Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok gecmis olsun canim, demek hayirlisi buymus...iyiki 2-3 yere sormussunuz, 35 yasina kadar beklemek zorunda olmasi cok sasirtti beni, bakarsin belki baska bir cözüm yolu cikar,simdilik oglun sabretsin, henüz 18 yasinda...

bakalim artik bende yarin muayeneye gidiyorum,buraya yazarim...

aeo kib canim...herkese slm

Teşekkür ederim canım..Evet oğlumda ondan çok üzüldü 25 yaşına kadar olsa neyse 35 yaşa beklenirmi diyor ben gözlük kullanmayı istemiyorum diyor..Şimdi lens aldık oda bir dert şu an bir saat sürüyor takması çıkarmasıda yarım saat.. daha yeni kullanıyor ileride hızlanır heralde...Hadi canım senin içinde hayırlısı olur inşallah..Güzel haberlerini bekliyorum.. selamlar...Hoşçakal...

bugün muayene oldum, 3-4 test ve kontrol yapildi, en sonunda bir rapor cikardilar ve efekan beyin odasina cagirdilar, efekan bey gayet beyefendi biri...bana acik acik "gözlerinizi lazer ile tedavi suan icin edemiyoruz" dedi...gözümde "diklik" varmis, bir kelime kullandi ama hatirlamiyorum, bir hastaligin baslangici olabilirmis, yani kötü bisey degil ama lazer tedavisi olmam mümkün degilmis suan icin ve 6 ay sonra tekrar gel dedi...

bastan üzüldüm ama suan mutluyum, en azindan para icin herkesi ameliyat etmiyorlar...
hayirlisi artik canim napalim...insallah oglunda alisir lenslere...ben hic kullanmadim ama kullananlar alisinca cok cabuk lens takip cikariyorlar...hoscakal

Geçmiş olsun canım yaaa çok üzüldüm fakat hayırlısı neyse o olsun..en azından sana uzun bir süre vermemiş belki altı ay sonra lazer olabilirsin..Evet ben dünya göz hemen ameliyat yapıyor diye duydum fakat öyle değilmiş gördük bu sevindirici..6ay sonra bizde gidiyoruz kontrole bende merak ediyorum o zaman doktorumuz ne diyecek..Şimdi bazı arkadaşlar kuledibi göz hastanesini önerdiler..İlerde birde oradada muayene ettirelim diyoruz eşimle dünya göze güveniyoruzda bir hastalık varmışya onun teşhisi için onlar ne söyleyecek diye....Canım inşallah sen 6 ay sonra lazerle tedavi olursun..Eğer olamazsan bile şimdilik sabret..Oğlumada ben öyle diyorum.....bay bay

LAzer ameliyatın fiyatlarını yazmamışsınız bi kaç sayfa geriye gittim de son yaptıranlar kaça yaptırdı acaba 5. ve 4 numara gözlerim..

bendede son bi kac aydir uzagi bulanik görüyorum. bu gözümde bozulma oldugunumu gösterir yoksa sadece göz kurulugundanmidir sizce ? cvp alabilirsem cok sevinirim..

kızlar bendede göz tembelliği var.sol gözüm bozuk.gözlük kullanmıyorum fakat yüzde otuz görüyormus solgözüm.dr um taksanda takmasanda birsey değişmez dedi.çizdirsem daha iyi görebilirmiyim

merhabalar
bende laser ameliyatı olmak istiyorum ,dr tavsiye edeniniz varmı?
sinan göker yada dünya gözdeki dr lar konusunda bilgisi olan

Merhaba...
Ben de iki haftadır lens kullanıyordum ama dün akşamdan beri sağ gözüm acayip acıyor ve kıpkırmızı..
Çok korktum
Lazerden de korkuyorum ama böyle de olmaz ki.

Ankarada yaptıran ve memnun olanlar yazabilirler i acaba.
Araştırma içindeyim ben de

Merhaba kızlar...
Ben 5 yıldır lens kullanıyordum ama geçen haftadan beri gözlerim kıpkırmızı dr a gittim artık lens kullanamıyabilirsin dedi
uzun zamandan beride lazer ile çizdirmek istiyordum bahane olucak sanırım... bu cuma gözlerimin lazere uygun olup olmadığı kontrol edilicek...
dünya göz sağlam bir yer ama çok pahalı tedavi... birde türkiye hastanesinde duydum iyi diye... dr ve fiyat için önerebileceğiniz yerler varmı ?

Merhaba,
benim Kasım ayında Istanbul Cerrahi Hastanesinde lazer amelıyatımı Sinan Göker yaptı. Yaptırmadan önce ben de çok korkuyordum fakat korkulacak hiçbirşey yok gerçekten içiniz rahat olsun, büyük rahatlık.

Ben yaklaşık 15 senedir lens kullanıyordum (miyop 3.75 iki göz de) fakat son senelerde artık lens takamaz hale gelmiştim, gözlerim hep mikrop kapıyordu, kızarıyor ve aşırı kuruyordu o yüzden genelde gözlük takmaya başlamıştım.

Ameliyattan 15 gün önce en azından lens kullanmayı bırakmanız gerekiyor. Önce muayene oluyorsunuz, yaklaşık 3 saatiniz hastanede geçiyor. Testler yapıyorlar, gün sonunda ameliyata uygun çıkarsanız hemen ertesi güne randevu veriliyor. Randevu 11de ise yine ilk kontrol damla damlatma ve bekleme derken sizi bekleme odasına almaları 13.30u buluyor. Orda sakinleşmeniz için hemşire size uyku getiren Diazem diye bir sakinleştirici veriyor. Ve normal şartlar altında ameliyata alınıyorsunuz, ve toplam 8 dakikada 2 göz de düzeltiliyor. Çıkınca size kısa bir kontrol yapıp antibiyotikli bir damla damlatıp siyah bir gözlük takıp eve gönderiyorlar ama hemen görmeye başladığınızı farkediyorsunuz zaten.

Fakat şunu söylemem lazım, Istanbul Cerrahi tamamen bir ticarethane olmuş, hastane falan değil. Bunu bilerek oraya gidin gidecekseniz. İçerisi özellikle yurtdışından ameliyata gelmiş turistlerle hınca hınç dolu. Kapasite üzerinde hasta kabul ettikleri için de herkesde bir telaş bir koşturma, kimse size doğru düzgün açıklama bile yapmıyor ve çook bekletiyorlar. Ben kendimi kasaptaki koyun gibi hissettim. Eğer Sinan Göker'e ameliyat yaptıracaksanız, kendisini çok az görüyorsunuz. Muayenelerinizi başka bir doktor yapıyor, ve günün sonunda Sinan Bey sizi 5 dakka görüp, çok hızlı! bir şekilde ameliyata uygun olup olmadığınızı söylüyor ve randevu almanız için gönderiyor. Benim sorularım vardı korkularım vardı doğru düzgün sormama bile fırsat kalmadı, böyle acele acele sizi gönderiyorlar, bi rahat hissetmiyorsunuz. İki arada sorabildiklerimi sormaya çalıştım ama insan o telaşlı halinde doktora da rahatça soru da soramıyor.

Lazerde 2 yöntem var. Biri Lasik (klasik yöntem, elmas uçlu bir bıçak çizme işlemini yapıyor) biri de Femtolasik (Sinan Beyin 2 sene önce getirdiği son teknoloji, çizmeyi de lazer yapıyor). Ameliyatı Sinan Bey yapacaksa Lasik 1000 Euro, Femtolasik 1300 Euro. Ben son teknoloji olsun dedim demez olaydım. Ameliyat günü Randevum 11deydi, 13:30da Diazemi verdiler, artık 5dk'a ameliyata giricem diye beklerken, kızın teki geldi, lazer test sonuçlarını iyi vermedi alet kendini kalibre ediyor sizi 3 saat bekleticez dediler. Hastanede sel sefil oldum, sakinleştirici yüzünden uykum geldi, acilde bi odada uyudum. Sonra saat akşam 17:00 olduğunda hala kimseden ses yok, en sonunda Doktor Bey kendi lütfedip aletin bozulduğunu klasik yöntemle ameliyat yapacaklarını söylediler. Baştan söyleselerdi 7 saat boşuna beklememiş olurduk.

Sinan Bey bu konuda mükemmel ama onu tartışmam, iyi bir doktor ve ameliyat sırasında sizinle hep konuşup neler yaptığını anlatıyor ve sorunsuz bir ameliyat geçiyor.

paylaşımın için teşekkür ederim... bende istanbul cerragi ile görüştüm ama dediğin gibi tamamen ticarethane olmuş.. görüşmeye gittğimde bile kimse ilgilenmedi bende sinirlenip çıktım damla ile yapılan muayneye girmeden.. Sinan bey süper bir dr muş herkesten aynı şeyleri duyuyorum ama bir dr un ismi para etmemeli diye düşünüyorum. fiyat aldığımda x bir dr. şu kadar ama sinan bey i isterseniz şu kadar gibi bir yaklaşım bana ters geldi açıkçası.
hala araştırıyorum sanırım en sonunda yine herkes gibi dünyagöze gidicem

paylaşımın için çok teşekkürler.

antalya dünyagöz hastanesinde lazer yaptırmak istiyorum.haftaya muayene için randevu aldım.bu hastaneyle ilgili bilgisi olan varmı?

merhaba kızlar..
dün istanbul cerrahi hastanesinde lazer için muayene oldum.. berrin hnm çok tatlı biri çok ilgilendi ve gözümün lazere uygun olduğunu söyledi. Ancak hastaneye gittiğimde tıklım tıkıştı ve herkes lazer olmak yada muayene olmak için bekliyordu. fiyatına gelince 500-900 euro arasında dediler.. hastaneden çıktıktan sonra bir arkadaşım beyoğlu göz ve araştırma hastanesinde ameliyat olduğunu çokta memnun kaldığını söyledi. devlet hastanesi ve işinde en iyisi orası dedi. çok kararsız kaldım..
eski ismi ile kuledibi şimdiki adı beyoğlu göz hastanesi ile ilgili bilgisi olan varmı ?

bu hastaneyi galata kulesine çıkarken görüyordum. son derece modern ve iyi bence ama ameliyat vs hiç bi şekilde hizmet almadım. alan varmı acaba ? fiyat olarak ?

ben fiyatını sordum canım 2 göz için 600 TL...
muayene SSKn varsa ücretsiz... yani çok uygun fiyat olarak,kafamı karıştıranda o. ama devlet olduğu için bu akdar ucuzmuş tabiki

parası gayet uygun ama önemli olan cesaret edebilmek. :S korkuyorum açıkçası. miyop astigmatım var 1.00-1.50 1.25-1.75 . yaşım21 acaba yaş ta etken mi. bide sene içinde göz numarasının değişmeme şartı varmı

Arkadaşlar 12 ocak çarşamba intralase lasik ameliyatı oldum kudret göz ankarada.sol gözümde bayağı bi kanlanma oldu ve kaldırılan korneanın tekrar yapıştığı yerlerde beyazlık var.sağ gözümde böyle bir sorun yok gayet iyi.birde sol gözümde çok hafif ağrı var.Görmem şu anda gayet iyi.sizce sol gözümde bi sıkıntı çıkarmı doktor gayet iyi dedi ama ben pek güvenemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…