Geçmiş olsun darısı kısa zamanda bizimde başımıza gelsinhala inanamıyorum valla görebildiğime hala şoklardayım
çok pahalı 5280 büyük ihtimal lasik yöntemdir o bide dünya gözden facebook kampanyası %50 indirim iste telefonda anlaşınca %50 elli indirim yapıyorlar birde kesinlikle sor Smile yöntemiarkadaşlar merhaba, yakın zamanlarda istsnbul kudret göz, türkiye hastanesi yada İstanbul cerrahi de gözlerini çizdiren varmı? fiyat bilgisi için yardıma ihtiyacım var.
beykent dünya göz 5280 tl dedi şubat ayında , ve hastaneler maalesef aradığımızda fiyat söylemiyor muayene olmalısınız diyor. eğer yakın zamanlarda ameliyat olup fiyat ve doktor bilgisi veren olursa çok sevinirim.
amin canım inşallah büyük rahatlık vallaGeçmiş olsun darısı kısa zamanda bizimde başımıza gelsin
çok pahalı 5280 büyük ihtimal lasik yöntemdir o bide dünya gözden facebook kampanyası %50 indirim iste telefonda anlaşınca %50 elli indirim yapıyorlar birde kesinlikle sor Smile yöntemi
bana lasik için 4700 küsürden 2300 e indiler lasik yöntemde sınırsızca indirim yapabiliyorlar bir malzeme kullanılmadığı içinevet lasik yöntemi yazmışlardı bana verdikleri kağıtta. % 50 indirim olursa süper tabi ama bi bakayım hemen facebook sayfalarına.
Avrupa göz hastanesinden fiyat istedim 2000 tl dediler ama hastane hakkında fikrim yok. fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
evet lasik yöntemi yazmışlardı bana verdikleri kağıtta. % 50 indirim olursa süper tabi ama bi bakayım hemen facebook sayfalarına.
Avrupa göz hastanesinden fiyat istedim 2000 tl dediler ama hastane hakkında fikrim yok. fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Merhaba merak ettim. Hangisini tercih ettiniz acaba?merhaba arkadaşlar,
ben lazer olacağım fakat hala hastane konusunda çok kararsızım.
ankara kudret göz hastanesiyle ankara avrupa göz arasında gidip geliyorum. cihazlar aynı fakat doktor tercihi yapamıyorum bir türlü. aranızda oralarda lazer olan var mı? doktor önerebilir misiniz?
merhaba,Merhaba merak ettim. Hangisini tercih ettiniz acaba?
Geçmiş olsun. Hangi doktora, ne zaman oldun? Bir de ne kadara mal oldu? Teşekkürler
Ben 24 yaşındayım. Çalıştığım için konuyu çok fazla takip edemiyorum. Göz numaram 2.00. Uzun süredir büyük bir ilerleme olmadı. Hangi hastaneyi önerirsiniz? Sizce yaşım uygun mu ameliyat için? Teşekkürler şimdiden.
Göz numaranız kaçtı?25 yaşındayım ve iki ay önce oldum. yaşın için bir sıkıntı yok. ama gözün uygun mu buna bilemeyiz. gidip muayene olman lazım. ben ankara avrupa gözde oldum. çok da memnunum. yıllardır boşuna gözlükle lensle uğraşmışım
2 numara miyop 1 numara astigmatGöz numaranız kaçtı?
Memnun kalmanız ne güzel. İnşallah hep bu şekilde devam eder. Bende astigmat yok sadece miyop var. Bayrampaşa göz hastanesinde de çevremde yaptıranlar olmuş. Biraz orayı da düşünür oldum. Acaba nasıldır diye.2 numara miyop 1 numara astigmat
Memnun kalmanız ne güzel. İnşallah hep bu şekilde devam eder. Bende astigmat yok sadece miyop var. Bayrampaşa göz hastanesinde de çevremde yaptıranlar olmuş. Biraz orayı da düşünür oldum. Acaba nasıldır diye.
Evet biraz öyle oluyor konu göz olunca. Hayırlısı bakalım. Teşekkür ederim :)sağlık olunca insan ince eleyip sık dokuyor. Ama çok araştırdıkça da insanın kafası daha çok karışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?