bende ciddi anlamda düşünüyorum.göz rengim açılıcaksa daha iyi:)benimkilerde yeşil...memorialı araştırıcaktım ama dünya göz hastenesni bir araştırayım çok sağol kumpir:)
Arkadaşlar benimde gözlerim uzağı iyi görmüyor.lazer ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum.Bu iyi birşeyse neden doktorlar gözlükle dolaşıyorlar diye düşünmeden edemiyorum.Ayrıca tedavi masrsfı kaça çıkıyor, yaptıranlar söylesin.Ben Ankarada yaşıyorum.....
canım benim yakın arkadasım uzagı göremiyordu numarası 2 den yüksekti..lazer oldu cok memnun ayrıca hiç zor bişey degilmiş 5 dakikada bitiyormus..az bi acısı oluyormus dünya göz hastasinde oldu..eger fırsatın varsa durumun varsa ol bence..bende miyopum bende olucam kısmetse ileride...
Tarçıncığım -7 diopriye kadar astigmatın varsa lazer işlemi yapabiliyolar.. ben geçen hafta muayene oldum dünya gözde bende lazer istedim ama maalesef gözüm ilerlemiş:çok üzgünüm:senağlamayapamam dedi doktor..mecbur lens kullancam şimdi senağlama daha sonra yaptırırım da demeyin ben ihmal ettim çok pişmnım:çok üzgünüm:
• 18 yaşını doldurmuş,
• Son iki yılda 0,50 D’den fazla göz kusuru değişmemiş
• —10 diopriye kadar miyopisi
• —7 diopriye kadar astigmatı
• +7 diopriye kadar hipermetropisi olan,
• Kornea dokusu kalınlığı yeterli olan herkes laser ameliyatı olabilir. Alıntıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?