• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazerden sonra tüylerim dökülmedi :(

mavikus

Kınalı Kuzuu :)
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
1.372
39
73
Merhaba kızlar. benim göğsümde tüyler var rahatsız edici, iğneli için doktora gitmiştim. Oradaki estetisyen lazerin daha uygunolacağını söyledi, ben de uygun görünce lazer yaptı.

Fakat bi sorun var, bir iki gün içinde bu tüylerin döküleceğini söyledi, tüylerim aynen yerinde. Lazerden önce de traşladığı için o kadar çirkin bi görüntü var ki size anlatamam. Eski uzun ve ince haliyle bu kadar rahatsız değildim. Banyoya girdiğim vakit gerginleşiyorum onları gördükçe. Bu normal mi, yaptıranlar yorumda bulunursa sevinirim. Kendimi paramla rezil olmuş gibi hissediyorum :(

Üç gün önce yaptırdım bu arada, lütfen bi yorum çok sinirliyim:18:

merak etme canim bende koltuk alti ve biki ni bolgeme yaptiriyorum en fazla 1 haftan sonra basliyor dokulmeye

Hmm normal yani. Sağol canım ya, bir haftayı bekleyim ben

benimde dokuz gün oldu gözle görülür bi dökülme yok,umarım geçte olsa dökülürler...
ben bacak bıyı ve çeneme yaptırıyorum,hele de bıyıklrda dökülmemiş olması çok kötü ..

cnm ben de dayanamamistim ve koltuk altimi agdayla almistim. hic de bi sey olmuyo bence gerek yok dokulmesini beklemene

tuysorunu yani sende dökülmedi o zaman? Çok sinir bi durum ya, ağda yapacak olduktan sonra o ışınları niye yedik ve o kadar parayı niye ödedik ki? Sen doktorunu falan aradın mı peki canım?

tuysorunu yani sende dökülmedi o zaman? Çok sinir bi durum ya, ağda yapacak olduktan sonra o ışınları niye yedik ve o kadar parayı niye ödedik ki? Sen doktorunu falan aradın mı peki canım?
Canım, ben sana özelden yazmıştım, dökülme 1 haftadan önce olmaz, biraz sabret, bi haftadan sonra başlar. senin gittiğin yer iğneli yapıyor mu? yapıyorsa ismini bana özelden yazarsan sevinirim.

canim ben suna inaniyorum bu lazerciler seanslari arttirmak icin jiletliyorlar. cunku agda yaptim ve 10 gun sonra kontrol atisina gittigimde yine koklerinin yandigini hissettim agda yapsam da. cunku onlar tuyun kokune degil koku besleyen damarlara atis yapiyolar. yani kokunden de alsan sakinca olmuyo diye bi mantik guttum. zaten agdayla cok rahat aldim hic acimadi, koklerinden ayrilmisti yani. yaptirdigim yere de soylemedim aa agdayla alinmaz diye ogutlerini dinlemek istemedim

Canım, ben sana özelden yazmıştım, dökülme 1 haftadan önce olmaz, biraz sabret, bi haftadan sonra başlar. senin gittiğin yer iğneli yapıyor mu? yapıyorsa ismini bana özelden yazarsan sevinirim.

Canım evet iğneli yapıyorlardı. Manisa da gittim ben bu hastaneye, eğer yakınsan özelden atayım canım hastanenin adını

canim ben suna inaniyorum bu lazerciler seanslari arttirmak icin jiletliyorlar. cunku agda yaptim ve 10 gun sonra kontrol atisina gittigimde yine koklerinin yandigini hissettim agda yapsam da. cunku onlar tuyun kokune degil koku besleyen damarlara atis yapiyolar. yani kokunden de alsan sakinca olmuyo diye bi mantik guttum. zaten agdayla cok rahat aldim hic acimadi, koklerinden ayrilmisti yani. yaptirdigim yere de soylemedim aa agdayla alinmaz diye ogutlerini dinlemek istemedim
Anladım canım, dökülmeyecek olursa ben de öyle yapcm başka çare yok

Canım ben seni Ankarada zannettim, o yüzden sordum.

canim bana diyosun sanirim. bugun koltukaltina gittim igneliye, ama anlamadigim bi durumlar oldu hatta baslik actim igneli epilasyon forumunda anasayfada bastan 3.konu, okuyup yorum yapar misin??

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. benim göğsümde tüyler var rahatsız edici, iğneli için doktora gitmiştim. Oradaki estetisyen lazerin daha uygunolacağını söyledi, ben de uygun görünce lazer yaptı.

Fakat bi sorun var, bir iki gün içinde bu tüylerin döküleceğini söyledi, tüylerim aynen yerinde. Lazerden önce de traşladığı için o kadar çirkin bi görüntü var ki size anlatamam. Eski uzun ve ince haliyle bu kadar rahatsız değildim. Banyoya girdiğim vakit gerginleşiyorum onları gördükçe. Bu normal mi, yaptıranlar yorumda bulunursa sevinirim. Kendimi paramla rezil olmuş gibi hissediyorum :(

Üç gün önce yaptırdım bu arada, lütfen bi yorum çok sinirliyim:18:

Merak etmeyin arkadaşlar en fazla 15 en az bir hafta içerisinde dökülücekler ve kaymak gibi olucaksınız eger düzgün atış yapıldıysa kalanlar dökülmeyenler olursa merkezinizi arayın ve lazer görmeyen ve dökülmeyen yerlerim var diyip ra atış yapılmasını isteyin bu sizin en doğal hakkınız ;) kılsız günlere...:64:

canim bana diyosun sanirim. bugun koltukaltina gittim igneliye, ama anlamadigim bi durumlar oldu hatta baslik actim igneli epilasyon forumunda anasayfada bastan 3.konu, okuyup yorum yapar misin??
Yok tuysorunu canım, seni biliyorum. konuyu açan arkadaş iğneliye gitmiş göğüs bölgesi için, ordaki dr lazeri önermiş ve lazer yaptırmış. bana burdaki bi dr göğüs bölgesine iğneli yaptır, lazer daha da kaldırabilir demişti. dediği gibi de oldu. ben arkadaşı Ankara'da zannettim de, nerde yaptırdığını merak ettim, o yüzden sordum. lazer yapan hastane çok ama iğneli yapan hastane hiç bilmiyorum.

resigned canım profilde Ankara kalmış galiba, haklısın. Ailem manisa da hastaneye de burada gittim. Kendim de Van dayım artık, ama Ankara da kesin bulursun eminim

MErhaba kızlar bende geçen çarşamba yüzüme lazer yaptırdm ve hala hiç dökülme yok dudak üstü uzamaya başladı bile hafifden :/
çok fazla araştırmadan gittim birde içime kurt düştü:14:

Canım aynı şehirdeysen 10 günden sonra dökülmeyenler için yine gidebilirmişsin bi arkadaş öyle yazmış. Ben Manisa da yaptırdım, dökülmedi hala. Yarın da Van a gitcem yaptıramam, kaldı artık. Senin dökülmezse gidersin

Arkadaşlar, ben ocağın ilk haftasında bacaklarıma , genital bölgeme ve koltukaltıma lazer yaptırmıştım.Diğer yerlerdekiler dökülüp tekrar çıkmasına rağmen bacaklarım bir türlü dökülmedi, uzamadı da. Öyle 1-2 mm boyunda lazere gittiğim günkü gibi (biraz daha yanık ve deriye yapışık ) duruyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen aynı şeyi yaşayan ya da durumu bilen biri yardım etsin.

Arkadaşlar, ben ocağın ilk haftasında bacaklarıma , genital bölgeme ve koltukaltıma lazer yaptırmıştım.Diğer yerlerdekiler dökülüp tekrar çıkmasına rağmen bacaklarım bir türlü dökülmedi, uzamadı da. Öyle 1-2 mm boyunda lazere gittiğim günkü gibi (biraz daha yanık ve deriye yapışık ) duruyorlar. Sizce ne yapmalıyım? Lütfen aynı şeyi yaşayan ya da durumu bilen biri yardım etsin.

benim de ilk senasımda bacaklarımda oldu bu. yani dökülmediler ve çıkanlar da kısa kısa duruyordu. ilk seanslarda oluyor böyle çünkü tam cilt tipini bilemiyorlar ve biraz düşük doz uyguluyorlar ki cildin bi hassasiyeti varsa yanmasın diye. zaten lazerde 3-4 seanstan sonra gözle görülür azalma oluşuyor.

benim de ilk senasımda bacaklarımda oldu bu. yani dökülmediler ve çıkanlar da kısa kısa duruyordu. ilk seanslarda oluyor böyle çünkü tam cilt tipini bilemiyorlar ve biraz düşük doz uyguluyorlar ki cildin bi hassasiyeti varsa yanmasın diye. zaten lazerde 3-4 seanstan sonra gözle görülür azalma oluşuyor.

Teşekkür ederim orchidea, peki sen alexandrite ile mi yaptırmıştın?

Back