Oftalmoloji - Göz Hastalıkları Lazerle Göz ameliyatı olanların paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi dunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dunya goz hastanesini tavsiye etmem canim cok olumsuz seyler duydum orasi hakkinda,
birde turkiye hastanesine git orada da konus derim.

okudukca ben cokk korktum.kesinlikle yaptirmamm.zaten iyi bir sey olsa göz dokrorumda yaptirir.adam hala gözlük kullaniyo.sekreteri de ne lens ne baska sey.

okudukca ben cokk korktum.kesinlikle yaptirmamm.zaten iyi bir sey olsa göz dokrorumda yaptirir.adam hala gözlük kullaniyo.sekreteri de ne lens ne baska sey.

Canim ben birkac ay once cok iyi bir goz doktoruna gittim oda bana kizdi
Allah akil fikir versin kim sana lazer yaptir dedi diye sordu.
Bende tavsiye etmiyor musunuz dedim oda dedi ki kendime yapmadigim birseyi tavsiye etmem.
Ki ben lasik ameliyati oldum o daha da kotuymus bana dedi cok sanslisin bu ameliyattan sonra
evden disari cikamaz hale gelenler bile var, cok hizli bir sekilde bi yere carpacak olursan
o kesip geri koyduklari tabaka kalkabilir falan dedi, bundan sonra birdaha aksamlari araba kullanma dedi baya birseyler dedi.
Ve bir sene sonra tekrar gozluk kullaniyorum arkadaslar umarim en azindan bu derecede kalir ve daha fazla gerilemez.
Laserden once en azindan kac yildir gozlerim sabitti daha fazla ilerler mi acaba endisesi yoktu vede aksamlari bu sekilde gorme zorlugu yoktu.

Cok cok iyi dusunun sonra karar verin, haa sunda iyi olmus bunda iyi olmus
bende de iyi olur demeyin sonucta goz bu ne olacagi belli degil.
Benim arkabalardan da yapanlar cok kimisinde 7/10 yil once ve hala gozleri 0
bende o sekil dusunerek guvenerek yaptirdim ama benimkisi bir sene icinde tekrar -1,50' a cikti.

Dunya goz hastanesini tavsiye etmem canim cok olumsuz seyler duydum orasi hakkinda,
birde turkiye hastanesine git orada da konus derim.

cnm zeten dünya gz hast. güvenmem birdaha. çok kötü bir duygu ya...Allah'a dua ediyorum göz derecem daha fazla ilerlemesin...

Kızlar ben de 5 ay önce hipermetrop için lazer oldum .Şu anda görüşüğm çok iyi umarım böyle devam eder .Ben dünya göz hastanesinde yaptırmadım çünkü doktorun sinirli hoş olmayan davranışları nedeniyle ameliyat önlüğünü çıkarıp , odayı terk ettim.İstanbul cerrahi hastanesinin baş doktoruna yaptırdım .Sonuçlar iyi ama oranında dezavantajı operasyondan sonra kontrolü ekip doktorlarını yapması .Bu durum hoş değil .Neticede 2 katı para ödeyip baş doktora ameliyat oluyorsunuz ve bir daha kendisini göremiyorsunuz .Bekleyip sonucu göreceğiz.

kızlar bende lens ve gözlükten bıktım gecen cuma gittim adana da ameliyat oldum yani lazer.haftaya tekrar kontrolüm var. şimdilik günde 4 defa ıkı damla verdı onları damlatıyorum.çok korkarak girdim ama 10 dk sürdü. umarım yazılanlar benım de basıma gelmez. lazerden ne kadar zaman sonra makyaj yapmaya başladınız denize girmek 1 ay yasak makyajda öylemi acaba? doktora sormayı unutmuşum kontrolde sorucam artık.hoşçakalın

cnm geçmiş olsun.umarın benim gibi geri atmaz sonradan derecen klava: lazerden 1 ay sonra makyaj yaptım hafif olarak. bence denize uzun zaman girme, mikrop kapma riski çok yüksek çünkü...2-3 ay gibi denize girme benceyasakkelime

bende adanada amelıyat oldum lazer yanı 4 yıl once.allaha cok sukur gayet memnunum gozlerımden sıfırlandı...hıc sorunda cıkmadı sonrasında.3 ay denıze gırmedım ama 15 gun sonra makyaja baslamıstım benn

arkadaşlar bnde tam ameliyat olacakken hastaneden kaçtım nedenine gelince içime bi sıkıntı geldi bende kaçtım daha sonra 2 ayrı göz doktoruna sordum birisi dediki bekle henuz çok erken ilerde neler olacagı belli değil diğeride parası çok aklı kıt herkese yapıyoruz dedi. artık sizlere bırakıyorum yorumları siz karar verin . benim kardeşimde 3 yıl önce oldu o memnun. herkesin kendi kararı ama benim yaşım 40oldu hala olmaya çekiniyorum. ama bi yandanda gelişmeleri takip ediyorum

bende geçen sene o kadar kararsızdımki 1ay boyunca düşündüm ki abim olmuştu ve çok memnundu. olan arkadaşlarımın hepsi tavsiye etti ama benim içim bir türlü rahat etmemişti. ama 13 senedir gözlük. 3 senedir lens kullanıyordum. yataktan kalkar kalmkmaz takardım tuvalete bile onsuz gitmezdim. birşeye böyle bağımlı olmak çıkardığında bütün dünyayı bulanık görmek çok rahatsız edici şeylerdi. neyse geçen sene mayıs sonu oldum lazer. işlem 5 dk sürdü gözüm kızarmadı bile.ilk 3 ay kuruma oluyor gözde. ben didimde yaşıyorum. istanbulda yaptırdım 15 gün sonra döndüm evime ve hergün havuzada girdim tabii gözlük kullanarak. ilk ay sabahları elim hep gözlüğüme gitti şimdi sanki hiç gözlük kullanmamışım gibi geliyor. 3 numara miyoptum şimdi uzağıda yakın kadar iyi görüyorum hiç sorun yaşamadım. bu arada ben lens kullandığım için lasek uygulanması gerekmişti. kısacası ben çok memnunum. 5 10 sene sonra tekrarlarmı bilmem ama tekrarlasa bile benim için değerdi. yine olsa yine yaptırırdım. sağlıklı günler diliyorum.

gözlerim 3 numara miyopdu.astigmat birinde yoktu diğerinde 0,25 di.Nisan ayında ameliyat oldum.İntra lazing yöntemini uygulattım.3 bin lira gitti :) ama şu an ço memnunun.Ameliyatın korkulacak bi yanı yok.ben korkmuştum kastığım için gözlerimde kan toplaması oldu.10 gün içinde geçti.Bi süre 1-2 ay kadar güneşe ve ışığa karşı biraz duyarlı oluyo gözler.bunun haricinde herşey çok iyi.sonuçta bu da bir ameliyat ve başlarda hassasiyet olabiliyor gözde.ama inanın hayatınızı engelleyecek sorunlar değil bunlar.hele ki bozuk gözlü arkadaşlarım çok iyi anlayacaktır.net görememek ne kadar kötüdür.Ve ben de söylüyorum ki gözlerimi kısmadan bakmak çok güzel bi duygu

Merhaba arkadaşlar
4 gündür gözlük takıyorum.Sorunum ise şu. Sağ göz 1.75 sol göz 2.25 180 derece miyop astigmat.Bu durumdan son derece rahatsızım ve gözlük kullanmak psikolojimi son derece bozdu.22 yaşındayım.Burada bazı şeyler okudum.Kimi sert bir darbede korneanın yerinden oynayabileceğini söylüyor,bazı arkadaşlar gece araba kullanamıyormuş,Bazı arkadaşlarda gece körlüğü olmuş vs vs.Bu durum çok canımı sıktı.Bu ameliyatı nerede yaptırmamı önerirsiniz?Ücreti sorun değil.Bunu yurtdışında mı daha iyi yapıyorlar yoksa Türkiyede mi?Bu konu hakkında görüş almak istiyordum...Son derece kafama takıldı bu konu.Amelyattan sonra gözlerimin tekrar numara olarak büyümesi söz konusu mu?Cevap verirseniz cok sevinirim.

bende lasik oldum yaklaşık 4 yıl önce türkiye hastanesinde ve 600 dolar dı..ve inanılmaz memnunun suan 21 yasındayım yani ameliyatı 17 yasında oldum bu ameliyatı olmak içn en az 2 sene gözlük numaralarının değişmemesi gerekiyormuş.çocukluğum boyunca gözlük kullanmıştım.onlardan kurtulmak büyük rahatlıkta ve şimdi çok rahatım çok şükür hala her sene kontrole gidiyorum ve gözlerim çok iyi.ayrıca bu ameliyatı o kadar kolay yapmıyorlar.biz 3 kişi beraber gitmiştik benim doktorumun hastasıydı ve sadece benim ameliyatım başarılı geçmişti birinde göz tansiyonu çıkmıştı diğerininde retina tabakası zayıf mıymış ne yani o kadar kolay bi ameliyat değildi..operasyon 10 dakika sürüyor ama ondan önce 1 saat kontrolleri sürüyor.ama eger doktorunuz tavsiye ederse kesinlikle olmanızı tavsiye ederim.......inanın çok rahat edeceksiniz....

ankara da oturuyoum kardeşim gözlerine laser yaptırmak istiyor ankarada kudret göz hastanesinde bildiğiniz iyi bir doktor varmı

ayy byanlar çok korkuttunuz beni sağ ve sol gözüm 6,5 falan hatta solda astiğmat da var.21 yaşındayım ilkokuldan beri gözlük kullanıyorum.artık lens kullanmak istiyordum.aklıma lens yattı bi araştırıyım dedim.kadınlar kulübüne girdim başlarda dünya göz hastanesinde karar kıldım randevu ble almak üzereydim.son sayfalarda arkadaşların yorumları ne biçim korkuttu beni.lens alıp gözlükle beraber kullanmaya karar verdim korkuttunuz beni gerçekten

Çok riskli bir konu,
diğer ameliyatlar neysede göz deyince insan nedense iki kere düşünüyor.
2 tane tanıdığım yaptırdı birinin 10 sene diğerinin en az 2 sene olmuştur gayet memnunlar ama kişisel reaksiyon gösteren bir durum... Gözlerimin lazere uygun olup hayırlısıyla bir operasyon geçirmeyi çok istiyorum..Numaralarım 02 - 1;75 yüksek olmasada sürekli gözlük kullanmak çok sıkıcı bir durum...:gitme:

bende düşünüyorum ama kararsızım hala korkularım var bş özüm 3 75 dieri 3 50 lens kullanıyorum=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…