- 27 Ekim 2008
- 614
- 187
- 323
canım sana söylediğim gibi bende çok araştırdım.ameliyat olmadan çok şey okudum.kafayı sıyırmak üzereydim.yılbaşı tatili sonrası ameliyat olcaktım.herkes yeni yılı kutlarken ben sıkıntıdaydım.nasıl olcak ne yapcam diye.o ışık yayması olabilir diye doktorum bana da söyledi.çünkü gözbebeğim büyüktü.çok canım sıkıldı bu olaya.ama başka sanşsım yoktu.göz numaram 10.5 ve 10 yıldır lens.daha bir 10 yıl daha takamazsın dedi doktor.ama şükürler olsun ışık yayması olmadı.aynı ameliyat olmadan ışıklar nasılsa öyle.korkma.ışık yayması diye araştırdım.hiç birşey bulamadım netten.için rahat olsun inşallah olmaz.
herkese merhaba 2 gozumde 2 derece mıyop ve yıllardır lens gozluk ben de bıktım.İstanbul cerrahı den randevu aldım.Antalya da yasıyorum ama burdakı dunya goze gıtmek gelmıyor ıcımden.. amelıyat ucretı hakkında bır fıkrı olan var mı en cok ne kadardır??bı de sanırım nakıt yapıyorlarmıs amelıyatı bılen var mı
yaa benim kardeşimin gözleri de 4.75 miyop.
20 yaşında ameliyat için erken mi acaba?
bu aralar takmış durumda.
arkdşlar bnde yarın kaşkaloğlu hastanesinde intralase olucam çok heycanlıyım okudum yorumları genellikle herkes çok memnun o yüzden içim rahatladı hiç gözlük kullanmadım hep lens kullandım inşallah ilerleyen yıllarda kullanmak durumunda kalmam
Ya ben de bi yandan çok istiyorum ama 10-15 yıl sonra tekrarlıyomuş diyorlar..
O yüzden nçok kararsızım..
Bir de bu lazern yaptığı şey göz bebeğini yakarak buruşturuyomuş göz bebeüini böylece daha iyi görmeyi sağlıyomuş..
Çok korkuyorum çok..
Bildiğiniz gibi değil.
Var mı 10-15 yıl önce yaptıran..
istanbul cerrahi de.berrin hn yaptı ameliyatımı şunu da ekliyeyim 4-5 miyop ve 0.75 astigmatım vardı
en güzeli astigmatın düzelmesi oldu çünkü lenste astigmat için özel bi durum yoktu ve hiç bu kadar net gördüğümü hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?