• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerle kılcal damar (Varis) tedavisi hakkında tecrübesi olanlar

Arkadaşlar ben lazerle varis tedavisi oldum ;) Sorularınız varsa bana sorabilirsiniz. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Op. Dr. Mert Dumantepe tedavi etmişti beni. Ben fazlaca memnun kalmıştım.

merhaba benımde bacaklarımda ve göğüs dekoltemde kılcal damar çatlakları oluştu

lazerden korktum açıkçası lazer yada başka yöntem ile tedavi yaptıran arkdaşlardan yardım rica edıyorum lütfen

Her varis problemi lazer ile çözülür diye bir şey yok çünkü yakın bir arkadaşım bir yerde lazer ile tedavi oldu ve memnun kalmadı. bir iki yere daha gitti onlar da lazer önerdiler ama yaptırmadı. Daha önceki tecrübesinden dolayı. Sonunda tavsiye üzerine Dr. Deniz Durak' a gitti. Önce 1 saate yakın detaylı bir muayene olup sorunun neden kaynaklandığı tespit edildikten sonra Lazersiz tedavi oldu ve bacakları gerçekten çok güzel oldu. Size önerim varis veya damarsal probleminizin neden kaynaklandığını öğrenip o sebebe yönelik tedavi olmanızdır.

Arkadaşlar ben lazerle varis tedavisi oldum ;) Sorularınız varsa bana sorabilirsiniz. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Op. Dr. Mert Dumantepe tedavi etmişti beni. Ben fazlaca memnun kalmıştım.

Merhaba bende varis tedavisi olmak istiyorum siZin doktorunuz altinda yatan sebebi arastirdi mi yoksa sadece estetik acidan belirgin damarlari yok etti?altta yatan sebep tedavi edilmezse bacaklarda dammarlar kisa sure sonra yeniden beliriyorve agriyor.sizde varisler yevniledi mi?

Bundan 6 ay önce iki ayağımdan köpük tedavisi oldum bilindik bir yerde google ön sayfalarda çıkıyor varis tedavisi olduğuma pişman olsum dopper çektirdim sol ayağımda reflü izlenmekde diyor ilacalr kullanmamama rağmen bir türlü iyileşmedi bir tanıtık tafsiyesiyşe devlet hastanesinde ameliyatsız iyişetirdiğini duydum ve bu doktora gittim yaptığı iğnenelerle ağrılarım azalmaya başladı 4 seansda ameliysız iyileştireceğini ve boşu boşuna köpük tedavisi ve para tuzağı olduğumu söyledi BRANŞI ALGOLOJİ doktorun ismini söylemek istemiyorum çünkü çoğu ameliyetı engellediği için pek sevilmiyor Allah ondan razı olsun ben ameliyat oldum siz olmayın bana dua etmeniz yeterli

Arkadaşlar ben de lazerle varis tedavisi yaptırdım.İki bacağımda da diz kapağı arkası yoğun olmak üzere baya vardı.Lazerden sonra iz kalmıyor ,çok ağrılı da değil.Sadece maliyeti yüksek.Kurtulmak istiyorsanız korkmadan yaptırın bence.

Arkadaşlar ben de lazerle varis tedavisi yaptırdım.İki bacağımda da diz kapağı arkası yoğun olmak üzere baya vardı.Lazerden sonra iz kalmıyor ,çok ağrılı da değil.Sadece maliyeti yüksek.Kurtulmak istiyorsanız korkmadan yaptırın bence.
üçreti ne kadar acaba !

Arkadaslar bende de varisler var dogumdan kalma,tedavi olmak istiyorum ama nasil,nerde olurum bilmiyorum . Ankarada onerebilceginiz bir yer varmi?

Bundan 6 ay önce iki ayağımdan köpük tedavisi oldum bilindik bir yerde google ön sayfalarda çıkıyor varis tedavisi olduğuma pişman olsum dopper çektirdim sol ayağımda reflü izlenmekde diyor ilacalr kullanmamama rağmen bir türlü iyileşmedi bir tanıtık tafsiyesiyşe devlet hastanesinde ameliyatsız iyişetirdiğini duydum ve bu doktora gittim yaptığı iğnenelerle ağrılarım azalmaya başladı 4 seansda ameliysız iyileştireceğini ve boşu boşuna köpük tedavisi ve para tuzağı olduğumu söyledi BRANŞI ALGOLOJİ doktorun ismini söylemek istemiyorum çünkü çoğu ameliyetı engellediği için pek sevilmiyor Allah ondan razı olsun ben ameliyat oldum siz olmayın bana dua etmeniz yeterli
Merhaba acaba hangi hastane ve drun adı nedir? İlaçmı kullandınız? Bu arada arkadaşlar reklamlara inanmayın arada isim veren,yok yeni tedavi yöntemi diyenler oluyo,insanların zaaflarını sömürüyolar.

Arkadaşım bildiğim kadarıyla kaba solucan gibi görünen varisler en iyi şekilde risk almadan ameliyatla bir günde tedavi oluyor.Bunlara iğne yapıldığında varislerin yerlerinde koyu lekeler kalabildiğini duydum.haklısın , bazı doktorlar da kılcal varislere yanış olarak ameliyat öneriyor. bunlar iğne tedavisi ile kayboluyor şahsen yaşadım. çok teşekkür ederim.

Merhabalar konu acılali çok olmuş ama ben yeni varis tedavisi yaptırdım kırmızı kırmızı damarlar vardı özellikle bacak arkasında onları lazerle yaktı doktorum bunun için illaki özel e gitmenize gerek yok devlet hastaneleri yapıyor ücretsiz olarak yaptırdim bilgi vermek istedim.

Merhabalar konu acılali çok olmuş ama ben yeni varis tedavisi yaptırdım kırmızı kırmızı damarlar vardı özellikle bacak arkasında onları lazerle yaktı doktorum bunun için illaki özel e gitmenize gerek yok devlet hastaneleri yapıyor ücretsiz olarak yaptırdim bilgi vermek istedim.
hangi hastanede yaptırdınız ?

Merhaba doktorunuzun ismi ne nerse yaptirdiniz acaba??

Lazerle uğraşmak yerine bazılarında iz bıraktığı söyleniyor bilmiyorum tabi. Aloe vera bitkisinin mucizevi formülünü deneseniz. Bende Antalyadayım bu arada.

Acıyor mu lazer tedavisi? Baska tedavi olanlar var mı arkadaşlar . Güncel kalsın bu konu..

Arkadaşlar ben lazerle varis tedavisi oldum :KK66: Sorularınız varsa bana sorabilirsiniz. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Op. Dr. Mert Dumantepe tedavi etmişti beni. Ben fazlaca memnun kalmıştım.
merhaba benim bacaklarımdaki damarlar çok belirgin ve yeşil renkte popomdada var, kollarımda da var çok mutsuzum nasıl kurtulabilirim? Damarlar alınabilir mi? Alınıyorsa ücretler nasıl bilgisi olan var mı?

Back