Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 gün önce antalya dünya gözde lazer oldum.çok memnun kaldım dünya göz bu konuda gerçekten çok iyi .hastane hizmeti çalışanları doktorlar gayet başarılı.tabi ona göre de fiyatı biraz fazla ama sonuçta sağlık daha önemli fiyat farkına değiyor bence.

Ya ben de bi yandan çok istiyorum ama 10-15 yıl sonra tekrarlıyomuş diyorlar..
O yüzden nçok kararsızım..
Bir de bu lazern yaptığı şey göz bebeğini yakarak buruşturuyomuş göz bebeüini böylece daha iyi görmeyi sağlıyomuş..
Çok korkuyorum çok..
Bildiğiniz gibi değil.
Var mı 10-15 yıl önce yaptıran..

10-15 yıl değil de 7 sene önce oldum ben wavefront gözün ilerlemesi durmuşsa zaten bu operasyonu gerçekleştiriyorlar, sonuçta bu operasyonun garantisi yok bir kere oldum bir daha numaram yükselmeyecek diye bir şey yok
ban gelirsek 7 senedir bir ilerleme olmadı numara olarak ama özellikle gözlerimi yorduysam bilgisayarda çok vakit geçirdiysem falan akşamları görüşüm epey bulanıklaşıyor uyuyup uyanınca ama görüşüm gene HD kalitesinde :)

bir de zaman zaman kuruluk olabiliyor onun için de suni gözyaşı damlası kullanabiliyorsun

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. 7 sene de uzun bi süre sonuçta.. Sağlıklı olmana da sevindim ayrıca.. Ben de duymadım pek sonradan bi sorun çıkan. Ama nette okudum hem, hem de çevremde kimle konuşsam ilerler ilerde sorun yaşarsın diye korkutuyolar.. İyi düşünmek lazım tabii. Aslında bi karar verip gitmek lazım. Ben de biraz kornea nın çıkarılmasından korkuyorum. Yukarıda bi arkadaş yazmş, korneamda lekeler var vs. diye daha da tırstım :)) Tekrar teşekkürler tecrübeni paylaştığın için..

arkadaşlar peki uzun süre lens kullananlar lazer olabiliyor mu?
artık lenssizde görmeyi çok istiyorum :26:
bir de lazer olduktan sonra lens takılabiliyormu ki tam tersi bir soru
çünkü renkli lense pek bi alıştım arada takmak isterim

Ben geçen hafta dünya gözde lazer ameliyat oldum. 9 senedir lens kullanıyodum ve ameliyat için lens takmak problem değil. önemli olan gözlerin ameliyata uygun olması. ilk gün gözlerim hassaslaştığından bi kaç saat zor oldu ama 6 saat içerisinde düzeldi. şu anda 1 hafta geçti ve görüntüde hiç bir problem yok. sabah uyanınca lambayı odayı net görmek çok güzel bi duygu =) gözler tamamen iyileştikten sonra lens takmada da bi sakınca yok. ama ben sıkıldığım için uzuun bi süre renkli de olsa takmak istemiyorum. gözlerimin nefes aldığını hissediyorum resmen sonunda =))

canım ne güzel kurtulmuşsun. darısı bizim başımıza
walla ben lense feci bağlanmış durumdayım ,
bazen gerçektende gözümün renkli olduğunu sanıyorum
ama dediğin rahatlığı bende hissederssem ( sabah kalktığımda odayı net görmek kadar hoş bişşi olamaz sanırım ) kimbilir belki bende soğurum lensten

bende yazın lazer olmuştum konuyu görünce yazıyım dedim :) 4 yıldır lens kullanıyordum ama benim gibi kullanan yoktur galiba resmen bütünleşiyodum lensle banyoda bile gözümdeydi tabi bu iyi bişi değil evde denemeyiniz lensleri bi ay öncesinden falan çıkardım çünkü lensim bitmişti ve alıncada bi kutuda 3 aylık lens oluyodu o yüzden almadım yani ameliyata kadar lens takmadım bir ay kadar. lazerde korkulacak bişi yok hiiç sıkılmayın zırt diye yapıveriyolar yalnız benim lazerden sonra akşama doğru ağrılarım başladı yani 3 saat sonra falan bi süre devam etti o ağrılar olmasaydı keşke

ağrı olması kötü , pek dayanıklı değilimdir
acaba uzun süredir lens kullanmandan kaynaklanmış olabilirmi ki ağrın?:97:
ben 10 dkda bitip ameliyat sırasında ve sonrasında da ağrı olmadığını duymuştum

ameliyat sırasında bişi olmuyo zaten eve geldiğimde 3-4 saat sonra falan başlamıştı ağrı tam net hatırlamıorum ama yani kısaca o akşam ağrılarım olmuştu. ama geçiyo yau senin hiç başın ağrımadı mı onun gibi düşün al bi ağrı kesici gitsin

2011 ocak ta lazer ameliyatı oldum.yani bir ay önce ve çok memnunum.herkese tavsiye ederim.28 yaşındayım.7 yaşından beri gözlük takıyordum.son 10 senedirde lens kullanıyordum.göz numaram 10 derece miyoptu.hiç numaram kalmadı.dünya göz hastanesinde oldum.düşünen herkese öneririm.hem nereye kadar lens takabilirsiniz ki.

ya arkadaşlar lensle gözlerinizi yıpratıyorsunuz 10 sene kullandım.ve gözü kurutuyor.zaman kaybı lens.ameliyat olun kurtulun.lazer masasından kalktım görmeye başladım.ve günden güne daha iyi görür oldum.10 numara miyop ne demek biliyormusunuz.bir ay oldu.ve perş.günü kontrol e gittim.numaram 0.25 hiç numara kalmadı yani.olun kesinlikle lazer olun.kimseyi dinlemeyin.lenste göze zarar veriyor.ameliyat şansınıda kaybedersiniz.

arkdşlar bnde yarın kaşkaloğlu hastanesinde intralase olucam çok heycanlıyım okudum yorumları genellikle herkes çok memnun o yüzden içim rahatladı hiç gözlük kullanmadım hep lens kullandım inşallah ilerleyen yıllarda kullanmak durumunda kalmam

ben de dün dünya gözün etiler şubesindeki dr efekan beye ilasik ameliyatı oldum.gerçekten dün gözlerim aşırı derecde yandı açamadım.ama bu sabah kalktığımda hiçbişey yoktu ve şuan herşey net sadece gözlerimin içi kanlanmış oda normalmiş.iyiki olmuşum.ilk günkü acıya dayanacaklar hiç durmasın olsun kokulcak birşey yok...
güncel fiyatları merak edenler için ilasik ameliyatı 1300 euro

bende çarşmaba dünya göz ataköyde lasik ameliyat oldum Fevziye Öndeş yaptı çok memnunum sadece gözlerim kan çanağına döndü ne zaman geçer acaba bir fikriniz var mı?

4 gün önce ilasik yöntemiyle dünya göz hastanesi etiler şubesinde dr. Efekan Coşkunseven tarafından operasyon geçirdim. Bekletmelerle birlikte 1.5 saat kadar ameliyathanede durdum. Ama işlemler 20 dk. kadar sürmüştür.Ameliyat sırasında canım acıdı sonrası 4 saat boyunca da çok ağrım oldu.Şu anda da göz kuruluğum, basınç etkisi ve ağrı var. Normal etkiler. Ama tüm bunlar unutulacak geriye yıllar sonra gören gözler kalacak diye düşünüyorum. Gözlerim 6.5 miyoptu. 110 milyon muayene, 1300 E ameliyat, 100 milyon kadar da damlalar tuttu.sgklıyım. Hastaneye gelince ,tüm ününe ve ücretine kıyasla alelade. ne doktorun bilgilendirmesinden ne de hastanenin prosedürlerinden hoşlanmadım.Kendi araştırmalarım ve biliçli olmam dolayısıyla bir çok sorumun cevabını buldum.Ama yine de Efekan Bey'in konusunda oldukça uzman olduğuna inanıyorum. Bilgilendirme, ilgilenme ve hijyen konularında gerek hekimin gerekse de hastanenin bana çok yardımı olmadı. ilasik en gelişmiş yöntem bu yöntemi uygulayan güvenilir başka bir hekim ve hastane tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
49 sayfayı saatlerdir bıkıp usanmadan tek tek okudum.Çıkardığım sonuç Dr efekan Coşkunsever ve Sinan Göker bu işin iyilerinden.Ben de Sinan bey için salı gününe randevu aldım.Şu ışıkları yayık görme falan biraz beni huzursuz ediyor inşallah ben de yaşamam buları.Telefondaki bayan muayeneleri başka dr un yapacağını sadece ameliyatta sinan beyin olacağını söyledi.Okadar para bayıl adamı 5 dk. gör nasıl iş anlamadım

bende 10 yıldır lens kullanıyordum.lens gözü kurutuyor.ameliyat şansını yok ediyor.doktorum öyle söyledi.ve benim son sanşımdı oldum kurtardım.lens nereye kadar allah aşkına.yazık etmeyin gözlerinize.

canım sana söylediğim gibi bende çok araştırdım.ameliyat olmadan çok şey okudum.kafayı sıyırmak üzereydim.yılbaşı tatili sonrası ameliyat olcaktım.herkes yeni yılı kutlarken ben sıkıntıdaydım.nasıl olcak ne yapcam diye.o ışık yayması olabilir diye doktorum bana da söyledi.çünkü gözbebeğim büyüktü.çok canım sıkıldı bu olaya.ama başka sanşsım yoktu.göz numaram 10.5 ve 10 yıldır lens.daha bir 10 yıl daha takamazsın dedi doktor.ama şükürler olsun ışık yayması olmadı.aynı ameliyat olmadan ışıklar nasılsa öyle.korkma.ışık yayması diye araştırdım.hiç birşey bulamadım netten.için rahat olsun inşallah olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…