- 12 Temmuz 2006
- 3.505
- 2.035
Hangi Krem?Ben önce lazere sonra beyazlatmaya gittim peşinede krem kullandım, memnunum lazer epilasyonunda (kıl köklerinden kaynaklı koyu görünümde ) etkisi var , beyazlatmayı bilemiyorum sanırım peşine kullandığım krem daha etkili oldu sanki emin değilim toplam hepsinin üç ton kadar etkisi oldu
Kesinlikle gitmelisin ben çok memnunum.Ama öyle uyduruk bir yere gitmeni asla tavsiye etmem gideceğin merkezi iyi araştır öyle git.Ben ipek lazer yaptırdım bacaklarımda erkek bacağı gibi aşırı kıl vardı şimdi eser kalmadı evet tek tük çıkıyor ama asla eski halinden eser yokGenital bölgem ve kalçam diğer yerlere göre daha koyu. Son zamanlarda baya rastlıyorum, Zonguldak kömürü vs. Diye dalga geçen çok fazla kişi oluyor sosyal medyada. Tüm vücut gideceğim ama renginden dolayı gitmeye utanıyorum. Renginin açılmasında lazer epilasyon iyi gelir mi? Ne kullanmalıyım sizce, önerebileceğiniz bir ürün var mı? Yoksa beyazlatma lazerine mi gitmeliyim
Aranızda lazer yapan varsa da görüşlerini gerçekten merak ediyorum. Bir kaç kez yorumlar da müşterileri hakkında fizikleri ve genital bölgesi hakkında kötü konuşanlara denk gelmiştim. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz
Rengide açılıyor kesinlikle batık izlerim rahatsız edici boyuttaydı şimdi tamamen geçtiGenital bölgem ve kalçam diğer yerlere göre daha koyu. Son zamanlarda baya rastlıyorum, Zonguldak kömürü vs. Diye dalga geçen çok fazla kişi oluyor sosyal medyada. Tüm vücut gideceğim ama renginden dolayı gitmeye utanıyorum. Renginin açılmasında lazer epilasyon iyi gelir mi? Ne kullanmalıyım sizce, önerebileceğiniz bir ürün var mı? Yoksa beyazlatma lazerine mi gitmeliyim
Aranızda lazer yapan varsa da görüşlerini gerçekten merak ediyorum. Bir kaç kez yorumlar da müşterileri hakkında fizikleri ve genital bölgesi hakkında kötü konuşanlara denk gelmiştim. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz
Genital bölgem ve kalçam diğer yerlere göre daha koyu. Son zamanlarda baya rastlıyorum, Zonguldak kömürü vs. Diye dalga geçen çok fazla kişi oluyor sosyal medyada. Tüm vücut gideceğim ama renginden dolayı gitmeye utanıyorum. Renginin açılmasında lazer epilasyon iyi gelir mi? Ne kullanmalıyım sizce, önerebileceğiniz bir ürün var mı? Yoksa beyazlatma lazerine mi gitmeliyim
1 ayda 2 ton açtı diyebilirim yanı nasıl anlatsam. Benım siyahlık 5 se suan 2,5 oldu. Ben duştan sonra makyaj pamuguna döküp süryorum bıraz kurumasını bekleyip giyiniyorum zaten ilginç bir şekilde onu sürünce ter kokmuyorsunuz. Yurt dısında bu amaçla kullananda cokmus zatenBende hem koltuk altı hemde genital bölge kararması var. Dediğiniz şeye baktım bin lira filan ama koltuk altına bile etki etse şükür diyeceğim. Ne kadar sürede etki etti size
Kurulama yapmıyorsunuz dimi sürüp bırakıyorsunuz?1 ayda 2 ton açtı diyebilirim yanı nasıl anlatsam. Benım siyahlık 5 se suan 2,5 oldu. Ben duştan sonra makyaj pamuguna döküp süryorum bıraz kurumasını bekleyip giyiniyorum zaten ilginç bir şekilde onu sürünce ter kokmuyorsunuz. Yurt dısında bu amaçla kullananda cokmus zaten
Evet sürüp bırakıyorumKurulama yapmıyorsunuz dimi sürüp bırakıyorsunuz?
Yok degıl. Önceki sene 4.5 a filan almıştıAnkara'da mi.Kaca yaptırdı ?
Alex ya da hibrit lazere gidin, buz ile vakit kaybetmeyin, bence.İlk gidişiniz mi olacak? Buz lazere mi gideceksiniz yoksa Alexandera mı? Sürekli jilet kullandığım için ilk 3 seans buz sonrası için Alexandera gitmeliymişim. Size ne önerdiler acaba?
O asiti bikini bölgenize uygulamanızı tavsiye etmem. Yorumu görünce yazmak istedim.Kurulama yapmıyorsunuz dimi sürüp bırakıyorsunuz?
Alex sadece bacağınızda mı etki etmişti yoksa sadece oraya mı yaptırdınız? Ben de alex e gidiyorum da merak ettimHerkesin yapısı farklı, ben 10 sene önce alex yaptırdım, bacaklarım temizlendi. Geçen sene de hibrit lazere başladım, kaymak gibi oldu her yerim, tepeden tırnağaMemnunum kendi adıma.
Bacak, koltuk altı ve göbek kısmına yaptırmıştım, koltuk altı tekrar çıkmıştı maalesef, bacaklarıma epey etkili oldu. Alex genelde herkese iyi gelen bi cihaz.Alex sadece bacağınızda mı etki etmişti yoksa sadece oraya mı yaptırdınız? Ben de alex e gidiyorum da merak ettim
Ya bugün almayı düşünüyordum. Peki ne önerirsinizO asiti bikini bölgenize uygulamanızı tavsiye etmem. Yorumu görünce yazmak istedim.
Maalesef bir önerim yok. Ama glikolik asit toniği çok etkili bir ürün olduğu için bikini gibi bölgelere kullanılmaması gerektiğini biliyorum sadeceYa bugün almayı düşünüyordum. Peki ne önerirsiniz