hayırlı olsun fiyatı da çok uygunmuş.. inan bana sanki kendim yaptırmışım gibi sevindim yaumarım ben de yaptırabilirim. ben sinan gökere gitmeyi düşünüyorum. yakın bir zamanda finansal olarak toparlanınca gidicem umarım.. o batmalar filan oluyormuş korkma düzelir..
slm arkadaşlar, ben dün hisar intercontinental hastanesinde ilasik yöntemiyle ameliyat oldum, uyuşturucu damlalar geçtikten sonra gözümde yanma sulanma falan oldu fakat doktorum bunların normal olduğunu söyledi, şu an ameliyattan sonra ki 1. günümde sadece göz kapaklarımda çok hafif şişlik ve gözlerimde kızarlık var fakat görüşüm yakın mesafelerde düzelmesine rağmen uzak mesafelerde hala bozuk, özellikle tv de ki altyazıları falan uzaktan okuyamıyorum önceden göz numaralarım 3.5 düzeyindeydi, çok büyük umutlarda bu ameliyatı olup bir ton para döktüm şu an moralim çok bozuk, görmem ilerleyen günlerde düzelir mi acaba? böyle bişey başına gelen var mı?
İstanbul Cerrahi Hastahanesi mi?
Dünya Göz Hastahanesi mi?
Kuledibi (Beyoğlu) Göz Hastahanesi mi?
yoksa
Türkiye Hastahanesi mi iyi kızlar? :bbo:
Ben de ameliyat olmak istiyorum. Fakat göz bu birşeye benzemez iyi seçmem gerekiyor. Hangisi daha iyi karar veremiyorum. Hem bu hastahaneler "ssk"yı karşılıyor mu?
maalesef SSK lasik ameliyatlarını karşılamıyormuş
Ameliyat sırasında lazer ışınları gözü çizerken gözümüzü oynatırsak ne olur ??delikafadulden
hayırlı olsun fiyatı da çok uygunmuş.. inan bana sanki kendim yaptırmışım gibi sevindim yaumarım ben de yaptırabilirim. ben sinan gökere gitmeyi düşünüyorum. yakın bir zamanda finansal olarak toparlanınca gidicem umarım.. o batmalar filan oluyormuş korkma düzelir..
Merhaba, İstanbul Cerrahi Hast.nde miyop laser olan varsa görüşelrini alabilir miyim? Dr.Sinan Göker özellikle
kızlar ben de ameliyat olmayı istiyorum ama benim sol gözüm 2.50 miyop astigmat, sağ gözüm 0.25 sizce iki göz arasında bu kadar fark varken lazerle ameliyat yaparlar mı fisfisfis bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi
Yapılır.İki gözün birbiri ile alakası yok.Benim biri 4 biri 5 miyoptu 0.75 te astigmat vardı yapıldı
Uyuşturdukları için hareket ettiremiyoruz bildiğim kadarı ile.
kızlar lazer yapılırken acaba göz kapağı şişliği(düşüklüğü) de düzeliyo mu.ya da düzeltilebiliyo mu aynı anda..cevap yazarsanız çok sevinirim kızlar..
Ameliyat sırasında lazer ışınları gözü çizerken gözümüzü oynatırsak ne olur ??delikafadulden
ameliyat sırasında gözüne hem uyuşturucu bir damla damlatıyorlar, hem de kırpmaman için ufak bi aparat yerleştiriyorlar. zaten makineye bakarken ışınlar senin gözünü takip ediyor merak etme. sen gözünü hareket ettirdiğinde işlem duruyor, bakınca tekrar devam ediyor. ki önünde zaten yalnızca ışık görüyorsun, bakacak başka bir yer de olmuyor :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?