Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba,
Benim gözlerim +5 hipetmetrop ve astigmattı. Etiler şubesinde 2.750 TL ödedim. Ameliyatım bu ay başıydı. Tek göz olunca daha farklı fiyat uygulanıyor olabilir. Şimdiden geçmiş olsun.

tek göz fiyatı mı bu? Hnagi doktor canım?

hangi yöntem uygulanadı acaba? kaç tl ye nerede hangi doktora oldunuz acaba?

hangi yöntem uygulanadı acaba? kaç tl ye nerede hangi doktora oldunuz acaba?

Ankarada KORAY BUDAK beye oldum
tunalida yeri
lazerle cizdiler fakat 12 cesit yontemi varmis benim retinam ameliyata cok uygun degil yani oval olmadi gerekirken dik bir retina mevcutmus bende
2500 tl sanirim tam hatirlamiyorum
5 ay gecti 10 gun onca kontrole gittim
0,25 numarasi gozlerimin astigmat gitmis

ama goz kurulugu halen devam ediyor
eger damlalarimi 2 gun surmezsem gece gozlerimgoz kapagima yapisiyor gibi oluyor
omur boyu goz kurulugu icin damla kullanacagimi soyledi doktor
gozyasi damlasi
cok sukur dunyayi net goruyorum

İki göz fiyatı. Doktorum Efekan Coşkunseven. Bir çok değişik yöntem var. Gözlerinize çeşitli testler uygulayıp uygun yönteme karar veriyorlar. Fiyatlar değişebiliyor. Geçmiş olsun.

ben dün kendisine gittim. ilasik 3600 tl dedi. o yüzden senin yöntemi merak ettim. memnun kaldın m ı canım? bana sanki sadece lazeri pazarlamak üzere konuştu gibi geldi.

Görmek istemediğim mesajlar bunlaar.

ben dün kendisine gittim. ilasik 3600 tl dedi. o yüzden senin yöntemi merak ettim. memnun kaldın m ı canım? bana sanki sadece lazeri pazarlamak üzere konuştu gibi geldi.
Efekan Bey'in uygun gördüğü yöntem uygulandığı için adını aklımda tutmadım. Hasta olarak seçme şansımız olduğunu zannetmiyorum. Lazer biraz lüks, zorunlu değil,o yüzden ticarete dökülmüş durumda haklısınız, doktorların konuşma tarzı da o yönde. Bence burada önemli olan doktorun ne olursa olsun gözü ameliyat etmek istemesi mi yoksa eğer problem varsa önce onu çözüp sonradan lazere mi yönlendirmesi mi. Ben bu konuda kararlıydım, o yüzden doktorun konuşma tarzına takılmadım. Kendisine de tavsiye ile gittim.Memnunum. Henüz tam oturmadı , hala inişli çıkışlı. Müsait olursam haziran ayında kontrole gideceğim. Benim gözlerim +5 hipermetrop ve astigmattı. Astigmatım çok yüksek olduğu için riskliydi. Ameliyattan sonra Efekan Bey başarısını üstadına bile gösterdi. Kimseyi ameliyat için gaza getirmem ama yaşam kalitenizi arttırdığı bir gerçek. Tekrar gözlük takmam gerekse bile kullanmadığım zamanlar için şükredeceğim. Hiçbir şeyin garantisi yok . Olursanız size de şimdiden geçmiş olsun.

orası öyle tabii, parasnda değilim yeterki sonuç alabileyim. Gözlerim hasar görmesin. ileride bi sorun olmasın. :):)
işinin ehli olduğu belli. acaba gerçekten ameliyata o mu giriyor? malum görmüyoruz ya :)

orası öyle tabii, parasnda değilim yeterki sonuç alabileyim. Gözlerim hasar görmesin. ileride bi sorun olmasın. :):)
işinin ehli olduğu belli. acaba gerçekten ameliyata o mu giriyor? malum görmüyoruz ya :)
Tanınmış doktorlarla ilgili hep öyle bir dedikodu vardır, acaba o mu ameliyata giriyor diye :) Benim operasyonda ameliyathanede bir sürü doktor vardı. Ameliyat sırasında Efekan Bey bana bir sürü komut verdi. Komutları o verirken başkası yaptıysa bilemem tabi. Ama sesin yakınlığından başımdaydı ona eminim. Ameliyat, özellikle bu tarz estetik tarzı ameliyatlar biraz da şans işi biliyorsunuz. Doktorunuz ne kadar iyi olursa olsun, zaman zaman talihsizlikler yaşanabiliyor. Veya sıradan bir doktor harikalar yaratabiliyor.

Kendimce önemli gördüğüm bir bilgiyi paylaşmak isterim arkadaşlar. Benim ameliyatımı Dünya Göz Etiler'de Bozkurt Şener yapmıştı. Sonra sanırım 2003'te ayrıldı, Acıbadem'e gitti. Ben çok memnun kalmıştım. Zaten araştırarak gitmiştim ve o zaman Bozkurt bey bu konuda bir numaraydı. Sonra kardeşim aynı ameliyatı olmak istedi. O Efeken beye oldu ve o da çok memnun kaldı. Doktor ve donanım çok önemli. Duyduğuma göre Bozkurt bey Dünya Göz Etiler'e geri dönmüş. Bilginiz olsun.

bende 4 derece miyopum ve astigmatımda var kararsızım izmirde yaptırmayı düşünüyorum yapanlar tekrardan gözlük kullananlar var napacagımı şaşırdım

kızlar bende laser yaptırmak ıstıyorum
op.dr bülent ayan'a muayene oldum korneal topografı fln cektırdım goz yapısı uygun dedı her ne kdr sıcakkanlı biri gibi olsada pek de bı bılgı vermedı tatmin olamadım sonucta kafamda bir suru soru var yanı bir çift daha gözümüz yok elbette...
göz numaram cok cok yuksek degıl sıfırlanacak mı dedım cevap yok...
internetteki yorumları olumlu(birkac tane olumsuz) ama muayene deki cevaplar beni tatmin etmedi ameliyat tarihi yazdırmadım bu nedenle kafam okadar karışık ki
biri bana yardım etsin beynim yandı istanbuldayım bu arada
bu doktora ameliyat yaptıran var mı aranızda
yada şu son zamanlarda ameliyat olmuş arkadaşlar yardımcı olabılır mı lütfen

Başka doktora görünün. Gittiğim doktor gayet güler yüzlüydü sorularımı da cevapsız bırakmazdı. :) İyi ki de olmuşum bu ameliyatı diyorum.

Başka doktora görünün. Gittiğim doktor gayet güler yüzlüydü sorularımı da cevapsız bırakmazdı. :) İyi ki de olmuşum bu ameliyatı diyorum.
doktorunuz ismini verebilir misiniz ben de iyi ki dmek istiyorum ...
bıktım gözlük takmaktan buharlanan camlardan kalkar kalkmaz gozluk aramaaktan

doktorunuz ismini verebilir misiniz ben de iyi ki dmek istiyorum ...
bıktım gözlük takmaktan buharlanan camlardan kalkar kalkmaz gozluk aramaaktan
Ben şubat 2012 de olmuştum epey oldu hatırlayamıyorum şuan adını... Siteye baktım ama bulamadım. Dünyagöz Ataköy şubesinde olmuştum bu arada...

Iki sene once ameliyat olan bir arkadasimla konustum Doktorunun adi bayram yapici imis cok memnunum dedi Dunya goz de imis doktor . Peki bu doktoru taniyan bilen varmidir aramizda .

Kızlar iyi günler ben adanada lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum adanada lazer ameliyatı yaptıran var mı memnun mu hangi hastaneye gittiler en çok hangi teknolojiyi önerirsiniz?

keratokonus tabi bunun lazer operasyonu sonucu olanına ekstazi denir. Beladır lazer yaptıracaklar bu riski göz ardı etmesinler. Bu, lazer operasyonunun hemen ardından oluşmaz yıllar sonra dahi bu rahatsızlığa yakalanma riskiniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…