ya arkadaşlar ben 21 yaşındayım gözlerim 8 ve 6 numara ama hala ilerliyor doktorlar bir sene 6 ay daha bekleyelim ilerlemezsse yapalım dediler remsne hayal kırıklığı yaşaıdm şimdi olmak istiyordum kurulcaktım param hazırdı yaz gelmişti denize rahat giricektim nişanımda fözlüklü olmicaktım vs
gülüm bi bilgim yok ama genede sana yzim dedim geçmiş olsun düzelir yaacn m bnm
bnde 10 gün önce laser oldu 23 yıllık gözlümden kurtuldum 10 10 derece gözlüklere sahiptim astigmatla brlikte
sağ gözüm sıfırladı solda ise 0,75 kaldı
ama dr kalcağını sölemişti bana
olsuun bn çook mutluyum gözlüksüz
yalnız olan arkadaşlara sorum şuu
akşamları bn ışıklara bnakınca demet halinde görüyorum
szide bu varmı
doktoruım dahah düzelir normal dedi ama
birde sizlere sormk istiyoruum
klava:slm bayanlar. ben de 5 sene evvel levent dünya göz hastanesinde lazer oldum. 2.5 ve 3 derece miyoptum. göz ilerlememde 7-12 ay süresince durmuştu. doktorlar ameliyat olursan büyük ihtimalle ilerlemez demişlerdi. ama 5 sene geçti aradan gözüm geri attı. şuan 1.5 miyopum. çok sinirliyim o yüzden. aranızda veya çevrenizde ikinci defa lazer olanlar varmı? Büyük bir kayal kırıklığına uğradım:1no2:
Canim benim gozlerim de geriledi yazdigim gibi ve senin gibi 5 sene icinde degil 1 sene icinde oldu bu,
ama ben ikinci bir goz ameliyati icin cesaret bulamam sanirim,
simdilik tekrar gozluk takiyorum bilgisayar kullanirken tv izlerken araba surerken vs.
Vede ameliyattan sonra ben aksamlari daha kotu goruyorum (gece korlugu) gunduze bakarak, sende de boyle birsey var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?