Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm sen neden olacaksın ki ya keske bnm de 1 derce olsaydı da bn de olamasydım ama 9 derceydi :S

Çok basit bir açıklaması var,görmek için.Astigmat olanlar bilir,hep bulanık hep flue bır goruntu odaklyamam sorunu.Aksamları gorus alanım 2m gozluk ve lens kullanmaktanda nefret edıyorum

bn de küçüklükten beri takıyrdm gözlük bnm 9 dereceydi. seni anlayabiliyrm ama lzer zararlı diyolar. ii olsa göz doktorları ndn hala gözlk takıyo ki.bnm 1 derce olsa olmazdım.şuan 1derece kaldı gözümdde amelyitta gitmişti ama bi süre sonra geri geldi.yogun ışık cok zararlı. ha memnun myum tabiki memnunm 9dercede gözlüge bagımlıyken suan 1derece ve gözlk kulanmyrm.fakt çok korkuyrm ileride büyk sorun yapar mı die

Orası ayrı bır sorun,dedıgın gıbı bır suru doktor guzluk kullanırken ,astıgmat bazen delırtıyor gozluge bagımlılık,yok lens tak cıkar yanınd alens gozluk yokken sınemaya gıdersne taa en one gıt otur rezıllık ıste,bunları dusununce lazer yaptırmalıyım dıyorum.ama bılınmeyenlerı o kadar cok kı ve komplıkasyonları tereddut edıyorum.Bırde evet numaram o kadar yuksek dgeıl sımdılık ıdare edıyorum

seni gerçekten çooooooook anlıyorum. yagmurda camların ıslanır.cayı servis yaparken bile gözlüklerin buharlasır. beden derslerinde top lu oyunlar oynayamazsın.falan..

Gece kımseyı tanıyamazsın,gormezden geldın zannederler,sakat gıbı hıssedersın kendını ınsanları yuruyusunden falan tanımaya baslarsın,slnında mımık kırısıklıkları olusur...vs vs yasamayan anlamaz,Malesef kı goz bozukluguda genetık bır mıras astıgmat ıcın dıyorum

tv izlerken ayrıntıları göremezsin mesela alt yazılar okurken gözlerini kısarsın..bas agrın çok olur.sürekli surat asıyormus gibi olursn

tv izlerken ayrıntıları göremezsin mesela alt yazılar okurken gözlerini kısarsın..bas agrın çok olur.sürekli surat asıyormus gibi olursn

maalesef kı en sevdıgım tv kanalları hep alt yazılı olanlar gozluklerımı arar bulamam,zırt pırt camları cızılır,cıkmayan lens ıstedım doktor olmaz dedı,Bır ara renklı numaralı kullanıyordum lens, o zaman cıkmayanından yok,uyuya kalırdım sureklı yorgunluktan bı uyandım cıkarayım dedım ana bı baktım bır gozum yesıl ırı kahve ara ara,ust goz kapagı altına toparlanmıssırnaşık şey

bnim gözlerim yeşil ama renkiz olsaydı lens takmazdım çok zararlı ya ben kullandım 2sene gözlerim 2derce bozuldu .:S

ya ayıp olmazsa kac yasındsınız yani 23 yasından sonra olabiliyomussunuz bn 19 yasında oldugum icin belkide böyle oldu bnm

Lens kullanırken korneasını cızenler var.Lensden ve gozlukten bıktıgım ıcın yorum yapamayacagım ,saglam goz nedır bılmıyorum kı,16 yasımdan berı gozlukluyum,ama artık sallıyorum arada gozlukle gorenler aaaaaa ıle baslayan cumleler kuruyorlar.Sankı kolum protez cıkmıs zannedersın

merhaba arkadaşlar:)ben de düşünüyorum göz ameliyatı.ancak antalyadayım ve antalyada bu işi yapan ii bir hastane bilmiyorum.antalyada ameliyat olan arkadaşlardan hastanelerinin ve doktorlarının ismini paylaşmalarını istesem???
tşk ediyorum şimdiden

dünya göz mart ayında antalya da açılacakmış. bende izmirdeyim. buraya en yakın antalya olduğu için ben de orada yapmayı düşünüyorum.ama 5 yıl önce istanbul haydarpaşa hastanesi göz doktoru dünya gözün kör bıçak kullandığını söyledi. ne olduğunu anlayamadım.o sebeple kararsızım. istanbul türkiye hast. de sinan göker i tavsiye ediyorlar ama bilmiyorum daha karar vermedim.bilgisi olan varsa sevinirim. özellikle bıçaksız lazer tekniğini kullanan izmir de bir yer var mı_?

Cnm sinan göker tükiye hastanesinde değil,istanbul cerrahi hastanesinde 1000 eu ya amelitay yapıyor.Diğer doktorlar 450 eu.Ben başka bi doktoru seçtim 2 ay oldu mucize gibi ömrümde görmediğim netlikte görüyorum.Tek sorunum kuruluk,onun içinde doktorum tıkaç takılacak dedi nedir o bilmiom ama damlalarla ve çok pc ye bakmadığım sirece iyiyim o yüzden daha kontrole gitmedim.Çok rahatsız olursam gidecem

ben ortalam 15 yıl gözlük, 5 yıldır da lens kullanıyorum bıktım artık . 4 sene önce dünya gözde lazer için tüm muayeneler yapıldı. ama doktor gözün uygun değil dedi ve başka açıklama yapmadı.izmir de bir hast. var bu yeni çıkan teknik bıçaksız lazer yapıyorlar. tekrar şansımı denesem mı?

slm arkadaşlar, ben dün hisar intercontinental hastanesinde ilasik yöntemiyle ameliyat oldum, uyuşturucu damlalar geçtikten sonra gözümde yanma sulanma falan oldu fakat doktorum bunların normal olduğunu söyledi, şu an ameliyattan sonra ki 1. günümde sadece göz kapaklarımda çok hafif şişlik ve gözlerimde kızarlık var fakat görüşüm yakın mesafelerde düzelmesine rağmen uzak mesafelerde hala bozuk, özellikle tv de ki altyazıları falan uzaktan okuyamıyorum önceden göz numaralarım 3.5 düzeyindeydi, çok büyük umutlarda bu ameliyatı olup bir ton para döktüm şu an moralim çok bozuk, görmem ilerleyen günlerde düzelir mi acaba? böyle bişey başına gelen var mı?

Tövbe tövbe.sempatiksalakcinni
Allah korusun...
Ben de çizdirmek istiyorum da çok para istiyorlar galiba..:sm_confused:

16 yaşında gözlük kullanmaya başlayanlar isyan ediyor ben ne yapayım? 2 yaşımdan beri kullanıyorum şu an 23 yaşındayım.. 19a kadar gözlük 4 senedir de lens kullanıyorum lazer yaptırıcam artık yeter. ama çok da korkuyorum tek umudum o senelerdir kendimi öyle avutuyorum ama herkese yapılamıyor. bana da yapılamayacak bütün umutlarım kaybolacak diye korkuyorum.. ağlarım üzülürüm

salı günü Bayrampaşa Göz Vakfı hastanesinde lasik yaptırdım. Türkiye'nin ilk özel göz hastanesiymiş. 750 TL verdim. 10 dklık bi operasyondu ama sonrasındaki 5-6 saatlik batma yanma sulanma yı anlatamam.bende hipermetrop vardı bir gözüm 4 bir gözüm 3 tü. 2 yaşından beri gözlük takıyorudum. Şu anda yakını iyi görüyorum ama uzak hala bulanık. 10-15 gün kadar sürermiş bur durum. Yarın dr.uma kontrole gidicem bakalım ne diyecek..

hayırlı olsun fiyatı da çok uygunmuş.. inan bana sanki kendim yaptırmışım gibi sevindim ya umarım ben de yaptırabilirim. ben sinan gökere gitmeyi düşünüyorum. yakın bir zamanda finansal olarak toparlanınca gidicem umarım.. o batmalar filan oluyormuş korkma düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…