• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lcd tv almak istiyoruz yardım eder misiniz?

nil35

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
117
2
623
İzmir
Arkadaşlar lcd tv almak istiyoruz ama araştırdıkça kafamız iyice karıştı.hangi modeli alma konusunda yardımınıza ihtiyacım var lcd tv kullananlar düşüncelerinizi yazarmısınız?

bizde yeni aldık 1 ay olmadı arçelikten aldı eşim içeriğinden bilgim yok ama ben beğendim fiyatıınıda sorarsan 1.200 on ay taksitle aldık bana sürpriz yapmış:asigim:

Büyük ekranlar için gözü yoruyor diyorlar. Peki sizde böyle birşey oluyor mu? Bizde 106 ekran philips in kini almayı düşünüyoruz ama.

82 ekran samsung kullanıyoruz ve memnunuz
almaya karar verırken tum markaların lcd'lerı yanyana ve aynı goruntuler donerken ınceleyerek karar verdık ve memnun kaldık canım

nişanlım arçelikten almış ..82 ekran ..1.200 e.. nasıl bişey bilmiyorum evleninc görcem bende.
90nın üzerindeki ekranlardan haz etmiyorum.. sadece gosterişten ibaret ve göz yorucu.. kucuk ekranların goruntusu daha hoş oluyor..

bizde yeni aldık,eşim teknik özlelliklerine çok önem verir..
lg, 120 ekran bizimki..ben çok beğendim..200 hz birde..teknik olarak bilgim bundan ibaret ama dediğim gibi eşim çok meraklıdır araştırır çok.birde tv yi izliyeceğiniz yer çok önemli küçük bir oda ise ekranı küçük olmalı,biz salon için olduğundan büyük tercih ettik,diğer türlü göz yorar..

Bizimki de LG 106 ekran almadan önce bizde epeyce araştırmıştık.Memnunuz
Ablamların kide Philips 5 yıldır kullanıyorlar çok memnunlar.

şahsen ben oturma odasına 82 ekran falan olabilir yada 92 ama misafir odasına en büyüğünü isterim çünkü orda sinema sistemini koyarız orda izleriz ohhh:lepi:

eger iyi bisey istiyorsaniz philips tek gecerim.
büyük ekran bilmiyorum ama simdiye kadar rahazsiz olmadik.özellikle film izlerken cok keyifli..bide bol bol film izliyorsaniz ful hd derim.ama tv yayinlarini daha cok izliyorsaniz hd ready derim.cünki türk kanallari ful hd yayin yapmiyor.
ikinci secenek olarak da samsung derim.

cnm bizde LG , beko ,samsung bunlardan biir olur sanırım..ama lg istiyorus bakalım ortalama 1400-1900 arası bizim sorduklarımız 102 ve 107 ekrana bakıyorusss:)

Back
X