geçmiş olsun buika bende lazerle tedavi olmak istiyorum uygunsa tabi ::) gözündeki ilerleme ne zamandır durmuştu bildiğim kadarıyla bu prob oluyor..
dün izmir batıgöz çankaya şubesine gittim. ilasik fiyatlarını öğrenmek için. 1200euro+kdv. bağlı olduğun emekli sandığıda ilk muayene dışındaki ameliyat tetkiklerini çdemiyormuş. ve her bir tetkik 100 tl.fiyat çok yüksek geldi bana. bu yöntemle başka hastanede tedavi olan varsa bu ameliyatın ne kadara mal olduğunu yazarlarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler..
bende cumartesi kaşkaloğlu göz hast gittim muayeneler çok kısa sürdü gözümün uygun olduğunu söylediler 150 l aldılar tetkik için ama ben kararsız kaldım başka bi hastaneyedemi gitsem diye o kadar kısa sürede cvp alınca :1shok: fiyat muayene eden doktor yaparsa1100 euro+kdv prof yaparsa 1200+kdv fiyat verdiler yüksek geldi bana biraz
bide benim merak ettiğim bağlı olduğumuz kurumun bi miktar arşılama iht yokmu?
bende çok istiyoeum ama 1-2 tetkikle hemen yapmaya karar verince korktum biraz dünya gözemi gitsem diye düşündüm
8 Ayrı işlemden geçiyorsunuz...1 - 2 tetkik :umursamaz:
iste canim demek istedigim bu...saglik olunca isin maddiyatinda degilim elbette hele gozluk ve lensten kurtulmak en buyuk amacim olunca istenilen parayi vermeye raziyim ama iste durustluk istiyorum cifte standarta karsiyim....
doktor muaynesini yapip gozlerimin neye uygun olduguna karar vermeli ve bu demeli...
bana farkli ameliyat secenekleri sunup su ikisi riskli su pahali ama risksiz olur kor olmazsiniz filan derse ne diyeyim :))
elbette risk almak istedemem ama ben bu konuda secim sunuldugunu duyunca sok oldum...bizzat burada Turkiye'ye gidip yaptiran uc dort kiside ayni seyleri soyledi...ne yapsam bilmiyorum!!!!, sizce ?......
Merhaba arkadaşlar 30 Haziran çarşamba Beyoğlu Göz Hastanesi'nde lasik oldum, uzun süredir olmak istiyordum ama çok pahalı diye olamamıştım, beyoğlu gözde arkadaşım çalışıyor bizim hastaneye geldi ve 350-500 TL arası deyince koşarak gittim, doktorlar da iyi ve çok fazla test yapılıyor dedi, neyse gittim 8 senedir lens kullanıyordum, yaşım 26, lensten dolayı gözlerim kurumuş, 2 hafta kadar lensi bırakın dedi doktor 2 adet de suni gözyaşı verdi 2 hafta boyunca kullandım, snra kontrole gittim sonra tamam olabilirsiniz dedi çarşambaya gün verdi, gittim çizdirdim geldim, eve geldiğimde 2-3 saat kadar gözlerimde yanma oldu 4 buçukta uyudum 8de uyandım kalktığımda hiç ağrı yanma yoktu, ertesi gün heryeri net görmeye başladım şimdi de çok iyi görüş hafif puslu gibi oluyor ama problem deil hiç, zaten o da 1 haftaya kadar geçecekmiş normalmiş, yani çok memnunum Beyoğlu Göz Hastanesi'ni tavsiye ederim :)
Guzel anlatmissin cok sagol...
bende uzun lens kullanimi nedeniyle olusan kuruluk sonucu olumsuz cevap alacagimi dusunuyordum...yani bilmiyorum bende kuruluk mevcut mu ama uzun yillar lens kullanimi neticesinde vuku bulmustur diye tahmin ediyorum ama damla filan cozum bulunmasina sevindim...
gecmis olsun canim, insallah bende kurtulurum su lenslerden......
bende 10 sene lens kullanıp aynı şekilde ameliyat oldum.6 ay geçti hala kuruluğum devam ediyor ve damla kullanıyorum ama butun gün bilgisayar başında çalışıyorum kuruluk olması da normalGuzel anlatmissin cok sagol...
bende uzun lens kullanimi nedeniyle olusan kuruluk sonucu olumsuz cevap alacagimi dusunuyordum...yani bilmiyorum bende kuruluk mevcut mu ama uzun yillar lens kullanimi neticesinde vuku bulmustur diye tahmin ediyorum ama damla filan cozum bulunmasina sevindim...
gecmis olsun canim, insallah bende kurtulurum su lenslerden......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?