How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lazerlerle varis tedavisi olan varmı

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
Arkadaşlar slm benim bacaklarım varisli doğumdan önce vardı ama sonra daha çok çıktı.bendeki kılcal damar şeklinde yani dışa doğru değil.ama cildiyeye gittim lazerle yüzde 70yok olur tamamen olmaz dedi ama geçen gün ağda yapan kadın onlar yine çıkıyor dedi.ilk seans 350lira sonraki 250 en sonda 150 liraymış yaptırsammı bilemedim yaptıran varmı aranızda

Bundan 6 ay önce iki ayağımdan köpük tedavisi oldum bilindik bir yerde google ön sayfalarda çıkıyor varis tedavisi olduğuma pişman oldum dopper çektirdim sol ayağımda reflü izlenmekde diyor ilacalr kullanmamama rağmen bir türlü iyileşmedi bir tanıtık tafsiyesiyşe devlet hastanesinde ameliyatsız iyişetirdiğini duydum ve bu doktora gittim yaptığı iğnenelerle ağrılarım azalmaya başladı 4 seansda ameliysız iyileştireceğini ve boşu boşuna köpük tedavisi ve para tuzağı olduğumu söyledi BRANŞI ALGOLOJİ doktorun ismini söylemek istemiyorum çünkü çoğu ameliyetı engellediği için pek sevilmiyor Allah ondan razı olsun ben ameliyat oldum siz olmayın bana dua etmeniz yeterli

Bel ve Boyun Fıtıklarında Nükleoplasti, Nükleotomi, Lazer, Ozon Tedavileri

Boyun ya da bel fıtığı olan hastalara narkoz ve neşter kullanmadan müdahale etmek mümkündür. Görüntüleme cihazları eşliğinde disk dokusunun içerisine ince bir iğneyle girilerek fıtığa neden olan jölemsi Lazer, Radyofrekans ya da Otomatik boşaltma yöntemi kullanılarak tedavi edilmektedir. Yaklaşık onbeş dakika süren tedavi sonrası hastalar bir saat sonra yürüyerek evlerine gidebilmektedir.

Son zamanlarda özellikle avrupada çok popüler olan fıtık dokusu içerisine ozon tedavisi uygulanmaktadır. Ozon gazının mikrop öldürücü, ağrı kesici, fıtık dokusu kurutucu gibi etkileri vardır. Sadece bel ve boyun fıtıklarında değil, kireçlenmelerde, adale ağrılarında, migrende ve gençleştirme tedavilerinde önemli uygulama alanları bulunmaktadır.

Diğer Ağrı Tedavisi Uygulamalarımız;
Migren ve diğer baş ağrıları,
Kireçlenmelere bağlı ağrılar (omuz, boyun, diz ve belde)
Kemik erimesine bağlı ağrılar,
Kanser ağrıları,
Felçlere bağlı ağrılar,
Zona,
Fıtık ameliyatı olmalarına rağmen geçmeyen ağrılar,
Diskojenik ağrılar,
Bel-boyun ağrıları,
Sinir ağrıları,
Omurilik kanalının daralmasına bağlı ağrılar,
Adale kökenli ağrılar,
Damarsal-dolaşım bozukluklarına bağlı ağrılar,
Nöropatik ağrılar hemen akla gelen kronik ağrılardır (Bir ağrı üzerinden 3 ay geçmesine rağmen tedavi edilememiş ya da geçmemiş rahatsızlıklardır).

Back