oglum 3 yasinda ve ara ara tuvalete alistirmaya calistim fakat simdiye kadar alismadi bu 4 uncu denemem 5 haftadirda ustunde duruyorum alisin diye cisini söylüyor var diye ama lazimliga yapiyor simdi tuvalete oturmaktan korkuyor ytaraken ve disari cikarken bezliyorum evdeykende lazimliga yapiyor zaten herseyden korkan bir cocuk sac kestirmekten, banyo yapmaktan, doktordan, tuvaletten napcam nasil alistircam bilmiyorum böyle bir durum yasayaniniz varmi?
Aslında birçok çocukta aynı davranış oluyor. benim oğlum da korkmuştu. çok şirin klozet aparatları var çocuk için. ben öyle ikna etmiştim. ve sürpriz oyuncakla
Aslında birçok çocukta aynı davranış oluyor. benim oğlum da korkmuştu. çok şirin klozet aparatları var çocuk için. ben öyle ikna etmiştim. ve sürpriz oyuncakla [/Q
cevabiniz icin tesekkürler klozet aparati aldim ama oturmuyor bir sekilde alistiririm insallah
kendiniz söylüyorsunuz zaten; KORKUYOR.... lütfen bırakın lazımlığına yapmaya devam etsin... o, delikten korkuyor sizin baskınızdan korkuyor korkuyorda korkuyor.... siz sadece iyi model olun, kontrolü ona bırakın...