Lazerden Sonuç Alamayanlar

pembeflora

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
107
27
28
Bu forumda da adi geçen iyi bir yere 5 seansdir gidiyorum . Gidenler okudugum kadariyla memnun olmalarina ragmen , benim 5 seans olmasina ragmen bacak tuyleri sadece incelerek cikti . Cok az bir azalma var . Koltukalti incelerek cikti biraz azalma var . Ama en iyisi orasi diyebilirim. Bikini bölgesi ise sadece incelerek cikti.

Lazere gittigim yer 6 seanslik paketimi ucretsiz 10 a uzatti. Iyi bir sonuç icin . Bazi insanlarda tuyler incelerek bitebiliyor dediler .

Sorum su : Benim gibi tuyleri incelerek biten veya 10 seansta biten var mi ? Yoksa bosa mi kurek cekiyorum?

Not : Reklam amacli yorum istemiyorum. Kiblerim sonra

Bende 5. seans buz lazerini oldum. Evet bazı tüyler inceldi ama hala kalın ve belirgin tüylerim var. Özellikle bıyık, elmacık kemikleri ve alt dudak kısımları hala belirgin.

ben 10 seans latere gittim. bacaklarımın büyük bir kısmı bitti . kol altım için iğneliyle devam ediyorum. bikini bölgemin üst kısmı bitti alt kısımda eskisi kdr olmasada hala var baya.

Sanırım düşük doz veriliyor size herkesin tüy yapısına göre ayarlanması gerekiyor fakat güzellik merkezleri genelde bitmesini istemedikleri için düşük doz uygulayıp seans sayısını arttırıyorlar

Yüzüme yaptırıyorum buz lazeri. Bugün 6. seansımı oldum. En yüksek derecesi 16 dedi. Bugün 10. seviyede çalıştım dedi. En azından 3. seanstan itibaren 10. seansta yapsa bitmez miydi bu kıllar? Bakalım bu ay nasıl dökülecek. Gittiğim yer doktor kliniği ama ticari amaç güdüyorsa heryerden korkulur vallaha!

Arkadaslar 6.seansima dun girdim koklerin hepsi aktif sanki jiletle almisim gibi ilk seans sonrasi yarisi dökülmüştü ondam sonra dokulme pek olmadi cikanlar ince cikiyor cikmayanlar da kök halinde duruyor.sizce normalmi lazer cihaz tipini bilmiyorim ama buz lazer degil her bolgeye noktasal atis yapiliyor ve aci yuksek gittigim yere 2.seanstan beri söylüyorum her seansta hele 3 bitsin gorelim 4 bitsin gorelim bu sekilde cvp veriyor dun enson kendide soyledi hakikaten kokler hep duruyor dedi olmazsa ekstra bir iki seans daha yapariz dedi zaten 8 seans bitis garinti anlasmistik.fayda edermi sizce hormanal sorunumda yok baktirdim. Para iademi istedim vermoyor ne yapabilirom bu konida 1600 tl para verdim cok canim sikkın ne olur yardimci olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…