• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba bende bir çok yorum okuyarak ve çevremde lazer ameliyatı olanların sonraki durumlarını araştırarak bir karar verip 4 aralıkta dünya göz hastahanesinde ameliyat oldum.Şu an ameliyatımin üstünden 3 gün geçti.Ameliyatı saat 17:00 gibi oldum.19:30 - 22:00 arası ciddi anlamda gözümde yanma actigimda da batma oldu.Cok sukur fazla sürmedi.Daha uzun sürenlerde olabiliyormuş.Saat 23:00 gibi gormem netleşmeye basladı.Ertesi gün sabah kalktigimda sağ gozumde biraz batma ve kanlanma olustu.Kontrole gittigimde doktor geçici oldugunu söyledi.Pazar günü ise sol gozümde biraz batma oldu ama aksaminda iyiydim ve sukurler olsun gorusumde net.Soylenildigi gibi gece arabada falan bir rahatsizlik hissetmiyorum.Sadece gunduz dışarıda bazen gunes gozlugune ihtiyaç olabiliyor.Ameliyat olmadan oncede disarida gunes varsa veya isik fazlaysa gozlerim rahatsız oluyordu.Velhasıl ben ameliyattanda doktorumdanda çok memnunum.Merak eden olursa doktorumun ismi FEHMİ AYDOĞAN.Bunlari yazmamın sebebi bende cok yorum okudum ve insan bu ameliyattan once cok tedirgin ve kararsız oluyor.Bu arada gozlerim sağ 3 sol 4 miyoptu inşallah yardımcı olabilmişimdir..

Merhaba bende yeni baska bir dunya goz hastahanesinde oldum ayaklarinıza dogru bakın dediler hemencecik hic acitmadan taktılar hic hissetmedim bile yine cikarırkende aynı sekilde bence o takan kisidende kaynaklanabilir

ben geçen sene antep dünya göz hastanesinde oldm uzağı göremiyordm ve gözlermin derecesi 3.5 civarıydı 7 yaşnda fark etmiştm bozk olduğnu çok şükür ameliyatm çok iyi geçti yarm saat kadar sürdü ama acı çok oldu demirle göz kapağını açıyolar ya sadece o ağrıtıyodu ve eve geldm akşam üstü öyle bir ağrım oldu ki çığlık atıyordm nerdeyse 5 6 saat sürdü ağrı sonra tamamen iyileştim çok şükür :KK66: inşallh gözleri bozk olan herkez lazer yapar ve iyileşr:)
Merhaba Ayşe hanim bende bu cuma gunu baska bir dunya göz hastahanesinde oldum gozumu acmak için taktıklari aparati takarken ve çikarırlarken hiç hissetmedim bile bence takan kişiden kaynakli bir acıma olmuş olabbilir sizinkisi.

Merhaba Ayşe hanim bende bu cuma gunu baska bir dunya göz hastahanesinde oldum gozumu acmak için taktıklari aparati takarken ve çikarırlarken hiç hissetmedim bile bence takan kişiden kaynakli bir acıma olmuş olabbilir sizinkisi.
Hadi ya valla canm bnmkinide nazik taktılar ama çok acıyodu ameliyat bitene kadar dua ediyodm acıyodu ama hamd olsn inşallh birdaha aynı sprnlarla karşılaşmm göz çok hassas

Benim annem de lazer oldu fakat miyopluk, hipermetropluk gibi durumlar için değil. Kendi tip 1 diyabet hastası ve nöropati geçirdi. Gözünde altıncı sinir felci oldu.
Gözde meydana gelen kanamaları kurutmak için Türkiye Hastanesinde "Mehmet Çakır 'a"
lazer ameliyat oldu.

Hadi ya valla canm bnmkinide nazik taktılar ama çok acıyodu ameliyat bitene kadar dua ediyodm acıyodu ama hamd olsn inşallh birdaha aynı sprnlarla karşılaşmm göz çok hassas
Evet goz gerçekten cok hassas bende cok düşünerek ve korkarak ameliyat oldum.İnşallah tekrar numara oluşmazda tekrar boyle uğraşmayiz.

Çok ge
Benim annem de lazer oldu fakat miyopluk, hipermetropluk gibi durumlar için değil. Kendi tip 1 diyabet hastası ve nöropati geçirdi. Gözünde altıncı sinir felci oldu.
Gözde meydana gelen kanamaları kurutmak için Türkiye Hastanesinde "Mehmet Çakır 'a"
lazer ameliyat oldu.
Çok geçmiş olsun.

lazer ameliyat oldu.
Gçmş olsn cnm inşllh ameliyt başarılı geçmştr

Teşekkür ederim. Evet şimdilerde çok iyi. Kardeşim ve ben de onun kan şekerini takip ediyoruz ki böyle bir sorun çıkmasın. Çünkü bir daha lazer olma hakkı kalmadı.

Arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra İzmir' de gözlükten kurtulmak (Lasik) için gidebileceğim en deneyimli ve güvenilir adresin Kaşkaloğlu Göz Hastanesi olduğunu öğrendim. Randevumu alıp hastaneye gittim, her şey çok profesyoneldi. Muayene ve tetkikler sonucu ameliyata uygun görüldüğümdeki mutluluğumu anlatamam! Doktorum Intralase yöntemiyle ameliyat önerdi, doktorumun detaylı bilgilendirmesi ve benim de araştırmalarım sonucu bu yöntemin hiç bir riskinin olmadığını öğrendim. Ameliyatı oldum, üzerinden 1 ay geçti, yazmak için 1 ay bekledim ki size sonucu ayrıntılarıyla anlatabileyim. Ameliyattan sonra ağrım, sızım olmadı, doktorum 3-4 hafta sonra görüntünün netleşeceğini söylemişti ama ben ertesi gün dahi otobüs yazılarını okuyabiliyordum!! :) Lensimi mi unutmuşum, gözlüğüm mü buğulandı, kırıldı mı, gözlük değiştireyim, lens alayım vs derdine son.. Hala inanamıyorum! Kesinlikle tavsiye ederim.. İzmir' de gidebileceğiniz tek adres Kaşkaloğlu.. Hem cihazları çok modern, doktorları çok deneyimli ve en önemlisi güler yüzle yaklaşıp usanmadan tüm sorularınıza cevap bulabiliyorsunuz..

excimer (lasik) lazer olan var mı? diğer lazerlere göre düşük göz numaralarına da yapılıyormuş.doktorum miyop astigmat olduğu için yapalım dedi ama ben cesaret edemiyorum.sonuçta excimer yeni daha bir yıllık bir cihaz değil mi?yaşa bağlı yakın görmem bozulana kadar beni idare edermiş.bir de ne kadar sürede net görmem yerine gelir

excimer (lasik) lazer olan var mı? diğer lazerlere göre düşük göz numaralarına da yapılıyormuş.doktorum miyop astigmat olduğu için yapalım dedi ama ben cesaret edemiyorum.sonuçta excimer yeni daha bir yıllık bir cihaz değil mi?yaşa bağlı yakın görmem bozulana kadar beni idare edermiş.bir de ne kadar sürede net görmem yerine gelir
Zamanında gözlük ve lensten kurtulmak için lazer ameliyatı hakkında internetten çok şey okumuş, işlem öncesi ve sonrası süreçle ilgili bilgi edinmeye çalışmıştım. çok fazla kişi yazmamış bu konuda yaşadıklarını. Tek kaynak Ekşi Sözlük gibi. Geç olsa ben de yazdım. sorularının cevabını da bulabilirsin :) Buyrun:

http://www.bayannovoluni.com/2016/01/excimer-lazer-ile-lenslere-veda-hikayesi.html

Merhaba arkadaşlar,
Göz ameliyatı için yaklaşık 2 yıldan fazla araştırmalar yaptım ve en son karar verip 24.11.2015 tarihinde Gaziosmanpaşa YeniYüzyıl Üniversitesi hastanesinde Op.Dr.Turgay Çetin ile operasyon geçirdim. Muayeneye gittiğimde kendisinin çok güler yüzlü ve güzel bir enerjiye sahip olduğunu söyleyebilirim. Ameliyatım çok iyi geçti ve şuan çok memnunum. Kuruma, batma, bulanıklık gibi bir şey yaşamadım hiç bir zaman. Herkese tavsiye ederim :)

Nerden geldgini bilmedgim cok ani bi kararla bi hfta icnde arastrdm ve amelyta karar werdim 26.01.2016 da Kocaeli Çağın Göz Hast.de amelyt oldm Genelde birçok yerde yorumlar lasik ya da lasek üzerine ki bu ameliyatlarda çok sorun olmuyor, korneası ince olanlar prk olmak zorunda kalıyor dr'umun çokta yapmak istediğim bi göz değil demesine rağmen (korneam inceydi sınırları zorladğını soyledi) ameliyat oldum şükürler olsun ki gayet memnunum 13 gün oldu kesin birşey soylemk için erken ama şuan çok iyiyim bahsedildiği gbi ilk gece şiddetli agrılarm olmadı bu yazm özellikle prk düşünenler için merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim çünkü lasik yada lasek artık çok biliniyor fakat prk iyileşmesi birkaç gün daha uzun suren birşey bnce ameliyat sorun değil yetrki siz kendnzi kasmayn pozitif olun dr unuza güwenin amelyt sonrası gözüm harcinde yuzmdki btn kemikler çenem agryodu dişlermi sıkmaktan tamamen psikljik bi olay bn kafamda büyttüm siz bunu yapmyn tabki göz dyince insan ck dusunyo ilk 2 gün mümkün olduğu kadr uyuyun dr umdan Allah razı olsun çok güzel bi ameliyttı şuan lensle olduğu gbi çok net gorebilyrum :)

Arkadaşlar merhaba,

bende sizler gibi uzağı göremiyorum ve artık lens gözlük kullanmaktan bıktım. Ameliyat olmak istiyorum ama Antalya da hangi dr gitmek lazım bilmiyorum. Dünya gözü de araştırıyorum bir yandan. Ayrıca tahmini ameliyat ücretleri ne kadar yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba,

bende sizler gibi uzağı göremiyorum ve artık lens gözlük kullanmaktan bıktım. Ameliyat olmak istiyorum ama Antalya da hangi dr gitmek lazım bilmiyorum. Dünya gözü de araştırıyorum bir yandan. Ayrıca tahmini ameliyat ücretleri ne kadar yardımcı olursanız sevinirim.
Ben Sakarya dünya gözde bundan 2 ay önce oldum zaten yukarıda da ameliyattan sonraki süreçten bahsettim.Cok memnun kaldım.Bende muayene gittiğimde doktorunda vermiş olduğu güvenle ki bunun çok etkisi var aniden karar verdim.Burada yeni acildıği için 3650 den 3000 tl yaptılar yılbaşina kadar fiyatlar böyleydi.Normalde diğer dünya gözlerde 4000 küsürmüs.İnşallah sende hayırlısı ile olup çok memnun kalırsın.

Back