Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlasik lazer tedavisi olan var mı acaba?
Ben de olmayı düşünüyorumda biraz korktuğum için bilgilenmek istiyorum. Ameliyat sonrası ne kadar acı oluyor? (= :gitme:

Teşekkür ederim. Benim gözlerimin ikiside 2.50 miyop.. uzun zamandır. lens ve ya gözlük kullanıyorum. Ama artık kurtulmak istiyorum. Dünya göz has. perşembe günü muayene olcam. Ona göre de uygun bulursa gözlerim artık ilasik lazer olmak istiyorum.
Videolarını izleyince insan ister istemez korkuyor. (= mutfak_robotu_muyum_neyim tekrar teşekkürler.

selam bayanlar bende izmir kaşkaloğlu hastanesine gitmek istiyorum bilgisi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim birde ilerleme durumundaki bi göze müdahale etmiyorlar değilmi gözlerim 7 yılda 2 derece arttı acaba bu bir engel olurmu

kızlar yarın lazerle 5 yıllık lens esaretinden kurtulacağım yoksa balayında kocamı denizde bulamıcam..... amaliyatı Antalya dünya gözde olacağım ...

kızlar yarın lazerle 5 yıllık lens esaretinden kurtulacağım yoksa balayında kocamı denizde bulamıcam..... amaliyatı Antalya dünya gözde olacağım ...

Çok zor bir durum ben de denize girdiğim de göremiyorum yerimi bulamıyorum sonradan. ohaoldumsmile Olmak istiyorum da iyi bir araştırma gerekli onun öncesi tabi.

bende ameliyat olmak istiyorum 3-4 yılı geçti gözlük kullanalı sürekli takıyorum gerçi 1,5 numara ama çok sıkıldım tak çıkar tak çıkar batıgöze gitmeyi düşünüyorum giden var mı acaba?

merhaba hekese
acaba aranızda hiç hişpermetrop için lazer ameliyat olan ver mı? Varsa nefrde ve kime olduğunu bi de ameliyat esnasını ve sonrasını hangi teknikle olduğunu kısacası ameliyat hakkında bilgi vermesi mümkün mü?
bu ameliyatı olanlar genelde miyop için oluyor
hipermetrop için olan birilerine rastlamak çok zor :çok üzgünüm:

Merhaba. Bildiğim kadarı ile son 1 yıl içerisinde hiç ilerlememesi gerekiyor.

arkadaşlar dün itibariyle lazer ameliyatı oldum hala bi parça bulanık görüyorum hiç öyle söylenen gibi kolay bi ameliyat değildi üstelik 2 gözüm kan topladı umarım bir an önce geöer 3 temmuzda düğünüm var bu gözlerle gelin olmak istemem . Ameliyat sırasında kaçmak istedim nihayetinde geçiyor ve gözlüklere veda ediyorsunuz ama benim için zordu.

Geçmiş olsun.
ılasik lazer mi oldunuz acaba?

bende gözlüklerden çok sıkıldım yarın ameliyata uygun olup olmadığımı öğrenicem randevu aldım
batıgöz çankaya şubesine gidiyorum orda ameliyat olan var mı?

dün İlasik lazer göz ameliyatı oldum.. 2.75 miyop gözlerim sıfırlandı. Çok mutluyummm...:içelim:

NASILDI PEKı MEMNUN MUSUN sıkıntın varmı ..dünya göz için paracı bir yaklaşımı olduğunu söylüyor herkes

NASILDI PEKİ MEMNUN MUSUN sıkıntın varmı ..dünya göz için paracı bir yaklaşımı olduğunu söylüyor herkes

Kuruluk oldu mu tatlım gözünde? bilmiyorumkismile

tek göz 400 euro diğer hast. bilmediğim için bi yorum yapamıcağım. Neticeden çok memnunum. sadece ilk gün ışığa karşı aşırı hassas,ve sabun kaçmış gibi gözlerim yandı( cayır cayırir:) :) Dün internete girmem imkansızdı mesela .....Bugün ikinci günüm ve hiç bir sıkıntım yok. Kuruluk filan ben hissetmiyorum ama damlalarımı düzenli kullanıyorum.

Son düzenleme:
geçmiş olsun buika bende lazerle tedavi olmak istiyorum uygunsa tabi ::) gözündeki ilerleme ne zamandır durmuştu bildiğim kadarıyla bu prob oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…