Mrb ben her şeyden önce şunu söylemek istiyorum,aldığım eğitim kadarıyla lazer tedavileri yazın yapılmıyor,kışın bile lazer tedavisi uygulanan birine yüksek koruma faktörlü krem kullanmasını öneriyoruz yazınsa bu işlemleri yapmıyoruz ki ayrıca bir seansta hemen kaybolacak sihirli bir yöntem olduğunuda söyleyemem ama sana önrebileceğim bir başka ve çok yeni bir yöntem RADYOFREKANS sistemi
gerçekten insan vucudundaki bir çok sorunu gidermeye yönelik bir sistem,ayrıca güneşe çıkma dikkatli ol yüksek faktör kullan gibi bir derdi de yok.Lazer tedavisine başlamadan önce ben önce bir araştırmanı öneririm.
Benim bacaklarımda da damarlarım epey göllendi.Ne yapabilirim?İzmirde üniverste yada araştırma hastanesi arıyorum hangisine gitmeliyim?Ameliyatmı yoksa lazermi karar veremedim.
varsilerin tipine göre farklı çözüm yolları var. iğne tedavisi, lazer, köpük tedavisi, radyofrekansı, ameliyat ve son olarak T-fly. internette bir çok site var. bilgi alabilirsiniz bu konuda. bendeki varisler tip 1 ve tip 2. iğne tedavisi için pek uygun değil. yaptırdım ama pek sonuç alamadım. aksine bide bacaklarımda iğne giren yerlerde lekeler oluştu. gitmesi için krem kullanıyorum. lazer kesin çözüm sağlıyor. ama yapan doktor dikkatli olmalı enerjiyi iyi ayarlamalı ki bacakları yakmasın.yanık lekeleri uzun süre gitmiyor.
Arkadaşlar ben lazerle varis tedavisi oldumSorularınız varsa bana sorabilirsiniz. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Op. Dr. Mert Dumantepe tedavi etmişti beni. Ben fazlaca memnun kalmıştım.
Arkadaşlar ben lazerle varis tedavisi oldumSorularınız varsa bana sorabilirsiniz. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Op. Dr. Mert Dumantepe tedavi etmişti beni. Ben fazlaca memnun kalmıştım.
Ben de yaptırmak istiyorum ama nereye gideceğime bir türlü karar veremedim.Siz ne kdar ödemiştiniz bu tedavi için.
merhaba, bende varislerimden çok şikayetçiyim yazda geliyor damar damar gözükmeleri hiç hoşuma gitimiyor siz nerde yaptırdınız.doktor tavsiyeniz varmı ben izmirde oturuyorum.
slm Carnesir, bende mert beye gitmek istiyorum.benim varislerim büyük yeşil ve birazda dışarı doğru bombeleşmiş damar şeklinde.yani kılcal değil.senin nasıldı, kaç seans gittin, hangi tür tedavi uygulandı, iyileşme ne kadar sürdü röntgen vs. çekildimi, ve en önemlisi kaç para tuttu.bildiğim kadarıyla mert bey memorial da acaba çok mu pahalı.
eğer paylaşırsan çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?