Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar lazer olma konusunda çok kararsızım.lensten de sıkıldım.Lazer geçmişi çok fazla olmadığı için güzel duyumlar almıyorum güvenemiyorum o yüzden. Burda lazer olup üzerinden uzun yıllar geçmiş olanlardan memnuniyet derecelerini çok merak ediyorum, bir yardım lütfeen

slmlar. aynı doktora ben de ıkı üç yıl once muayene olmustum amelıyat olamadım ama. sız nerde muayene oldunuz hala aynı hastanede mı ve ücreti ne kadar acaba. bu yaz ben de amelıyat olmak ıstıyorum da. bnm mıyop.

Merhaba,
Vigamox'u bir hafta kullanıp bıraktım. Lotemax'ı ikinci hafta günde üç defa birer damla şeklinde kullanıyorum. Gözyaşı damlası üç ay boyunca kullanılacak. Her doktorun kendi tedavi yöntemi farklı olabilir. Gözünüzün yapısı faklı olabilir. Kendisine sormanızda fayda var diye düşünüyorum.

Merhaba,
Efekan Bey Dünya Göz hastanesi Etiler'de. Ben de tavsiye üzerine gittim kendisine. Ameliyat fiyatları yöntemine göre değişiyor. Ben 2.750 TL ödedim operasyon için. Muayene ücretini bilmiyorum, özel sağlık sigortam olduğu için çok az bir ücret ödedim. Miyop daha kolay ve başarılı oluyor bildiğim kadarıyla. Benim +5 hipermetrop astigmat idi.

?

teşekkür ederim cevabınız için, bir sonraki kontrolüm bir ay sonra.. bir ay boyunca dörder damala devam mı etsem yoksa telefon mu etsem ona emin olamadım... arasam iyi olacak

Yapılan yorumları merak ettim şimdi... :)

Bu arada ben şubat 2012 de oldum. Gayet memnunum.

merhaba arkadaşlar,
sağ gözüm 3numara astigmat. lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum.
dünyagöz ataköy şubesinde muayene oldum. çalıştığım şirketin indirimi dahil, tek göz için 1642TL fiyat verdiler ilasik ameliyatı için. sizce fiyat nasıl?

Merhaba,
Benim gözlerim +5 hipetmetrop ve astigmattı. Etiler şubesinde 2.750 TL ödedim. Ameliyatım bu ay başıydı. Tek göz olunca daha farklı fiyat uygulanıyor olabilir. Şimdiden geçmiş olsun.

bende lazer olmayi düsünüyorum. dünya gözde hangi doktoru tavsiye edersiniz?
varmi memnun kaldiginiz doktor?

meltemcim merhaba, ben 2005 yılında gözlerime lazer yaptırdım, adana sevgi göz hastanesinde adnan batmanoğlu vardı, gözlükten çok sıkılmıştım yaşım ozamanlar küçüktü yani henüz 18 yaşındaydım, muayne için adnan beye gittim, göz numaran 2,75 lazer yapalım sana dedi, e bende atladım tabii hemen, annem yaşı 18 erken değilmi biraz daha beklesek mi dedi hemen, adnan bey "hayır kendi yiğenim 16 yaşında bugün onun gözlerine lazer yaptık" dedi ve ben başladım bizimkileri ikna etmeye. allah var annem de babam da hemen yumuşadılar,gün aldık vs.. çok uzatmayım, lazer işlemi toplasak 5-6 dk sürdü, hatta çıktıktan sonra annem şaşırdı bukadarmı diye, ilk 3-4 gün gözlerde kum taneleri varmış gibi batmalar oluyordu, tv yi bile güneş gözlüğüyle izliyordum (akşamları bile) e tabii ozamanlar evlerde pc ler hep lüxtü, koca koca dokunmatik ekran tlf.larımız hiç yoktu zaten.. sanırım şimdi olsa yasak derler uzun süreli bakmak. ilk 1 yıl herşey harika süper.. derken 2.yılın bitiminde farkettim ki hocanın tahtaya yazdıklarını okuyamıyorum ben ve not alamıyorum da sıra arkadaşım şakır şakır yazıyor.. konyada okulda olduğumdan hemen ertesi günü göz doktoruna gittim tabii adnan bey adana da çok isterdim ona gitmeyi ki 1,5 yıl sonra yaptığı gözün yeniden 2 dereceye ulaştığını görsün diye... demem o ki lazerden 1,5 yıl sonra gözler 2 derece... ve ben hiç farketmemişim. beynimden vuruldum resmen, göz bu.. geri dönüşü de yok, aradan 10 yıl geçti ve 2.lazeri olup gözlüklerden kurtulmayı çook çok istiyuorum fakat cesaret edemiyorum, gözler şuan 4 numara... gözlüksüz kesinlikle hayat yok benim için, daha önce de lazer olduğumdan gözlerde kruluk var, lensi kullandığım gibii lens gözbebeklerime yapışıp batma yapıyor. ama tabii mecbur ara sıra gözlüğü kırıp atmak istediğim zaman açıyorum lensin kapaklarını... ama bir konuya da açıklık getireyim, gözümü konyada muayne eden doktor, gözlerin ilerlemesi durmadan lazer yapılmış gözlere, o nedenle numara yenilenmiş, tabii bunda yaş faktörü de çok etkili, ben 24 yaşından önce lazer yapmıyorum hastalarıma dedi, tabii 35 yaşında olup gözleri hala ilerliyorsa onu da hiç yapmıyorum dedi.. demem o ki adnan batmanoğlu bana "gözlerin hala ilerliyor, beklememiz gerek yoksa yine gözlüklere muhtaç olursun" deseydi eğer şuan bu durumda olmazdım, belki lazeri geç olurdum ama yeniden gözlük takmak zorunda kalmazdım... o nedenle doktorunu çok özenle seç, ameliyat yapıp para kazanmak olmasın derdi, ve gözlerinin durumunu iyi bil.. kullandığın gözlüğün numarası en az 1,5 yıldır aynıysa ve gözlerinde ilerleme yoksa öyle yaptır. off çok uzun oldu bee ama aydınlatmak adınaydı tamamenn :)

Maalesef bi kac gun once burayi görmeden bunla alakali bi konu actim kimse yardimci olmadi sizi gördüm bi sorayim dedim dünya göz beylikdüzünü yada o civralarda bana tavsiye edebileceginiz bi yer varmi ?Cvp verirseniz sevinirim

izmirde ameliyat olmayı düşünüyorum nereyi önerirsiniz ve fiyat yazarmısınız astigmat ve 4 derece gözüm

merhaba nişanlım 22 yaşında bugün doktora gitti derece bozukluğu var lazer amaliyat olmak istiyordu uzmanlığa girecek fakat doktor bozukluk doğuştan olduğu için ben değil hiçbir doktor bişey yapamaz vazgeç demiş. Sizce ne yapmalıyız??

izmirde ameliyat olmayı düşünüyorum nereyi önerirsiniz ve fiyat yazarmısınız astigmat ve 4 derece gözüm
Yaklaşık 2 ay önce izmirde lazer oldum. 6 derece miyop 0.75 astigmatim vardı.memnun kaldım .ekol gözde oldum ameliyatı.fiyat yöntemine göre değişiyormuş.yöntem de kornea kalınlığına göz yapısına göz numarasına göre değişiyor.

2000 yılında Dünya Göz Hastanesinde ameliyat oldum. 3,5 derece miyop ve 2 de astigmatım vardı. Ameliyat sonrasında her iki gözüm de sıfırlandığı gibi sol göz aşırı keskin olmuş. 2013 yılına kadar gözlüksüz olmanın tadını çıkardım. Sonra görme problemim başladı. Gece ve sarı ışıkta zor görüyordum. Göz doktoruna gitti, 0,5 miyop olduğumu öğrendim. Şu an her iki gözüm de 1 derece miyop. Sil baştan gözlüklü oldum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…