Canim benyurt disindayim ama sana fikir olarak yazmak istedim , lazer epilasyona gitdigimde orda cilt bakimi yapildigini farketdim ve cilt geclestirme diye basladim zaten bir seansda bitmiyor bir kac seans suruyor ilk seansimda 150€ ya ciltimi temizledi maske yapti bir saatlik bakimdan sonra lazet atislari yapti ama bu ilk seansa parasiydi sonraki seanslarda sadece isik atisi yapacaklardi o atislarda seansi 15 € du bana cok uygun geldi ve 8/9 seans yaptirdim , ilk seanslarda memnun kalmadigim icin ordaki calisan kiz bana hem leke hem cilt geclestirme yapalim istersen ayni fiyata dedi leke sorunum yoktu ama tamam dedim , en son seansimda yuzum oldukca yandi bir hafta yanik sorunu cektim ondan sonrada kokrtum daha yaptirmayi dusunmuyorum aslinda cok riskli bir olay ben ucuz atlatdim diye dusunuyorum bence mumkunse hic basina gecme heleki yaz gununde hic yaptirma gunesten korumak cok zor olabilir cok bilincli yaptir eger yaptiracaksanda bu isi , arkadasimizin birinin yuzu yanmis bir senedir gecirememis kk konusunu gormustum... DIKKATLI ol lutfen...