cnm sen neden olacaksın ki ya keske bnm de 1 derce olsaydı da bn de olamasydım ama 9 derceydi :S
bn de küçüklükten beri takıyrdm gözlük bnm 9 dereceydi. seni anlayabiliyrm ama lzer zararlı diyolar. ii olsa göz doktorları ndn hala gözlk takıyo ki.bnm 1 derce olsa olmazdım.şuan 1derece kaldı gözümdde amelyitta gitmişti ama bi süre sonra geri geldi.yogun ışık cok zararlı. ha memnun myum tabiki memnunm 9dercede gözlüge bagımlıyken suan 1derece ve gözlk kulanmyrm.fakt çok korkuyrm ileride büyk sorun yapar mı die
tv izlerken ayrıntıları göremezsin mesela alt yazılar okurken gözlerini kısarsın..bas agrın çok olur.sürekli surat asıyormus gibi olursn
merhaba arkadaşlar:)ben de düşünüyorum göz ameliyatı.ancak antalyadayım ve antalyada bu işi yapan ii bir hastane bilmiyorum.antalyada ameliyat olan arkadaşlardan hastanelerinin ve doktorlarının ismini paylaşmalarını istesem???
tşk ediyorum şimdiden
dünya göz mart ayında antalya da açılacakmış. bende izmirdeyim. buraya en yakın antalya olduğu için ben de orada yapmayı düşünüyorum.ama 5 yıl önce istanbul haydarpaşa hastanesi göz doktoru dünya gözün kör bıçak kullandığını söyledi. ne olduğunu anlayamadım.o sebeple kararsızım. istanbul türkiye hast. de sinan göker i tavsiye ediyorlar ama bilmiyorum daha karar vermedim.bilgisi olan varsa sevinirim. özellikle bıçaksız lazer tekniğini kullanan izmir de bir yer var mı_?
Lens kullanırken korneasını cızenler var.Lensden ve gozlukten bıktıgım ıcın yorum yapamayacagım ,saglam goz nedır bılmıyorum kı,16 yasımdan berı gozlukluyum,ama artık sallıyorum arada gozlukle gorenler aaaaaa ıle baslayan cumleler kuruyorlar.Sankı kolum protez cıkmıs zannedersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?