evet cnm akşamları sanki biraz daha kötü. üfff ya ne ümitlerle ameliyat olmuştuk. Gözlük alırsam iyice psikolojim mahvolur. İkinci ameliyat olmayı düşünüyorum eğer doktorlardan olumlu bir cevap alırsam. Tabiki ilk başta ameliyat olduğum hastaneye bir sorucam, korneamın yeterli kalınlıkta olup olmadığına karar versinler. Ama başka doktorlara da danışıcam. Sinan gökeri bu defa düşünüyorum....
okudukca ben cokk korktum.kesinlikle yaptirmamm.zaten iyi bir sey olsa göz dokrorumda yaptirir.adam hala gözlük kullaniyo.sekreteri de ne lens ne baska sey.
Dunya goz hastanesini tavsiye etmem canim cok olumsuz seyler duydum orasi hakkinda,
birde turkiye hastanesine git orada da konus derim.
kızlar bende lens ve gözlükten bıktım gecen cuma gittim adana da ameliyat oldum yani lazer.haftaya tekrar kontrolüm var. şimdilik günde 4 defa ıkı damla verdı onları damlatıyorum.çok korkarak girdim ama 10 dk sürdü. umarım yazılanlar benım de basıma gelmez. lazerden ne kadar zaman sonra makyaj yapmaya başladınız denize girmek 1 ay yasak makyajda öylemi acaba? doktora sormayı unutmuşum kontrolde sorucam artık.hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?