Lazerle göz ameliyati olanlar bi bakabilir mi ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.112
598
Selam arkadaslar aranizda lazerle goz ameliyati olanlar varmi ? bir kac sorum olacak...:26:​

1-gözünüzde kuruma varmi ?kullandiginiz göz damlasi varmi ?
2-ameliyattan sonra gozunuzde bir degisiklik filan oldumu gormenizde ?

yada baska sorun yasadinizmi?

gozunuzun onunden birseyler geciyormu yani dalga gibi vs,ameliyattan once olmayip sonra olusan seyler var mi ?

Son düzenleme:

Merhaba
Ameliya mi oldunuz? Bana lutfen bilgi verebilir misiniz? Ben laser ameliyati olamadim. Malesef basinca duyarliyim ve bayiliyorum. Nasil bir sakinlestirici verildi size?

Merhaba
Ameliya mi oldunuz? Bana lutfen bilgi verebilir misiniz? Ben laser ameliyati olamadim. Malesef basinca duyarliyim ve bayiliyorum. Nasil bir sakinlestirici verildi size?

merhaba 2010 da dunya goz hastanesinde ameliyat oldum..sakinlestirici filan vermiyorlar :26:zaten birsey hissetmiyorsun ki gozune damla damlatiyorlar sanirim uyusturuyor o gozu ama emin degilim cok kolay bir ameliyat korkulacak birsey yok sadece ameliyattan sonraki 3-4 saat gozun durmadan akiyor ve agri oluyor ama oyle dayanilmicak bi agrida degil..

ben oldumda simdi ameliyattan once olmayan seyler var mesela gozumde kuruluk olustu bide dalgalanmalar var gozumde yani birseyler geciyor sanki ama anlik olan birsey..

Selam canim
Bende ekim 2011 de ameliyat oldum dunya göz de -5 di gözlerim
aslinda ameliyat 15 dk suruyor ama ömrumden ömur gitmisti diyebilirim cok dayanikli biriyimdir ama bi ara tansiyonum firladi
ha simdi o kadar memnunum ki lenssiz olmak sabah kalkar kalkmaz herseyi görmek falan cok iyi
ilk zamanlar damladan kullandim ama coktan biraktim kuruluk yok sadece sag gözum sanki cooooooooook hafiften daha bunaliklik var gibi ama arada bir oluyor
insallah bir daha yaptirmaya gerek kalmaz

Peki gozunde boyle sigara dumani gibi bi dalgalanma varmi yam tarif edemiyorum ama birseyler geciyor sanki anlik seffaf gorusu etkilemiyor ama fark ediliyor:26:

ama arklar benim retinaya bakarken bayildim ben. doktorda ben seni ameliyat edemem demisti ameliyatta bayilirsan damar kopar kor olursun dedi. dayaniklilik degilde sorunum basinc coktu icim gecio bayiliorum ozaman beni ameliyat edemiycekler((

ama arklar benim retinaya bakarken bayildim ben. doktorda ben seni ameliyat edemem demisti ameliyatta bayilirsan damar kopar kor olursun dedi. dayaniklilik degilde sorunum basinc coktu icim gecio bayiliorum ozaman beni ameliyat edemiycekler((

simdi o an ne olacagi belli olmaz bu seferde bayilirsin filan ALLAH KORUSUN kendini hazir hissetiginde düsün bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…