Lazerle Ben alınmıyormuş ?

saydamodalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
116
0
46
İstanbul
Çenemin orada bir ben var çok rahatsız oluyorum doktor alınabiliceğini söyledi lazerle almasını istedim ama lazerle ben alınmaz dedi.6 tane dikiş atarız dedi bende korktum yaptırmadım ama aklımda kaldı çok rahasız oluyorum.Forumda da lazerle ben aldıklarını yazanlar var kafam karıştı alınabilir mi alınamaz mı?Devlet yada özel de avrupa yakasnda ben aldırabiliceğim bir doktor önerirmisiniz (özel msjda atabilirsiniz)ÇOK acil yardım edin lütfen psikolojim bozuldu

Doktor doğru söylemiş. Lazerle ben kökünden alınmadığı için kalan kısmın yeniden ortaya çıkma ya da kanserleşme ihtimali var. Ben lazerle 2 tane aldırdım, ikisi de geri çıktı.

Doktor doğru söylemiş. Lazerle ben kökünden alınmadığı için kalan kısmın yeniden ortaya çıkma ya da kanserleşme ihtimali var. Ben lazerle 2 tane aldırdım, ikisi de geri çıktı.

Nerede aldırdınız istanbulda mı ?Cuma gnü doktora gidicem o zamana kadar bilgi toplamak istiyorum ona göre karar vericem.

Anakara'da özel bir yerde lazerle aldırdım. Bir tane de araştırma hastanesinde cerrahi yöntemle aldırdım. Cerrahi yöntemle aldırdığımdan memnunum ama lazerle aldırdıklarım geri geldi. Hem pahalı hem de işlem sonrası cerrahi yönteme göre çok daha kötü. Orası kabuk bağlıyor simsiyah, 10 günden önce de kabuktan kurtulamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…