Bebek İkinci El Lc waikiki şisme yelek sıfır sayılır.2-3 yaş

:)))))
teklifin var mı İstanbullu . bende İstanbulluyum birşeyler yaparım belki ama bilesinki sıfır gibi 2 kere giydi kızım

canım o da çok az hiç giyilmedi nerdeyse ama çok kullanışlı .ağıza kadar çıkıyor şapkasının fermuarı ve hiç soğuk girmiyor gel 20 ver .yarın buradan bir arkadaşa kargo yollayacağım ptt kargoyla her zaman gidemiyorum çocuktan dolayı seninkinide yolluyayım 7 falan tutar herhalde ben 42 ye almıştım yine kardasın :) gerçekten sıfır gibi cvbını bekliyorum

ben hamileyim.. daha çocuk doğmadı bile :):):) 2ayı var... daha doğmamış çocuğa 2-3 yaş montu bakıyorum.. bir de erkek olursaaa.... :):):):)

20 verince 7 de kargo diyorsun olacak 27.. çok oluyor canım ya.. yoksa montun güzel.. lafım yok.. çok sağol

ok canım
bilmiyormusun cinsiyetini ? allah analı babalı büyütür umarım kolay bir doğumun olur sağlıkla kucağına alırsın

canım eğer kızın olacaksa elimdeki kaliteli ve hiç giyilmemiş bir iki kere giyilmiş kıyafetler var uyguna verim istersen

chicconun park yatağını satıyorum istersen ama tahta beşiği büyük aldım daha yeni yatmaya başladı zaten :) park yatak istersen çok uyguna veriyorum elimdekini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…