• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun fiyatı da çok uygunmuş.. inan bana sanki kendim yaptırmışım gibi sevindim ya:( umarım ben de yaptırabilirim. ben sinan gökere gitmeyi düşünüyorum. yakın bir zamanda finansal olarak toparlanınca gidicem umarım.. o batmalar filan oluyormuş korkma düzelir..

çok teşekkür ederim :) sinan gökeri ben de duydum ama hem muayene günü almak zor hem de ameliyat fiyatının 1000 euro civarında olması beni bayaa zorlardı.

slm arkadaşlar, ben dün hisar intercontinental hastanesinde ilasik yöntemiyle ameliyat oldum, uyuşturucu damlalar geçtikten sonra gözümde yanma sulanma falan oldu fakat doktorum bunların normal olduğunu söyledi, şu an ameliyattan sonra ki 1. günümde sadece göz kapaklarımda çok hafif şişlik ve gözlerimde kızarlık var fakat görüşüm yakın mesafelerde düzelmesine rağmen uzak mesafelerde hala bozuk, özellikle tv de ki altyazıları falan uzaktan okuyamıyorum önceden göz numaralarım 3.5 düzeyindeydi, çok büyük umutlarda bu ameliyatı olup bir ton para döktüm şu an moralim çok bozuk, görmem ilerleyen günlerde düzelir mi acaba? böyle bişey başına gelen var mı?

Canım tv ye ve pc ye bakmak için acele etmişsin:olmaz:ben uzun süre pc ye bakmamıştım ameliyat sonrası.Görüşün düzelir korkma o konuda benim kurumalarım düzelmedi:sinifsinif:ama ameliyat öncesi de vardı tekrar gidecem doktoruma

İstanbul Cerrahi Hastahanesi mi?
Dünya Göz Hastahanesi mi?
Kuledibi (Beyoğlu) Göz Hastahanesi mi?
yoksa
Türkiye Hastahanesi mi iyi kızlar? :bbo:
Ben de ameliyat olmak istiyorum. Fakat göz bu birşeye benzemez iyi seçmem gerekiyor. Hangisi daha iyi karar veremiyorum. Hem bu hastahaneler "ssk"yı karşılıyor mu?

İstanbul Cerrahi Hastahanesi mi?
Dünya Göz Hastahanesi mi?
Kuledibi (Beyoğlu) Göz Hastahanesi mi?
yoksa
Türkiye Hastahanesi mi iyi kızlar? :bbo:
Ben de ameliyat olmak istiyorum. Fakat göz bu birşeye benzemez iyi seçmem gerekiyor. Hangisi daha iyi karar veremiyorum. Hem bu hastahaneler "ssk"yı karşılıyor mu?

maalesef SSK lasik ameliyatlarını karşılamıyormuş :(

Kudret Göz Hastanesi ve Dünya Göz Hastanesinde göz ameliyatı olanlar fiyat ve bilgi verebilir mi acaba??opuyorumnanaktan

Ameliyat sırasında lazer ışınları gözü çizerken gözümüzü oynatırsak ne olur ?? :Ddelikafadulden

kızlar ben de ameliyat olmayı istiyorum ama benim sol gözüm 2.50 miyop astigmat, sağ gözüm 0.25 sizce iki göz arasında bu kadar fark varken lazerle ameliyat yaparlar mı fisfisfis bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi :utangac:

hayırlı olsun fiyatı da çok uygunmuş.. inan bana sanki kendim yaptırmışım gibi sevindim ya:( umarım ben de yaptırabilirim. ben sinan gökere gitmeyi düşünüyorum. yakın bir zamanda finansal olarak toparlanınca gidicem umarım.. o batmalar filan oluyormuş korkma düzelir..

Merhaba, İstanbul Cerrahi Hast.nde miyop laser olan varsa görüşelrini alabilir miyim? Dr.Sinan Göker özellikle

Arkadaşlar ben ameliyat olalı 3 ayı geçtizemuszemus.Sinan Göker in hastanesinde oldum (Sinan bey İstanbul Cerrahi hastanesinin kurucusu aynı zamanda)ameliyatı Dr Berrin Toksü yaptı ve çokta memnunum 4 kez falanda kontrole gittim,kurumam olduğu için.Sinan göker 1000 eu ya yapıyor ameliyatı diğerleri 450 eu ya.Ekibi gerçekten çok başarılı doktorlardan oluşuyor ve yurtdışından birçok kişi bu operasyon için geliyor.1000 EU vermek sizin için sıkıntı değilse ameliyatınızı Sinan Göker e yaptırın.Ama benim için bu parayı vermek zor diyorsanız kendi doktorumu şiddetle tavsiye ederimvereliniortak
Ömrümde görmediğim kadar net görüyorum şu an ve kuruma sorunum ameliyat kaynaklı değil öncesinde de vardı ve damla kullanırdım hala kullanıyorum ve sorun yavaş yavaş düzeliyor.

kızlar ben de ameliyat olmayı istiyorum ama benim sol gözüm 2.50 miyop astigmat, sağ gözüm 0.25 sizce iki göz arasında bu kadar fark varken lazerle ameliyat yaparlar mı fisfisfis bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi :utangac:

Yapılır.İki gözün birbiri ile alakası yok.Benim biri 4 biri 5 miyoptu 0.75 te astigmat vardı yapıldı

Yapılır.İki gözün birbiri ile alakası yok.Benim biri 4 biri 5 miyoptu 0.75 te astigmat vardı yapıldı

teşekkürler canım opuyorumnanaktan
bu arada sana da geçmiş olsun a.s. ben de yaptırırsam edirne'de istemiyorum. büyük ihtimal istanbul'a gideriz

kızlar lazer yapılırken acaba göz kapağı şişliği(düşüklüğü) de düzeliyo mu.ya da düzeltilebiliyo mu aynı anda..cevap yazarsanız çok sevinirim kızlar..

kızlar lazer yapılırken acaba göz kapağı şişliği(düşüklüğü) de düzeliyo mu.ya da düzeltilebiliyo mu aynı anda..cevap yazarsanız çok sevinirim kızlar..

canım dediğin rahatsızlığın tedavisi nasıl yapılıyor bilmiyorum ama bu lazer cihazları sadece görme kusurlarını düzeltiyor bence. yani hazır lazere girmişken onu da yaparlar mı bilemiyorum. ama zaten eğer ayrı ayrı operasyon geçirmekten korkuyorsan, lazeri ameliyattan bile sayma derim ben. şahsen ben ilasik olalı nerdeyse 3 aya yaklaşıyor, çok şükür hiç sıkıntım olmadı. ama en uygun bilgiyi kapsamlı bi göz hastanesinden alabilrsin canım.

Ameliyat sırasında lazer ışınları gözü çizerken gözümüzü oynatırsak ne olur ?? :Ddelikafadulden

ameliyat sırasında gözüne hem uyuşturucu bir damla damlatıyorlar, hem de kırpmaman için ufak bi aparat yerleştiriyorlar. zaten makineye bakarken ışınlar senin gözünü takip ediyor merak etme. sen gözünü hareket ettirdiğinde işlem duruyor, bakınca tekrar devam ediyor. ki önünde zaten yalnızca ışık görüyorsun, bakacak başka bir yer de olmuyor :roflol:

ameliyat sırasında gözüne hem uyuşturucu bir damla damlatıyorlar, hem de kırpmaman için ufak bi aparat yerleştiriyorlar. zaten makineye bakarken ışınlar senin gözünü takip ediyor merak etme. sen gözünü hareket ettirdiğinde işlem duruyor, bakınca tekrar devam ediyor. ki önünde zaten yalnızca ışık görüyorsun, bakacak başka bir yer de olmuyor :roflol:

Açıklama çok aydınlatıcı olmuş,teşekkür ederim,son birşey sormak istiyorum,
Lazerle göz ameliyatı olmak gerçekten güvenli mi?çünkü bazılarıda yaşlanınca katarak çıkıyor diyorlar,zaten göz numaran sabitlenmeden lazer yaptırırsan evet numara tekrar çıkabilir,ama katarak ı anlamadım,gerçi yaşlılarda genelde olan bi durum...akannehir

Back