- 7 Aralık 2015
- 15
- 4
- 86
Merhaba bende bir çok yorum okuyarak ve çevremde lazer ameliyatı olanların sonraki durumlarını araştırarak bir karar verip 4 aralıkta dünya göz hastahanesinde ameliyat oldum.Şu an ameliyatımin üstünden 3 gün geçti.Ameliyatı saat 17:00 gibi oldum.19:30 - 22:00 arası ciddi anlamda gözümde yanma actigimda da batma oldu.Cok sukur fazla sürmedi.Daha uzun sürenlerde olabiliyormuş.Saat 23:00 gibi gormem netleşmeye basladı.Ertesi gün sabah kalktigimda sağ gozumde biraz batma ve kanlanma olustu.Kontrole gittigimde doktor geçici oldugunu söyledi.Pazar günü ise sol gozümde biraz batma oldu ama aksaminda iyiydim ve sukurler olsun gorusumde net.Soylenildigi gibi gece arabada falan bir rahatsizlik hissetmiyorum.Sadece gunduz dışarıda bazen gunes gozlugune ihtiyaç olabiliyor.Ameliyat olmadan oncede disarida gunes varsa veya isik fazlaysa gozlerim rahatsız oluyordu.Velhasıl ben ameliyattanda doktorumdanda çok memnunum.Merak eden olursa doktorumun ismi FEHMİ AYDOĞAN.Bunlari yazmamın sebebi bende cok yorum okudum ve insan bu ameliyattan once cok tedirgin ve kararsız oluyor.Bu arada gozlerim sağ 3 sol 4 miyoptu inşallah yardımcı olabilmişimdir..