünüyorsanız bir an önce kendinize alternatifler bakının ileride durumlar iyi olur diye düşünmeyin.

anlattıgına bakılırsa çok cahil bir insanmış...hesap kitap bilmedigi halde bir muhasebecinin işine nasıl karışabilir ki bir insan aklım almıyor.sanırım eşinin iş yeri oldugu için böyle rahat davranıyor...çok afedersiniz belki kaba olacak ama patron karısı olmayı böyle birşey sanıyor herhalde..yani herkesi aşagılamak,suçlamak,şımarık davranmak....ama bilmiyorlar ki işçiler olmasa ne patron kalır ortada ne karısı...bunlar benim gözümde komik insanlar...yazık,işçilere iftira atarak kendini önemli zannediyor sanırım.eşinede kızdım bu kadının.ne diye o kadar işin içine sokuyorsa onu..madem bu işten anlamıyor otursun evinde yada kendi bildigi işi yapsın.
boşver canım sen en iyisini yapmışsın...için rahat olsun..o kadar iyisin ki hala için rahat etmiyor...bence rahat ol.sen onlara bir kötülük etmedin çünkü onlar derdine yansın.agladıgı için için rahat degil sanırım.ama o gibi insanlar aglatırken düşünmüyorlar sen neden haklı oldugun halde üzülüyorsun...Allah yolunu açık etsin hep böyle ol bence çok haklısın..çalışıyorsun diye bu tip insanların agız kokusunu çekmek zorunda degilsin..ne sen ne ben nede başkası...
inşallah dogru dürüst insanların oldugu bir işin olur en yakın zamanda.sen hiç sıkma canını.:teselli:

meraba kızlar..
bugun patronum karısıyla çok büyük kavga ettik..evet sonunda beni delirtti..hep işimi müdahale ediyor.
.kendisi okula bile gitmemiş..hesap kitap işlerine karısıyor..herkezi hırsızlıkla sucladı.çok insanı hüngür hüngür aglattı .çogu ınsanı işinden etti..içtiğimiz suyu bile haram ediyor..2 senedir sigortasız calsıyorum..bir keresinde beni işten kovdu..patronum dedi böle yüzüstü bırakılıp gidilmez..dedi..yüzüstü bırakmamak için geri döndüm..her işi yaptım.elimden gelenin fazlasını..yeri geldi pas pas yeri geldi wc yıkadım..ama hiç birseyın kıymetını bılmedıler..arkamı döndüm dedikodumu yaptı..burda calısan kıza..kız bana herseyı anlattı oda benim durumumda..dedık cıkalım işten tamam dedi.bugun işten cıkacagımızı soyledık.bana dedı sen gıdıyosun..nıye baskasınıda surukluyosun..ordan acıldı konu..içimi boşaltım..ama o yanımda calısan kız..sureklı bana sus dedı.bıde onu destedı..bende dedım..burda bır durust ben varım..en azından herseyı yuzunuze soyluyorum dedım..dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlarmıs..bırkeresınde sen benı kovdun sucum olmadıgı halde dedım..neler neler..herseyı soyledım anlıyacagınız ..tabıkı oda bana hala yedınız malımızı bıtırdınız dıyor..of allahım off.yılmadım devam ettım..sonunda agladı..zamanında benıde çok aglatmıstı...ama içim rahatladı..,,

ama içimde yine bir huzursuzluk var nedenini bulamadım..size yazıp rahatlamak :gitme:istedim...:sinifsinif:
hayatta hersey bı dıploma almakla degısmıyokı..
okula gıtmemıs olması demek esının ısıne bakamaz anlamına gelmez..
kendısını gelıstırmıs olabılır ..sız daha hatalısınız cunku 2 yıldır sıgortasız calısmayı kaul etmıssınız..ve hala calısıyosunuz..

Son düzenleme:
Herşeyi yaptım demişsin canım ve sanırım muhasebe işindesin..işten kaçmayan mücadeleci bir yapın oldugunu dusunuyorum.herşey bir yana suçlamalar..yaşanan tatsızlıklar..sigortasız geçen bir 2 sene..gunuzmuzde fabrıkalarda bile anında sigorta bağlanırken 2 yılını nasıl çöpe atarsın..o senin geleceğin..derhal bu işten çık arkadaşım hem geleceğini riske atma hemde böyle insanlarla çalışman sana hiç birşey katmayacak daha cok senden götürücektir.Rabbim hayırlı iş kapıları açar inşallah.öpüyorum sevgiler.

s,z bunları sgkya bildirdinizmi hiç..çalışma sosyal bölge müdürlüğü..kaçak adam çalıştırmak ne demek?hakıınızın peşine düşün lütfen...

bildiğim kadarıyla sigortasız çalıştırmak yasak..ve siz iki sene orda sigortasız çalıştınız haksızlık değilmi,nerde senin sağlık güvencen...?biran önce ordan çık başka bir iş bul maaşı az bile olsa mutlaka sigortası olsun.

s,z bunları sgkya bildirdinizmi hiç..çalışma sosyal bölge müdürlüğü..kaçak adam çalıştırmak ne demek?hakıınızın peşine düşün lütfen...

En yakın bölge çalışma müdürlüğüne şikayet et..
Bırak onlar uğraşsın..

Hakkını ararmamazlık etme, 2 sene az zaman değil..
ileride 1 günün bile kıymetli olduğunu anlayacaksın..

Back