Lcd ekran mı yoksa plazma mı?

Biz lcd aldık.. plazmaların ömrünün kısa oldugunu biliyorum.

bizde alırsak lcd alacağız
plazma istemiyordu nişanlım ömür meselesinden dolayı

lcd almanı tavsiye ederim hatta maddi durumunuz iiyse led tvler çıktı mukemmel. ama plazma alma. hem çok elektrik harcıo hem ömrü az. bizde alacağız çok araştırdım lcd alacağız kısmetse

lcd aldık,plazmanın devri geçti artık.
led tv'ler oldukça pahalıydı görüntü kalitesi gerçekten çok başarılıydı.
lcd,koltuk takımıyla aynı fiyata geldi bu arada :))
o yüzden daha fazla bütçe ayırın derim ben ..

plazma hem kısa ömürlü hem de modası geçti... LCD alın, hatta imkanınız varsa LED alın, onlar süper...

Kullanım ömrü açısından ne kadar fark oluyor bilen var mı? Çünkü biz bi televizyon beğendik plazma, ayırttrık kapora verip. Mağazada yok diye ödemeyi yapmadık. Eğer çok fark varsa almaktan vazgeçelim.

onu net olarak bilemeyis elbette her markanın kendine göre kalitesi var ama kimse benim malım kötü demez.

Bu yorumlardan sonra gittik kaporayı geri aldık. Başka televizyon alıcaz artık. Tavsiye ettğiniz brşeyler varsa, yazarsanız sevinirim. :)

normalde bilgisayar programcısıyım teknoloji ile aram iyidir. benim önerdim lg olacaktır. lg firması zaten panel ekran üreten bir firma.

gözü yormaz normalde lcdler. tüplülerden çok çok daha sağlıklıdır. ekran buyuk ve izlediğiniz yer yakınsa yorar. metrekareye göre lcd seçmek lazım ama turkiyede herkes 102 almak istio gosteris için o ayrı ...

LCD tavsiye ederim..
Eğer maddi imkanlarınız müsaitse LED TV alın derimyerimseniben

biz de çeyizimize LCD aldık 1 buçuk yıl önce,ama geçenlerde LED tv leri gördüm, imkanınız varsa hiç düşünmeden onu alın derim böyle bir görüntü yok sanki 3 boyutlu resimler ekrandan çıkacak gibi gerçek.tabi fiyat bizi aşıyor o başka mesele

led tv de 3 metre izleme açısına kaç inc önerirsiniz kızlar ltfn bir bilen varsa yazsın...konu açmayı bilmiyorum bilsem açıcaktım...bekliyorum cvplarınızı:31:

cnm bizim 5 mt mesafe var ve 82 ekran kullanıyoruz gayette güzel 3 mt için bence 82 ekran alın derim ben çünkü sonuçta herkes 3 mtden izlemeyecek bunu daha yakın koltuklardanda seyredilecek şimdiden hayırlı olsun markasına karar verdiniz mi bilmem ama lg güzel usb girişli olanları tercih ederseniz extra dvd divx almanıza gerek kalmaz bir de dinamik kontrası yüksek ve tepkime süresi de düşük olanları seçerseniz daha kullanışlı olur sizin için... :71::3:

cnm bizim 5 mt mesafe var ve 82 ekran kullanıyoruz gayette güzel 3 mt için bence 82 ekran alın derim ben çünkü sonuçta herkes 3 mtden izlemeyecek bunu daha yakın koltuklardanda seyredilecek şimdiden hayırlı olsun markasına karar verdiniz mi bilmem ama lg güzel usb girişli olanları tercih ederseniz extra dvd divx almanıza gerek kalmaz bir de dinamik kontrası yüksek ve tepkime süresi de düşük olanları seçerseniz daha kullanışlı olur sizin için... :71::3:

saol cnm bizde lg düşünüyoruz... 82 ekran 32 inc değilmi biz 42 mi 46 inc mi olsun onun kararını veremedik.en yakın mesafemiz 3metre ...cvp verdiğin içinde çook tşk cnm:16:

Back
X