• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerrrr !!!

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Kızlar Merhaba,
Lazerimin ilk seansı bitti, ikinci olarak rötuşa çağırdılar.
İlkkez gitmeme rağmen çok acımamıştı fakat rötuşta acıdan kıvrandım resmen.
Nolmalde tüylerin çoğu yanmıştı, daha az canımın yanması gerekirken 10 kat daha fazla acı çektim.
Bu ne derece normal bilmiyorum .. Sordum dereceyide artırmamışlardı.
Bi kaç saat oturamadım o derece sonrasında bile canım yandı.
Koltuk altım ve genital bölge için gidiyorum.
Koltukaltım bütün tüyler döküldü sayılır ama genital bölgede hala hepsi duruyor.
Çektiğim zaman tüylerim elime geliyor fakat ben çekmeden dökülmüyor.
Sizde bu normal mi kızlar?
Bi kaç güne dökülür mü yoksa benim mi çekmem gerekiyor?
Cihazın ismi Alexandrite

kendi de dökülüyor sürtünme oldukça sen çekince de çıkıyor.
ben de 2 seans gittim benzer şekilde oldu.

daha ilk seansınız, arada dökülmeyenler olabilir. İlerki seanslarda daha çok farkedeceksiniz. Duşa girdiğinizde liflerken akıp gidecek. Ben 3 yıl önce yaptırdım çok rahat oluyor. Genital bitmedi çünkü ben oraya özellikle düşük akım yaptırdım.

daha ilk seansınız, arada dökülmeyenler olabilir. İlerki seanslarda daha çok farkedeceksiniz. Duşa girdiğinizde liflerken akıp gidecek. Ben 3 yıl önce yaptırdım çok rahat oluyor. Genital bitmedi çünkü ben oraya özellikle düşük akım yaptırdım.

16 derece ile yapıyorlar benim genital bölgemi, sizin?

Selam kızlar,
Bende dün ilk seansıma gittim. tüm bacak ve koltuk altı. Genital çok acıyor dedikleri için cesaret edemedim ama bacaklarımda da çok ara verdirdim. Şimdi bekliyorum bakalım ne olacak. Dün kızarıklık vardı bugün onlarda geçti. Kıllar yandığı için birşey yok şuan bacaklarımda ve kol atımda.
Nemlendirici krem önerdiler 138 TL. Almadım. Vazelin sürmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz?

Selam kızlar,
Bende dün ilk seansıma gittim. tüm bacak ve koltuk altı. Genital çok acıyor dedikleri için cesaret edemedim ama bacaklarımda da çok ara verdirdim. Şimdi bekliyorum bakalım ne olacak. Dün kızarıklık vardı bugün onlarda geçti. Kıllar yandığı için birşey yok şuan bacaklarımda ve kol atımda.
Nemlendirici krem önerdiler 138 TL. Almadım. Vazelin sürmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz?
bEPANTÖL AL CANIM BANA ONU ÖNERDİLER HEM UYGUN DİYE BİLİYORUM.
gERÇİ BEN BİRŞEY ALAMDIM ŞÜKÜR PROBLEM YOK

Anladım canım ay düğünüme kadar bitsinde başka birşey istemiyorum :)

Mutluluklar dilerim... biter biter 5-6 seansta sonuca ulaşırsınız. Ben 22 seans gittim şaka gibi.. bitene kadardı anlaşmamız napim :KK53:

Mutluluklar dilerim... biter biter 5-6 seansta sonuca ulaşırsınız. Ben 22 seans gittim şaka gibi.. bitene kadardı anlaşmamız napim :KK53:
Canım ışın ayarını düşük verdiğin için mi o kadar gittin?
Ay şaka gibi ben dayanamam valla :(
Ya bide ben çekmeden genital bölgemdeki tüyler düşmüyor.
Hangi birini çekeyim ya püf :(

Back