Arkadaşlar ben lazerle varis tedavisi oldumSorularınız varsa bana sorabilirsiniz. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Op. Dr. Mert Dumantepe tedavi etmişti beni. Ben fazlaca memnun kalmıştım.
Arkadaşlar ben lazerle varis tedavisi oldumSorularınız varsa bana sorabilirsiniz. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Op. Dr. Mert Dumantepe tedavi etmişti beni. Ben fazlaca memnun kalmıştım.
üçreti ne kadar acaba !Arkadaşlar ben de lazerle varis tedavisi yaptırdım.İki bacağımda da diz kapağı arkası yoğun olmak üzere baya vardı.Lazerden sonra iz kalmıyor ,çok ağrılı da değil.Sadece maliyeti yüksek.Kurtulmak istiyorsanız korkmadan yaptırın bence.
Aslında varisin yoğunluğuna göre tabiki değişiyor.Ben 1000 tl ödedim.üçreti ne kadar acaba !
Merhaba acaba hangi hastane ve drun adı nedir? İlaçmı kullandınız? Bu arada arkadaşlar reklamlara inanmayın arada isim veren,yok yeni tedavi yöntemi diyenler oluyo,insanların zaaflarını sömürüyolar.Bundan 6 ay önce iki ayağımdan köpük tedavisi oldum bilindik bir yerde google ön sayfalarda çıkıyor varis tedavisi olduğuma pişman olsum dopper çektirdim sol ayağımda reflü izlenmekde diyor ilacalr kullanmamama rağmen bir türlü iyileşmedi bir tanıtık tafsiyesiyşe devlet hastanesinde ameliyatsız iyişetirdiğini duydum ve bu doktora gittim yaptığı iğnenelerle ağrılarım azalmaya başladı 4 seansda ameliysız iyileştireceğini ve boşu boşuna köpük tedavisi ve para tuzağı olduğumu söyledi BRANŞI ALGOLOJİ doktorun ismini söylemek istemiyorum çünkü çoğu ameliyetı engellediği için pek sevilmiyor Allah ondan razı olsun ben ameliyat oldum siz olmayın bana dua etmeniz yeterli
hangi hastanede yaptırdınız ?Merhabalar konu acılali çok olmuş ama ben yeni varis tedavisi yaptırdım kırmızı kırmızı damarlar vardı özellikle bacak arkasında onları lazerle yaktı doktorum bunun için illaki özel e gitmenize gerek yok devlet hastaneleri yapıyor ücretsiz olarak yaptırdim bilgi vermek istedim.
Merhabalar yeni gordun mesajinizi Ben Antalya da oturuyorum Atatürk devlet hastanesinde yaptırdim. Hastanede kalp damar bölümü ilgileniyor.hangi hastanede yaptırdınız ?
Merhaba doktorunuzun ismi ne nerse yaptirdiniz acaba??Arkadaşlar ben de lazerle varis tedavisi yaptırdım.İki bacağımda da diz kapağı arkası yoğun olmak üzere baya vardı.Lazerden sonra iz kalmıyor ,çok ağrılı da değil.Sadece maliyeti yüksek.Kurtulmak istiyorsanız korkmadan yaptırın bence.
merhaba benim bacaklarımdaki damarlar çok belirgin ve yeşil renkte popomdada var, kollarımda da var çok mutsuzum nasıl kurtulabilirim? Damarlar alınabilir mi? Alınıyorsa ücretler nasıl bilgisi olan var mı?Arkadaşlar ben lazerle varis tedavisi oldumSorularınız varsa bana sorabilirsiniz. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Op. Dr. Mert Dumantepe tedavi etmişti beni. Ben fazlaca memnun kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?