- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
Merhaba,
Benim gözlerim +5 hipetmetrop ve astigmattı. Etiler şubesinde 2.750 TL ödedim. Ameliyatım bu ay başıydı. Tek göz olunca daha farklı fiyat uygulanıyor olabilir. Şimdiden geçmiş olsun.
Merhaba 10 gün önce lazeri ameliyat oldum sağ göz 2 sol gözüm 2,75 ve astigmat vardı bu lazerin 13 çeşiti varmış hangisi gözüne uygunsa onu yapıyolar retina kalınlığım gayet iyiydi fakat dik olduğu için farklı bir amliyat oldum 4 gün gözümü açamadım şişti müthiş ağrı vardı güneş gözlüğüyle geziyordum çok şükür şimdi ağrım yok ama hala puslu görüyorum astigmat olan gözüm eskisi gibi değişmedi numaraları sanki diğer gözüm iyi görüyor ama puslu hastalıklı gibi gözlerim acaba aynı problemleri yaşadınızmı ne kadar sürüyor iyileşme süreci yorgun ve bitkin görünüyorum
hangi yöntem uygulanadı acaba? kaç tl ye nerede hangi doktora oldunuz acaba?
İki göz fiyatı. Doktorum Efekan Coşkunseven. Bir çok değişik yöntem var. Gözlerinize çeşitli testler uygulayıp uygun yönteme karar veriyorlar. Fiyatlar değişebiliyor. Geçmiş olsun.tek göz fiyatı mı bu? Hnagi doktor canım?
İki göz fiyatı. Doktorum Efekan Coşkunseven. Bir çok değişik yöntem var. Gözlerinize çeşitli testler uygulayıp uygun yönteme karar veriyorlar. Fiyatlar değişebiliyor. Geçmiş olsun.
Görmek istemediğim mesajlar bunlaar.2000 yılında Dünya Göz Hastanesinde ameliyat oldum. 3,5 derece miyop ve 2 de astigmatım vardı. Ameliyat sonrasında her iki gözüm de sıfırlandığı gibi sol göz aşırı keskin olmuş. 2013 yılına kadar gözlüksüz olmanın tadını çıkardım. Sonra görme problemim başladı. Gece ve sarı ışıkta zor görüyordum. Göz doktoruna gitti, 0,5 miyop olduğumu öğrendim. Şu an her iki gözüm de 1 derece miyop. Sil baştan gözlüklü oldum yani.
ben dün kendisine gittim. ilasik 3600 tl dedi. o yüzden senin yöntemi merak ettim. memnun kaldın m ı canım? bana sanki sadece lazeri pazarlamak üzere konuştu gibi geldi.
Efekan Bey'in uygun gördüğü yöntem uygulandığı için adını aklımda tutmadım. Hasta olarak seçme şansımız olduğunu zannetmiyorum. Lazer biraz lüks, zorunlu değil,o yüzden ticarete dökülmüş durumda haklısınız, doktorların konuşma tarzı da o yönde. Bence burada önemli olan doktorun ne olursa olsun gözü ameliyat etmek istemesi mi yoksa eğer problem varsa önce onu çözüp sonradan lazere mi yönlendirmesi mi. Ben bu konuda kararlıydım, o yüzden doktorun konuşma tarzına takılmadım. Kendisine de tavsiye ile gittim.Memnunum. Henüz tam oturmadı , hala inişli çıkışlı. Müsait olursam haziran ayında kontrole gideceğim. Benim gözlerim +5 hipermetrop ve astigmattı. Astigmatım çok yüksek olduğu için riskliydi. Ameliyattan sonra Efekan Bey başarısını üstadına bile gösterdi. Kimseyi ameliyat için gaza getirmem ama yaşam kalitenizi arttırdığı bir gerçek. Tekrar gözlük takmam gerekse bile kullanmadığım zamanlar için şükredeceğim. Hiçbir şeyin garantisi yok . Olursanız size de şimdiden geçmiş olsun.ben dün kendisine gittim. ilasik 3600 tl dedi. o yüzden senin yöntemi merak ettim. memnun kaldın m ı canım? bana sanki sadece lazeri pazarlamak üzere konuştu gibi geldi.
orası öyle tabii, parasnda değilim yeterki sonuç alabileyim. Gözlerim hasar görmesin. ileride bi sorun olmasın. :):)Efekan Bey'in uygun gördüğü yöntem uygulandığı için adını aklımda tutmadım. Hasta olarak seçme şansımız olduğunu zannetmiyorum. Lazer biraz lüks, zorunlu değil,o yüzden ticarete dökülmüş durumda haklısınız doktorların konuşma tarzı da o yönde. Bence burada önemli olan doktorun ne olursa olsun gözü ameliyat etmek istemesi mi yoksa eğer problem varsa önce onu çözüp sonradan lazere mi yönlendirmesi mi. Ben bu konuda kararlıydım, o yüzden doktorun konuşma tarzına takılmadım. Kendisine de tavsiye ile gittim.Memnunum. Henüz tam oturmadı , hala inişli çıkışlı. Müsait olursam haziran ayında kontrole gideceğim. Benim gözlerim +5 hipermetrop ve astigmattı. Astigmatım çok yüksek olduğu için riskliydi. Ameliyattan sonra Efekan Bey başarısını üstadına bile gösterdi. Kimseyi ameliyat için gaza getirmem ama yaşam kalitenizi arttırdığı bir gerçek. Tekrar gözlük takmam gerekse bile kullanmadığım zamanlar için şükredeceğim. Hiçbir şeyin garantisi yok . Olursanız size de şimdiden geçmiş olsun.
Tanınmış doktorlarla ilgili hep öyle bir dedikodu vardır, acaba o mu ameliyata giriyor diye :) Benim operasyonda ameliyathanede bir sürü doktor vardı. Ameliyat sırasında Efekan Bey bana bir sürü komut verdi. Komutları o verirken başkası yaptıysa bilemem tabi. Ama sesin yakınlığından başımdaydı ona eminim. Ameliyat, özellikle bu tarz estetik tarzı ameliyatlar biraz da şans işi biliyorsunuz. Doktorunuz ne kadar iyi olursa olsun, zaman zaman talihsizlikler yaşanabiliyor. Veya sıradan bir doktor harikalar yaratabiliyor.orası öyle tabii, parasnda değilim yeterki sonuç alabileyim. Gözlerim hasar görmesin. ileride bi sorun olmasın. :):)
işinin ehli olduğu belli. acaba gerçekten ameliyata o mu giriyor? malum görmüyoruz ya :)
kızlar bende laser yaptırmak ıstıyorum
op.dr bülent ayan'a muayene oldum korneal topografı fln cektırdım goz yapısı uygun dedı her ne kdr sıcakkanlı biri gibi olsada pek de bı bılgı vermedı tatmin olamadım sonucta kafamda bir suru soru var yanı bir çift daha gözümüz yok elbette...
göz numaram cok cok yuksek degıl sıfırlanacak mı dedım cevap yok...
internetteki yorumları olumlu(birkac tane olumsuz) ama muayene deki cevaplar beni tatmin etmedi ameliyat tarihi yazdırmadım bu nedenle kafam okadar karışık ki
biri bana yardım etsin beynim yandı istanbuldayım bu arada
bu doktora ameliyat yaptıran var mı aranızda
yada şu son zamanlarda ameliyat olmuş arkadaşlar yardımcı olabılır mı lütfen
doktorunuz ismini verebilir misiniz ben de iyi ki dmek istiyorum ...Başka doktora görünün. Gittiğim doktor gayet güler yüzlüydü sorularımı da cevapsız bırakmazdı. :) İyi ki de olmuşum bu ameliyatı diyorum.
Ben şubat 2012 de olmuştum epey oldu hatırlayamıyorum şuan adını... Siteye baktım ama bulamadım. Dünyagöz Ataköy şubesinde olmuştum bu arada...doktorunuz ismini verebilir misiniz ben de iyi ki dmek istiyorum ...
bıktım gözlük takmaktan buharlanan camlardan kalkar kalkmaz gozluk aramaaktan
Cok tesekkur ederim arastirmaya devam edeyimBen şubat 2012 de olmuştum epey oldu hatırlayamıyorum şuan adını... Siteye baktım ama bulamadım. Dünyagöz Ataköy şubesinde olmuştum bu arada...
Rica ederim. Tek bir doktorda takılı kalma...Cok tesekkur ederim arastirmaya devam edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?