Lazerle cilt gençleştirme

Slinn

Zamanla Degil Zamaninda!!
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
1.721
18
Arkadaslar Ben lazerle cilt geclestirme hakinda sormak istedigim sey,
Butun cildime jel suruldukten sonra lazerle uzerinden geciliyor son iki seansimda kas altinada yapmasinda mahzur olup olmadigini sordum kadinda kasimin altine lazer yapti ama en son seansda gozumun ustune kadar gitdigini hisetdim o an birsey sormadim ama gozum kapali ama isigin gozume zarar verip vermiyecegini merak ediyorum, sanki kadin bana bilincli gibi gelmedi ne bilim icime suphe kacti zaten gozluk kulanan biriyim lazer gozume zarar verirmi bilgi verirseniz sevinirim??
Tesekurler simdiden...

Slinn,lazerle genclestirme konusunda fazla bilgim yok ve yardimci olamiyacagim,maalesef fisfisfis,ama merak ettim,memnun kaldin mi? Kac seans uygulandi? Daha fazla bilgi ver :Saruboceq:,lutfen!

Slinn,lazerle genclestirme konusunda fazla bilgim yok ve yardimci olamiyacagim,maalesef fisfisfis,ama merak ettim,memnun kaldin mi? Kac seans uygulandi? Daha fazla bilgi ver :Saruboceq:,lutfen!
Canim yazini simdi gorme firsatim oldu maglesef memnun kalip kalmadigimi sormusun aslinda su anki durumdan oldukca memnunum ama sadece lazerle cilt genclestirmeyle kalmadim vitaminlerle kremlerle destekleyerek birazda dinlenerek o yorgun ciltden kurtuldum , lazerle cilt genclestirmeyi tavsiye edermisin dersen kesinlikle etmem cunku cok riskli bir olaymis basima gelince anladim en son seansmda bir haftada gecen morluklar yaniklar oldu gecmeyecekler diye cok korktum ama sukur gecti ondan sonrada birdaha yaptirmadim 8/9 seans felan yaptirmistim ve pekbir degisiklik olmadi deyince ordaki calisan kiz ayari yuksetdi ve bir hafta korkudan oldum oldum dirimdim:) sukur su an iyim, bana sorarsan cildini vitaminlarle ve ciremlerle beslemeye calis yerimseniben

X